Ανώτερη η Ρεάλ Μαδρίτης στο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την συμπολίτισσα της Ρεάλ με στόχο να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου ματς και να πάρει αυτή την θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το έργο της όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εκτός από τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθώ με το εξ΄αναβολής Σαουθάμπτον – Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ με τις προτάσεις στο στοίχημα.

Αναγκασμένη να επιτεθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της και δικαίως πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τρία δικά του γκολ έδωσε την νίκη με 3-0 στην ομάδα του, σκόραρε με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, στην συνέχεια κατάφερε να μην επιτρέψει στην αντίπαλο της να την απειλήσει, κλείνοντας ιδανικά τους χώρους και έτσι στο τελευταίο 20λέπτο σκόραρε άλλες δύο φορές, κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την μεγάλη πρόκριση.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από αρκετά ματς στο θεσμό δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση, δεχόμενη τρία γκολ μετά από καιρό. Σήμερα για να προκριθεί απαιτείται μία μεγάλη υπέρβαση, οπότε είναι αναγκασμένη να επιτεθεί από την αρχή, αν θέλει να έχει ελπίδες. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει στην διάθεση τους, τους αμυντικούς Χουαφράν με 23 συμμετοχές και τον Χοσέ Χιμένεθ με 16 συμμετοχές.
Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά την φετινή σεζόν δεν δέχτηκε γκολ στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας ότι πλέον έχει αμυντική προσήλωση και δίνει δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της. Είναι πολύ δύσκολο να χάσει την πρόκριση, αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή θα έχει εύκολο έργο. Εκτός από τον Γκέρθ Μπεϊλ, τραυματίστηκε και ο αμυντικός Καρβαχάλ που θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα και δεν θα βοηθήσει την ομάδα του.
Πρόβλεψη στοίχημα Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης κατά την γνώμη μου, όμως αναμένω η Ατλέτικο να είναι πιο επιθετική και επιπλέον η Ρεάλ να μην κρατήσει για δεύτερο ματς ανέπαφη την εστία της, έτσι θα προτείνω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα και προσφορές για τους παίκτες του στοιχήματος.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)

Κανένα περιθώριο για την Άρσεναλ

Για την Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται το εξ΄αναβολής παιχνίδι Σαουθάμπτον – Άρσεναλ που έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η γηπεδούχος είναι παντελώς αδιάφορη, μη έχοντας πλέον κανένα στόχο.
Η Σαουθάμπτον εντός έδρας έχει απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο 17 φορές και δεχτεί 18 τέρματα. Μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα ματς.
Η Άρσεναλ, έχει πέσει στην έκτη θέση με 63 βαθμούς, σήμερα θέλει την νίκη για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχοντας όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σήμερα, δεν θα είναι διαθέσιμος ο Χάκα με δύο γκολ σε 28 συμμετοχές που τραυματίστηκε
Πρόβλεψη στοίχημα Σαουθάμπτον – Άρσεναλ: Δεν μπορεί να αναφέρεις πολλά πράγματα για αυτή την αναμέτρηση, πρέπει να ποντάρεις στο κίνητρο και στην αναγκαιότητα βαθμών, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 2,10 στην Vistabet.gr
Σαουθάμπτον – Άρσεναλ @@ 2 σε απόδοση 2,10 (Vistabet.gr)

Πρόταση στο πάμε στοίχημα την Δευτέρα

  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 (Stoximan.gr)
  • Σαουθάμπτον – Άρσεναλ @@ 2 σε απόδοση 2,10 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση