Στην Πόλη Μπεσίκτας – Ολυμπιακός για μία θέση στην οχτάδα

Στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός Μπεσίκτας – Ολυμπιακός που θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει μία θέση στην τελική οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ.
Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου μπόρεσε να προηγηθεί με κεφαλιά του Καμπιάσο, το δεύτερο μέρος άνηκε στην Μπεσίκτας, που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Λεάλι, οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, σκοράροντας, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με σκορ 1-1 και παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ.
H Mπεσίκτας στο Τουρκικό πρωτάθλημα, προηγείται στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς, δύο βαθμούς πάνω από την Μπασακεχσιρ, με συνολικό απολογισμό 16-6-2 και γκολ 47 υπέρ και 20 κατά. Στην έδρα της είναι αήττητη με εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες, στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Καϊσερισπορ με τελικό σκορ 2-2, καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος του παιχνιδιού με γκολ του Αμπουμπακάρ.
Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό το Καλοκαίρι, με δύο νίκες, 1-3 εκτός έδρας και 2-1 εντός έδρας. Στα οχτώ τελευταία Ευρωπαϊκά παιχνίδια της, τα επτά ήταν με γκολ γκολ και τα πέντε με over 2,5, στα τέσσερα ματς στην έδρα της ήταν όλα με γκολ γκολ. Σήμερα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής το τιμωρημένος ημιβασικός μέσος Τολγκάϊ, ενώ ο αμυντικός Μαρτσέλο τραυματίστηκε στο πιο πρόσφατο ματς και δεν είναι είναι διαθέσιμος.
Στην Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει δικαίωμα να αμφισβητηθεί η πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχει απόσταση έξι βαθμών από τον Πανιώνιο και 11 από τον ΠΑΟΚ, ο συνολικός απολογισμός του είναι 17-3-4 και γκολ 45 υπέρ και 13 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας τον Ατρόμητο στο γήπεδο του με 2-0, σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ήταν σίγουρα καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, απειλήθηκε ελάχιστα από τον αντίπαλο του, οπότε η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη.
Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε άλλη μία ομάδα από την Τουρκία, την Οσμανλινσπορ, ήταν ποιοτικότερος και το απέδειξε με την νίκη στην Τουρκία με 0-3, μετά την λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς στο Φάληρο. Στα οχτώ τελευταία Ευρωπαϊκά ματς έχει 6 στα 8 under 2,5, ενώ στα πέντε εκτός έδρας ματς μόνο το τελευταίο ήταν με πάνω από τρία γκολ και ένα μόνο με γκολ γκολ, τα υπόλοιπα με no goal. Για να προκριθεί σήμερα, πρέπει να σκοράρει, αφού η Μπεσίκτας έχει το προβάδισμα. Ο αμυντικός Βιάνα είναι τιμωρημένος, ο Τσόρι είναι εκτός Ευρωπαϊκής λίστας, ενώ οι Καπίνο και Σεμπά είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστούν.
Προγνωστικά Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας έδειξε στο πρώτο ματς ότι είναι μία καλή ομάδα με αρκετή ποιότητα και με την βοήθεια της έδρας της που αναμένεται σήμερα να είναι θερμότατη, μπορεί να πάρει την νίκη και την πρόκριση, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,65 στον Stoiximan.gr.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση