» » » » » » Για την παραμονή Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

Για την παραμονή Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης στην Σούπερ Λιγκ

Το παιχνίδι Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης που κλείνει την αυλαία στην αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ είναι μάχη παραμονής, αφού οι δύο ομάδες είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμα σίγουρα στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πάνω από τον Ηρακλή που αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα έπεφτε στην Φούτμπολ Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός του είναι 4-5-14 και γκολ 17 υπέρ και 40 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και πάλι δεν κατάφερε να κάνει το πρώτο διπλό της στο πρωτάθλημα, δεν είχε πολύ ποιότητα το παιχνίδι, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αποτελεσματικός και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Είναι εκτός φόρμας, αφού η νίκη πριν από δύο αγωνιστικές επί του ΠΑΣ δεν είχε συνέχεια, στα οχτώ πρόσφατα ματς έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και δεχτεί 12. Ενώ εκτός έδρας έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς σε δώδεκα ματς, στην Βοιωτία έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 14-16, κλασσικά βασίζεται στην έδρα του για να πετύχει τους στόχους της. Μετά την ουραγό Βέροια έχει την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα με 40 γκολ παθητικό. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι σχεδόν μοιρασμένα, μόνο αξιοσημείωτο είναι τα 8 στα 11 γκολ γκολ εντός έδρας.
Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την σωτηρία και σίγουρα χρειάζεται βαθμούς για την συνέχεια, το συνολικό ρεκόρ της είναι 5-5-13 και γκολ 22 υπέρ και 39 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, για άλλη μία φορά ήταν κατώτερος των περιστάσεων και δεν πήρε ούτε τον βαθμό από την Κέρκυρα που την υποδέχτηκε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Μάσσα, αλλά στο δεύτερο μέρος η απόδοση του έπεσε και με δύο γκολ του Τουράμ, έχασε τους τρεις βαθμούς και πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι ορατός.
Προέρχεται από πέντε συνεχείς ήττες, στα οχτώ πρόσφατα ματς έχει δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει σε αυτά μόλις τέσσερις φορές και δεχτεί 17 γκολ. Μακριά από την Τρίπολη, δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική έχοντας μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και εννιά ήττες με γκολ 8-24. Και του Αστέρα τα αποτελέσματα σε σύνολο γκολ είναι σχεδόν μοιρασμένα. Μετά την απομάκρυνση του Ελευθερόπουλου, ο νέο τεχνικός που θα κάτσει σήμερα στον πάγκο θα είναι ο Στάϊκός Βεργέτης, ο οποίος έχει ξανακάτσει στην ίδια θέση παλιότερα.
Πρόβλεψη στοίχημα Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, ο Αστέρας θα είναι αλλαγμένος με τον νέο τεχνικό, θα μείνω μακριά από το τελικό σημείο, θα ρισκάρω με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού θα παλέψουν για την νίκη, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 2,08 στον Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση