Τελικός Γιουρόπα Λιγκ με ομάδες από τα παλιά

Γεία χαρά σε όλους, χρειαζόμασταν την χθεσινή δυάδα, έτσι ώστε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις και να μπούμε δυνατά στην τελευταία στροφή, τα δύο παιχνίδια ήταν έτσι όπως τα περίμενα και δικαιώθηκα. Σήμερα, υπάρχουν οι επαναληπτικοί ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ και αναμένω να επιβεβαιωθούν τα φαβορί και να υπάρξει ένα τελικός από τα παλιά. Πάμε να δούμε στις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Με την γνωστή συνταγή η ομάδα του Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Θέλτα με στόχο να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου ματς αλλά και την έδρα της, έτσι ώστε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περίμενα και το είχε αναλύσει, η Μάντσεστερ έκλεισε τους χώρους, δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να κάνει το παιχνίδι της και να την απειλήσει, έτσι, το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τέρματα, στο δεύτερο μέρος η Γιουνάϊτεντ εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και την δυναμική της και με γκολ του Μάρκους Ρασφόρντ στο 67 λεπτό πήρε το προβάδισμα με 0-1 το οποίο ήταν το τελικό σκορ.
Η λογική σχεδόν πάντα σε όλες τις ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο είναι το μηδέν στην άμυνα και στην επίθεση ότι καλύτερο βγει, κάποια στιγμή θα μπει το γκολ και θα πάρουμε την πρόκριση. Είναι αήττητη εδώ και καιρό τόσο στον θεσμό όσο και στην Πρέμιερ Λιγκ που διεκδικήσει με αξιώσεις την Ευρωπαϊκή έξοδο, κάτι που όμως δεν θα χρειαστεί αν κατακτήσει τον τίτλο, διότι σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για όλους. Στο Γιουρόπα Λιγκ προέρχεται από έξι συνεχή under 2,5 και επτά στα οχτώ under 2,5 στα πιο πρόσφατα.
Η Θέλτα δεν διεκδικεί τίποτα από το πρωτάθλημα Ισπανίας και έτσι έχει την πολυτέλεια να αφοσιωθεί σε αυτά τα παιχνίδια, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι προέρχεται από συνεχείς ήττες στα τελευταία ματς για την Πριμέρα. Προέρχεται από τέσσερα σερί under 2,5 εκτός έδρας στον θεσμό και έξι στα οχτώ συνολικά στα τελευταία.
Προτάσεις στοιχήματος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Θέλτα:  Περιμένω να είναι μία επανάληψη του πρώτου ματς, με λίγα γκολ και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δεν πιστεύω ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα επιτρέψει να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της, θα πάω πάλι με τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Θέλτα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,90 (Stoiximan.gr)

Σοβαρή ομάδα ο Άγιαξ, αλλοπρόσαλλη η Λυών

Στον άλλο ημιτελικό η Λυών υποδέχεται το Άγιαξ, έχοντας πολύ δύσκολη αποστολή να ανατρέψει το 4-1 του πρώτου ματς. Στην Ολλανδία ο Άγιαξ μετέτρεψε το παιχνίδι παράσταση για έναν ρόλο, αφού μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα με δύο τερμάτων, με την έναρξη του δεύτερου μέρους, έκανε το 3-0, η Λυών μείωσε προσωρινά, αλλά πέντε λεπτά αργότερα, έκανε το 4-1 ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της, κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα για τον τελικό του θεσμού.
Παρά το νεανικό σύνολο του, ο Άγιαξ είναι σοβαρή ομάδα και δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα είναι ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη και γκέλα της Φέγενορντ για να κλέψει το τίτλο.
Από την άλλη η Λυών στην Γαλλική Λιγκ 1 θέλει έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τέταρτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκή θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λυών είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα, σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, για αυτό το λόγο έχει επτά συνεχόμενα over 2,5 σε συνδυασμό γκολ γκολ , κάνοντας ανοικτά σκορ.
Προτάσεις στοιχήματος Λυών – Άγιαξ: Και εδώ αναμένω να γίνει το ίδιο ματς με το πρώτο παιχνίδι, η Λυών είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά γιατί χρειάζεται τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση, έτσι ο Άγιαξ μπορεί να βρει ανοικτούς χώρους και να σκοράρει, μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ, θα πάω με τον συνδυασμό του over 2,5 και το γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 στην Sportingbet.gr
Λυών – Άγιαξ @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 (Sportingbet.gr)

Προτάσεις στοιχήματος Γιουρόπα Λιγκ

  • Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Θέλτα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,90 (Stoximan.gr)
  • Λυών – Άγιαξ @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 (Sportingbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση