» » » » » » Να συνεχίσουν Αουγκσμπουργκ – Λειψία

Να συνεχίσουν Αουγκσμπουργκ – Λειψία στην Μπουντεσλίγκα

Η αυλαία στην 23η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ξενικά με την αναμέτρηση Αουγκσμπουργκ – Λειψία που είναι σημαντική για τις δύο ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν στους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, επτά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και συνολικό απολογισμό 7-6-9 και γκολ 21 υπέρ και 28 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της ουραγού Νταρμσταντ, μετά από ένα  δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, προηγήθηκε στις αρχές του δεύτερου μέρους, μετά από λίγο ισοφαρίστηκε με εκτέλεση πέναλτι και πέντε λεπτά πριν την λήξη μπόρεσε να κάνει το 1-2 και τελικά να πάρει την νίκη.
Πριν από αυτή την νίκη, είχε δύο συνεχείς νίκες και σίγουρα αυτή η νίκη του έδωσε βαθμολογική ανάσα, στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Εκτός έδρας έχει μία περισσότερη νίκη, στο γήπεδο του έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 10-17. Συνολικά έχει λίγα περισσότερα under 2,5 και γκολ γκολ. Για τον σημερινό αγώνα δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού οι μέσοι Μπαϊερ και Σμίντ.
Από την άλλη η Λείψια συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της, είναι στην δεύτερη θέση με 48 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και οχτώ πάνω από την τρίτη Ντόρτμουντ, το συνολικό ρεκόρ της είναι 15-3-4 και γκολ 41 υπέρ και 22 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική επέβαλε για άλλη μία φορά την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να επικρατήσει της Κολωνίας με τελικό σκορ 3-1. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη Κολωνία ήταν να μειώσει.
Η Λειψία κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δύο ήττες από Αμβούργο και Ντόρτμουντ και μπόρεσε να κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές στα πρόσφατα ματς που έδωσε. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει πέντε νίκες και τρεις ήττες, τα έξι από αυτά τα παιχνίδια ήταν με πάνω από τρία γκολ. Μακριά από την έδρα της έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 19-12. Συνολικά έχει 14 στα 22 over 2,5 ενώ στα υπόλοιπα έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολα γκολ. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα οι Πόουλσεν και Μπέρκ.
Πρόταση στοίχημα Αουγκσμπουργκ – Λειψία: Σίγουρα η Λειψία είναι καλύτερη ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της γηπεδούχου και με την ορμητικότητα της να κάνει άλλη μία νίκη, το διπλό μαε δίνεται σε απόδοση 1,85 στην Goalbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση