» » » » » » Κλειδώνουν οι θέσεις της οχτάδας του Γιουρόπα Λιγκ

Κλειδώνουν οι θέσεις της οχτάδας του Γιουρόπα Λιγκ με προτάσεις στοιχήματος

Καλημέρα σας, οχτώ επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ που θα κλειδώσουν την τελική οχτάδα για τον θεσμό. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τουρκία με την Μπεσίκτας, ενώ στην Ρώμη η Ρόμα θα υποδεχτεί την Λυών στα δύο σημαντικότερα σημερινά παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε τις αναλύσεις στοιχήματος στην αντίστοιχη κατηγορία, πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Γκολ γκολ στο Κράσνονταρ – Θέλτα

Στο Κράσνονταρ της Ρωσίας η τοπική ομάδα υποδέχεται την Θέλτα με στόχο να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει αυτή την πρόκριση. Στο πρώτο ματς, το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς γκολ, στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, η Θέλτα πέντε λεπτά μετά την έναρξη πήρε προβάδισμα που όμως κράτησε μόλις έξι λεπτά αφού η Κράσνονταρ έφερε το παιχνίδια στα ίσια, τελικά η Θέλτα πήρε προβάδισμα με 2-1 στο τέλος του ματς.
Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που η γηπεδούχος είχε πολλά θέματα απουσιών, σήμερα επιστρέφουν αρκετοί και αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή, ειδικά εντός έδρας. Οι δύο ομάδες από τα παιχνίδια των ομίλων σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ.
Προτάσεις στοιχήματος Κράσνονταρ – Θέλτα: Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan.gr
Κρασνονταρ – Θέλτα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Τον πρώτο λόγο η Γκλάντμπαχ για την πρόκριση

Στο Γερμανικό εμφύλιο η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Σάλκε, έχοντας το προβάδισμα από το 1-1 του πρώτου ματς. Πριν από μία εβδομάδα στην έδρα της Σάλκε, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όπου το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 25 λεπτό, η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε πρώτη, ενώ η Σάλκε ισοφάρισε σε 1-1.
Οι δύο ομάδες είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά κοντά στην έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, από νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σάλκε, ενώ η Γκλάντμπαχ έχασε από το Αμβούργο. Η Γκλάντμπαχ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Σάλκε, μακριά από την έδρα της δεν μπορεί να έχει σταθερή πορεία, σε 11 ματς έχει μόνο μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις εννιά γκολ και δεχτεί 16 γκολ.
Προτάσεις στοιχήματος Γκλάντμπαχ – Σάλκε: Η Γκλάντμπαχ με την βοήθεια της έδρας της και του κοινού της μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Σάλκε ειδικά εκτός έδρας και να πάρει την νίκη πρόκριση, ο άσσος είναι σε απόδοση 2,10 στην Vistabet.gr
Γκλάντμπαχ – Σάλκε @@ 1 σε απόδοση (Vistabet.gr)

Τελειώνει με την πρόκριση η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Ρωσική Ροστόφ και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση, χωρίς να έχει περαιτέρω θέματα και να το κάνει όλο πιο εύκολο μπορεί.
Στο πρώτο παιχνίδι στην Ρωσία, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έκανε το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στις αρχές του δεύτερου μέρους η Ρόστοφ, έκανε το 1-1, ανακτώντας κάποιες ελπίδες πρόκρισης.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μετά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, έχει συνέλθει και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σε όλες τις διοργανώσεις έχει 19 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και δύο ήττες. Η τελευταία ήττα από την Τσέλσι το Σαββατοκύριακο, όπου αποκλείστηκε από τους ημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας, χάνοντας εκτός έδρας με 1-0, έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα αγώνα.
Προτάσεις στοιχήματος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Ροστόφ: Η Γιουνάϊτεντ επιθυμεί μία εύκολη πρόκριση, ο Μουρίνιο είναι μανούλα θα παίρνει τέτοιες προκρίσεις, αναμένω να πάρει την νίκη, αλλά με λίγα γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στην Goalbet.gr
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Ροστόφ @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85 (Goalbet.gr)

Προτάσεις στοιχήματος Γιουρόπα Λιγκ

  • Κρασνονταρ – Θέλτα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 (Stoximan.gr)
  • Γκλάντμπαχ – Σάλκε @@ 1 σε απόδοση (Vistabet.gr)
  • Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Ροστόφ @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85 (Goalbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση