Προγνωστικά στοιχήματος Super League τρεις αγωνιστικές από το τέλος

Γεία χαρά σε όλους, φτάνουμε πλέον στο τέλος της κανονικής διάρκειας στην Σούπερ Λιγκ και όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα. Υπάρχουν τόσο αδιάφορες ομάδες όσο και ομάδες που καίγονται για βαθμούς η κάθε μία για τον δικό της στόχο. Πάμε να δούμε μία προσέγγιση στα παιχνίδια και τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος Super League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εφαρμόζεται ο νόμος του ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται την αδιάφορη Κέρκυρα που χρειάζεται ακόμα κάποιους βαθμούς για την μαθηματική εξασφάλιση, αλλά πολύ δύσκολα θα φτάσει σε αυτό το σημείο.
Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας εύκολα στην Κρήτη τον Πλατανιά και πλέον η συμμετοχή στα Πλεί Οφ είναι στο χέρι της. Είναι στην πέμπτη θέση με 46 βαθμούς, δύο πάνω από την Ξάνθη που έχει 44 βαθμούς. Στο ΟΑΚΑ έχει ηττηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει επίσης οχτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 31 φορές και δεχτεί επτά τέρματα. Τα άλλα δύο ματς που έχει να δώσει είναι εκτός έδρας με Λεβαδειακό που καίγεται και τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννενα.
Η Κέρκυρα φαίνεται να σκέφτεται το τέλος του πρωταθλήματος, από την στιγμή που εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της, μετράει τρεις ήττες από Βέροια, Ηρακλή και Ολυμπιακό κατά σειρά.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League ΑΕΚ – Κέρκυρα: Δεν νομίζω η ΑΕΚ να έχει πρόβλημα απέναντι στην Κέρκυρα που χάνει σημαντικά από την δύναμη της εκτός έδρας, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr
ΑΕΚ – Κέρκυρα @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,62 (Stoiximan.gr)

Πολύπλευρο ενδιαφέρον στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας θα υποδεχτεί την Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους, η μεν Ξάνθη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρώτη πεντάδα και ο δε Αστέρας να εξασφαλίσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Οι σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική.
Ο Αστέρας Τρίπολης έχει 26 βαθμούς, βρισκόμενος τέσσερις βαθμούς πάνω από τις δύο θέσεις υποβιβασμού και σίγουρα ακόμα δεν είναι εξασφαλισμένος, διότι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει τόσο την Βέροια όσο και τον Ηρακλή που είναι πιο κάτω βαθμολογικά από αυτόν.
Η Ξάνθη είναι στην έκτη θέση με 44 βαθμούς, δύο πίσω από την ΑΕΚ και θέλει να μείνει κοντά για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα της. Θα παραταχθεί πλήρης σήμερα με στόχο το διπλό και μόνο.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League: Οριακό φαβορί ο Αστέρας Τρίπολης στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, αναμένω παιχνίδι υπομονής, χωρίς οι δύο ομάδες να παίρνουν ρίσκα στο παιχνίδι τους, αναμένω κλειστό παιχνίδι, να κρίνεται στις λεπτομέρειες, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στην Vistabet.gr
Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη@@ under 2,5 σε απόδοση 1,62 (Vistabet.gr)

Καίγεται ο Λεβαδειακός απέναντι στον Ολυμπιακό

Στην Βοιωτία ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, βρισκόμενος πλέον κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να κατακτήσει ένα ακόμα τίτλο και μαθηματικά, θα πάει στην Λεβαδειά με αρκετές απουσίες και αλλαγές στην αρχική του σύνθεση.
Μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη, ο Λεβαδειακός έπεσε την προτελευταία θέση, ισοβαθμώντας με τον Ηρακλή  στους 22 βαθμούς, το έργο του από και πέρα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αφού μετά τον Ολυμπιακό έχει να υποδεχτεί την ΑΕΚ που δεν είναι αδιάφορη και την τελευταία αγωνιστική να πάει την Νέα Σμύρνη. Ο Χριστόπουλος είναι παρελθόν από τον πάγκο της, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στους παίκτες.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League: Κάθε άλλο εκτός από την νίκη ο Λεβαδειακός θα έχει σημαντικό πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία., έτσι πρέπει σήμερα να τα δώσει όλα, ο Ολυμπιακός είναι πιο άνετος, περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,90 στην Sportingbet.gr, ενώ ο συνδυασμός γκολ γκολ και διπλού είναι στην εξαιρετική απόδοση του 3,20
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,90 (Sportingbet.gr)

Με φόρα ο Ηρακλής στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ηρακλή που κάνει τεράστια προσπάθεια να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος με πάθος και αποφασιστικότητα.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι παντελώς αδιάφορος και δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία ματς, αλλά δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.
Ο Ηρακλής προέρχεται από δύο νίκες που του επέτρεψαν να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις, ισοβαθμώντας με τον Λεβαδειακό στους 22 βαθμούς, υπερτερώντας όμως στην ισοβαθμία. Μετά την νίκη στην Κέρκυρα, την προηγούμενη κέρδισε εντός έδρας τον Λεβαδειακό, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα υποδεχτεί τον αδιάφορο Παναιτωλικό και την τελευταία θα πάει στην Τρίπολη που ίσως ακόμα δεν θα έχει σωθεί.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League: Δεν υπάρχουν ειδικά στοιχήματα στις στοιχηματικές εταιρίες, έτσι θα ρισκάρω με το διπλό και στο μομέντουμ του Ηρακλή, το διπλό είναι σε απόδοση 2,25 στην Goalbet.gr
ΠΑΣ Γιάννενα – Ηρακλής @@ 2 σε απόδοση 2,25 (Goalbet.gr)

Ταφόπλακα για την Βέροια

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί την ουραγό Βέροια που με ήττα, κατά μεγάλο ποσοστό του χρόνου θα αγωνιστεί στην Football League.
O Παναιτωλικός με 28 βαθμούς και έξι βαθμούς απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, θέλει μία νίκη για εξασφαλιστεί και μαθηματικά, ακόμα και έτσι πολύ δύσκολα θα έχει πρόβλημα στο τέλος.
Η Βέροια είναι στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς, τρεις πίσω από την σωτηρία και πολύ δύσκολη αποστολή. Την επόμενη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και την τελευταία αγωνιστική πάει στην Ξάνθη. Εκτός από αγωνιστικά θέματα έχει και εξωαγωνιστικά προβλήματα με πληρωμές και αποχωρήσεις παικτών, είναι ενδεικτικό ότι στην αποστολή είναι ένα 16χρόνος τερματοφύλακας.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Βέροια, έτσι θα πάω με τον γηπεδούχο, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στην Interwetten.gr
Παναιτωλικός – Βέροια @@ 1 σε απόδοση 1,80 (Interwetten.gr)

Αδιάφορο και κλειστό παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη

Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πλατανιά σε ένα αδιάφορο ματς διότι οι δύο ομάδες πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στα Πλεϊ Οφ, ενώ ο Πλατανιάς μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έμεινε πίσω.
Ο Πανιώνιος έχει 21 στα 27 under 2,5 συνολικά και 10 στα 13 under 2,5 εντός έδρας, από την άλλη ο Πλατανιάς σε 13 εκτός έδρας έχει σκοράρει μόνο οχτώ φορές.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League: Αναμένω άλλο ένα κλειστό παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη με λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στην Betshop.gr
Πανιώνιος – Πλατανιάς @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Betshop.gr)

Για το θετικό αποτελέσματα στο Περιστέρι η Λάρισα

Στο Περιστέρι ο αδιάφορος Ατρόμητος υποδέχεται την Λάρισα που καίγεται για το θετικό αποτελέσματα, αφού έχει απόσταση μόνο δύο βαθμούς από τις δύο επικίνδυνες θέσεις.
Οι δύο είναι εκτός φόρμας, ο γηπεδούχος προέρχεται από τέσσερις συνεχής ήττες ενώ η Λάρισα από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ έχει δύσκολα ματς στην συνέχεια, την επόμενη υποδέχεται την Ξάνθη, ενώ την τελευταία αγωνιστική πάει στην Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Ο Ατρόμητος συνολικά έχει 17 στα 27 under 2,5 και 10 στα 13 under 2,5 εντός έδρας, ενώ η φιλοξενούμενη Λάρισα έχει 17 στα 27 under 2,5 και 9 στα 13 under 2,5 μακριά από τον κάμπο.
Προγνωστικά στοιχήματος Super League: Η Λάρισα καίγεται, αλλά ακόμα δεν έχει νίκη εκτός έδρας και δεν μπορείς να την εμπιστευτείς, θα πάω και εδώ με τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,45 στην Sportingbet.gr
Ατρόμητος – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (Sportingbet.gr)

Προγνωστικά στοιχήματος Super League

  • ΑΕΚ – Κέρκυρα @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,62 (Stoximan.gr)
  • Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη@@ under 2,5 σε απόδοση 1,62 (Vistabet.gr)
  • Λεβαδειακός – Ολυμπιακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,90 (Sportingbet.gr)
  • ΠΑΣ Γιάννενα – Ηρακλής @@ 2 σε απόδοση 2,25 (Goalbet.gr)
  • Παναιτωλικός – Βέροια @@ 1 σε απόδοση 1,80 (Interwetten.gr)
  • Πανιώνιος – Πλατανιάς @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Betshop.gr)
  • Ατρόμητος – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (Sportingbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση