» » » » » » » Σκληρή μονομαχία Λυών – Μονακό

Σκληρή μονομαχία Λυών – Μονακό στην Γαλλία

Η αγωνιστική στην Γαλλία στην Λιγκ 1 ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λυών – Μονακό, μία σημαντική αναμέτρηση για τους δύο αντιπάλους που θέλουν τους βαθμούς.
Η Λυών μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έπεσε στην πέμπτη θέση με 54 βαθμούς, ένα πίσω από την Μπορντό και και δύο από την Μαρσεϊγ, υπό προϋποθέσεις η πέμπτη θέση δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά πρέπει να πάρει την τέταρτη θέση για να είναι σίγουρη, ο συνολικός απολογισμός της είναι 17-3-12 και γκολ 65 υπέρ και 39 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική μετά την ήττα από την Λοριάν, πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Μπαστιά μένοντας στο 0-0, χάνοντας την απόσταση ασφαλείας που είχε από τις υπόλοιπες ομάδες.
Στα οχτώ τελευταία ματς έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, στην έδρα της έχει 11 νίκες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 39 φορές και δεχτεί 19 τέρματα. Συνολικά έχει 21 στα 32 over 2,5 και 12 στα 16 over 2.5 στο γήπεδο της. Τεράστια η απώλεια του επιθετικού Λαζαρέτε με 24 γκολ σε 27 συμμετοχές.
Από την άλλη η Μονακό αυτή την στιγμή είναι στην δεύτερη θέση με 77 βαθμούς, τρεις πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, που όμως έχει δύο ματς παραπάνω, ο συνολικός απολογισμός της είναι 24-5-3 και γκολ 90 υπέρ και 27 κατά. Την τελευταία αγωνιστική έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο ημίχρονο από την Ντιζόν αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ του Φαλκάο εννιά λεπτά πριν την λήξη.
Συνεχίζει αήττητη, προέρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες, ενώ έχει μόνο μία απώλεια στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, στα οχτώ τελευταία έχει σκοράρει 20 γκολ και δεχτεί μόνο τέσσερα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε στην τελική τετράδα, αποκλείοντας την Ντορτμουντ με δύο νίκες και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους. Εκτός έδρας έχει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 36-15. Διαθέτει μακράν με διαφορά την καλύτερη επιθετική γραμμή με 90 γκολ σε 32 ματς, δηλαδή σκοράρει κατά βούληση, τρία γκολ ανά ματς. Συνολικά έχει 26 στα 32 over 2,5 και 10 στα 16 over 2,5 εκτός έδρας. Δεν είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Σιντιμπέ με 2 γκολ σε 25 συμμετοχές και ο επιθετικός Καρίγιο με επτά γκολ σε 17 συμμετοχές.
Προγνωστικά στοιχήματος Λυών – Μονακό: Οι αποδόσεις στα σύνολα γκολ είναι μικρά και δεν αξίζουν το ρίσκο, η Λυών δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα ρισκάρω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 3,05 στην Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση