Ακόμα όλα ανοικτά για την πρόκριση στο Ρόμα – Λυών στο Europa League

Στην Ρώμη θα γίνει ο επαναληπτικός Ρόμα – Λυών που θα κρίνει ποία ομάδα θα συνεχίσει στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, με την φιλοξενούμενη Λυών να έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.
Το πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία είχε πολλά γκολ και ανατροπές, η Ρόμα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με 1-2 στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος όμως η Λυών ισοφάρισε δύο λεπτά από την έναρξη και στην συνέχεια πέτυχε άλλα δύο γκολ, κάνοντας το τελικό 4-2, παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα ενόψει του σημερινού αγώνα.
Η Ρόμα στην Σέριε Α είναι στην δεύτερη θέση με 62 βαθμούς, δύο πάνω από την τρίτη Νάπολι και οχτώ πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ο συνολικός απολογισμός της είναι 20-2-6 και γκολ 61 υπέρ και 25 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, αφού επιβλήθηκε με 0-3 επί της αδύναμης Παλέρμο, μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή στο γήπεδο αλλά ήταν ανώτερη και επέβαλλε τον ρυθμό της. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχει δώδεκα νίκες και μόνο μία ήττα.
Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την δυνατή Ισπανική Βιγιαρεάλ, κερδίζοντας με 0-4 εκτός έδρας, ενώ η ήττα με 0-1 στην Ρώμη δεν τις στοίχισε τίποτα. Στα οχτώ τελευταία φετινά Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει τα έξι ήταν με πάνω από τρία γκολ, ενώ στην έδρα της είχε 4 στα 5 over 2,5. Για να πάρει αυτή την πρόκριση σήμερα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά και να δεχτεί όσον το λιγότερο δυνατόν γκολ. Ο κόουτς Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ο μέσος Φλορέντσι λείπει καιρό και δεν επηρεάζει.
Από την άλλη η Λύων στην Γαλλά είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς, πέντε παραπάνω από την πέμπτη αλλά μακριά από τις τρεις πρώτες θέσεις που δίνουν και εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 16-2-10 και γκολ 59 υπέρ και 32 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε την Τουλούζ, πραγματοποίησε μία όμορφη εμφάνιση και κέρδισε δίκαια και εύκολα με 4-0.
Δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού στα επτά πιο πρόσφατα ματς έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει σε αυτά τα ματς συνολικά 29 γκολ, παρουσιάζοντας επιθετικές αρετές. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ολλανδική Αλκμάαρ με δύο νίκες και συνολικό σκορ 11-2. Βρέθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στα τρία εκτός έδρας ματς στους ομίλους ήταν με under 2,5. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο μέσος Ντεπαϊ που είναι σε φόρμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Προγνωστικά στοίχημα Ρόμα – Λυών: Η Ρόμα με την βοήθεια της έδρα της θα παλέψει να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση, η Λυών δείχνει να δυσκολεύεται εκτός έδρας, θα στηρίζω την Ρόμα μπροστά στο κοινό της, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan.gr, ενώ ο συνδυασμός άσσος και over 2,5 είναι σε απόδοση 2,15 στην ίδια εταιρία στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση