Όλα τα φώτα στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα που θα κρίνει τον τίτλο

Η 33η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν περιλαμβάνει το Ελ Κλάσικο της Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα που θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον φετινό τίτλο
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 75 βαθμούς, τρεις πάνω από την Μπαρτσελόνα που όμως έχει ένα παιχνίδι παραπάνω, ο συνολικός απολογισμός της είναι 23-6-2 και γκολ 82 υπέρ και 33 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Η γηπεδούχος Χιχόν προηγήθηκε δύο φορές με 1-0 και 2-1, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και μπόρεσε να φέρει και τις δύο φορές στα ίσια, ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές. Τελικά ο Ίσκο με γκολ στο 90΄έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα και την νίκη.
Μεσοβδόμαδα, έδωσε τον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου, παίρνοντας μεγάλη πρόκριση στην παράταση, με τον ηγέτη της Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει τρις. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα της Ατλέτικο Μαδρίτης για μία θέση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 22 φορές και δεχτεί 11 τέρματα σε αυτά τα ματς, μόνο ένα παιχνίδια από αυτά δεν ήταν με over 2,5 και γκολ γκολ. Εντός έδρας είναι αήττητη με δώδεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με γκολ 40 υπέρ και 15 κατά. Συνολικά έχει 25 στα 31 over 2,5 και 23 στα 31 γκολ γκολ, ενώ εντός έχει 12 στα 16 over 2,5. Εξακολουθούν να είναι τραυματίες οι αμυντικοί Πέπε και Βαράνε, αλλά και ο επιθετικός Μπέϊλ που είναι ο πιο πρόσφατος απόντας.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι στην δεύτερη θέση με 72 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, αν σήμερα χάσει να μείνει αρκετά πίσω και θα έχει ελάχιστες ελπίδες για τον τίτλο της Λα Λίγκα. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 22-6-4 και γκολ 91 υπέρ και 30 κατά. Την τελευταία υποδέχτηκε την Ρεάλ Σοσιεδάδ, κερδίζοντας εύκολα με 3-2, με όλα τα τέρματα να πετυχαίνονται στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε δραματικά.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχτηκε την Γιουβέντους στον επαναληπτικό 3-0 της Ιταλίας, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να διασπάσει την Ιταλική άμυνα και να διεκδικήσει τις ελπίδες για την πρόκριση στην τελική τετράδα.
Στα πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει έξι νίκες και δύο εκτός έδρας ήττες από Λα Κορούνια και Μάλαγα. Μακριά από Καμπ Νου έχει δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 42-17. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 91 γκολ ενεργητικό. Συνολικά έχει 23 στα 32 over 2,5 και 19 στα 32 γκολ γκολ, ενώ εντός έχει 11 στα 16 over 2,5 εκτός έδρας. Οι μέσοι Ραφίνια και Βιδάλ είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους, ενώ ο επιθετικός Νεϋμαρ με 9 γκολ σε 26 συμμετοχές είναι τιμωρημένος, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο προηγούμενο ματς.
Πρόβλεψη στοίχημα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Μεγάλη αναμέτρηση που κρίνει πολλά, οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, οπότε μπορεί να δούμε ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, επίσης πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή την εποχή είναι πιο μπροστά και με την βοήθεια της έδρας μπορεί να πάρει την νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 3,10 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση