» » » » » » » Με φόντο τα Πλεϊ Οφ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Με φόντο τα Πλεϊ Οφ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός τρεις στροφές πριν το τέλος

Στην Τούμπα θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όπου οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα Πλεϊ Οφ και το μόνο ενδιαφέρον σήμερα είναι με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν από το μίνι πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ είναι στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς, έναν πάνω από τον σημερινό αντίπαλο του και τον Πανιώνιο, έχοντας ένα βαθμό στα Πλεϊ Οφ, ενώ ο συνολικός απολογισμός του είναι 17-4-6 και γκολ 41 υπέρ και 17 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, παιρνώντας με διπλό από αυτή την έδρα. Πορηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Μπίσεβαρ, ενώ πριν την λήξη του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα με τον Κουλούρη, κλειδώνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Προέρχεται από τρεις νίκες, ενώ στα οχτώ τελευταία ματς έχει μόνο από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε αυτά τα ματς έχει δεχτεί μόνο τέσσερα τέρματα. Στην Τούμπα μετράει δέκα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 25 φορές και δεχτεί μόνο οχτώ τέρματα. Συνολικά έχει 21 στα 26 no goal και 10 στα 13 no goal εντός έδρας. Ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, έμειναν εκτός, ο Πρίγιοβιτς που είναι ακόμη σε φάση αποθεραπείας και φυσικά ο Μυστακίδης που θα επιστρέψει του χρόνου, μετά το τραυματισμό του.
Ο Παναθηναϊκός τώρα, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Πανιώνιο και συνολικό απολογισμό 14-9-4 και γκολ 42 υπέρ και 16 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του, με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο κι εκτέλεσε ο Μάρκους Μπέργκ πήρε άλλη μία νίκη και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα Πλεϊ Οφ. Είχε την κατοχή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Πανιώνιος είχε κλείσει καλά όλους τους χώρους, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες τον πρασίνων, την λύση τελικά έδωσε η άσπρη βούλα.
Έχει και αυτός μία ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται από τρεις μεγάλες νίκες, κερδίζοντας κατά σειρά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ εκτός έδρας και τον Πανιώνιο. Είναι αρκετά βελτιωμένος στην άμυνα, αν σκοράρει μπροστά δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Συνολικά έχει 18 στα 27 no goal και 8 στα 14 no goal μακριά από την Λεωφόρο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες και τους τραυματίες Λουντ, Κουλιμπαλί, Λέτο και Κοτσόλη.
Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με διαφορετικά ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ενδέχεται και ο Ίβιτς να κάνει κάποιες αλλαγές, δύσκολη κάθε προσέγγιση στο ματς, παρόλα αυτά θα πάω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στην Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση