Προς τα αριστερά το Μπέτις – Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζίον

Μετά την μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην Ισπανία, σήμερα ξεκινά η 26η αγωνιστική με την αναμέτρηση Μπέτις – Σοσιεδάδ που είναι εξίσου σημαντική για τις δύο ομάδες που έχουν στόχους μπροστά τους.
Η Μπέτις βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, οχτώ βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, χωρίς ακόμα να είναι άνετη βαθμολογικά, αν και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ο συνολικός απολογισμός της είναι 7-6-11 και γκολ 25 υπέρ και 38 κατά. Τρεις μέρες πριν, την Τρίτη πήγε στην έδρα της Μάλαγα, φεύγοντας από εκεί με μία μεγάλη νίκη, το πρώτο μέρος την βρήκε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο όμως, μπόρεσε να σκοράρει στην αρχή, να φέρει το ματς στα ίσια και δεκαπέντε λεπτά πριν την λήξη να πετύχει το δεύτερο νικητήριο γκολ, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη μετά από έξι ματς χωρίς νίκη, στα οχτώ πρόσφατα έχει μόνο δύο νίκες και τρεις ήττες. Στην έδρα της, το παλεύει αρκετά, σε σχέση με τα εκτός έδρας, έχοντας τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 14-15. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, το μόνο αξιοπρόσεκτο είναι τα 9 στα 13 under 2,5 στο γήπεδο της.
Η Σοσιεδάδ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 45 βαθμούς, διεκδικώντας με αξιώσεις την τέταρτη θέση που δίνει θέση στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι τώρα έχει απολογισμό 14-3-8 και γκολ 39 υπέρ και 34 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, την Τρίτη που μας πέρασε, υποδέχτηκε την Εϊμπαρ, μην μπορώντας να κάνει άλλη μία νίκη και να εκμεταλλευτεί την έδρα της, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η Εϊμπαρ σκόραρε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, οι δύο ομάδες αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για πολύ ώρα.
Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες από τις δυνατές Ρεάλ και Βιγιαρεάλ. Μακριά από το κοινό της έχει επτά νίκες και πέντε ήττες με γκολ 18-17. Σχεδόν απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολα γκολ και γκολ γκολ.
Πάμε στοίχημα Μπέτις – Σοσιεδάδ: Η Σοσιεδάδ δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις, έχει δείξει σταθερότητα από την αρχή της σεζόν και αποτελεσματική στα περισσότερα παιχνίδια της, σήμερα πιστεύω έχει σημαντική τύχη να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Μπέτις, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στην Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση