» » » » » Ξεκίνημα προγνωστικών με Πρέμιερ Λιγκ

Ξεκίνημα προγνωστικών με Πρέμιερ Λιγκ την Παρασκευή

Καλημέρα σας, ξεκινάει το τριήμερο το οποίο είναι κρίσιμο για πολλές ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα. Λόγω των τελευταίων αγωνιστικών σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα τα παιχνίδια γίνονται την ίδια ώρα για τον γνωστό λόγο, έτσι σήμερα, δεν υπάρχουν πολλά αξιόλογα ματς και θα ασχοληθώ με τα δύο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Νίκη=τίτλο για την Τσέλσι

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Τσέλσι που θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.
Η Γουεστ Μπρομ βρίσκεται στην όγδοη θέση με 45 βαθμούς και είναι παντελώς αδιάφορη, μην έχοντας πλέον στόχους, για αυτό το λόγο δεν έχει κερδίσει για έξι αγωνιστικές, έχοντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα τελευταία ματς. Σε 18 εντός έδρας ματς έχει εννιά νίκες και επτά ήττες.
Από την άλλη η Τσέλσι έχει αποκτήσει απόσταση επτά βαθμών από την δεύτερη Τότεναμ και αν πάρει τους τρεις βαθμούς θα είναι η πρωταθλήτρια. Στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και έχει ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εκτός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 75 γκολ ενεργητικό και την τρίτη καλύτερη αμυντική γραμμή με 29 γκολ παθητικό σε 35 ματς. Συνολικά έχει 24 στα 35 over 2,5 στο πρωτάθλημα.
Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι: Αναμένω η Τσέλσι να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, είναι σοβαρή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα της γηπεδούχου, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr
Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,62 (Stoiximan.gr)

Εκτός φόρμας Έβερτον – Γουότφορντ

Για την ίδια κατηγορία η Έβερτον υποδέχεται την Γουότφορντ που θέλει ακόμα κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Η Έβερτον είναι στην έβδομη θέση με 58 βαθμούς, επτά πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η οποία έχει μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιάσει την έκτη θέση. Στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή έχοντας δώδεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 41 φορές και δεχτεί μόλις 16 τέρματα. Προέρχεται από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη, δείχνοντας σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση.
Από την άλλη η Γουότφορντ είναι στην 15η θέση με 40 βαθμούς, έξι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και πολύ δύσκολα θα έχει πρόβλημα στο τέλος. Είναι και αυτή εκτός φόρμας, μετράει τρεις συνεχείς ήττες και τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα. Μακριά από την έδρα της είναι μέτρια προς κάκιστη, έχοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες, έχοντας πετύχει μόνο 12 γκολ και δεχτεί 34.
Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ Έβερτον – Γουότφορντ: Περίεργο παιχνίδι, ουσιαστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν ορατούς και άμεσους στόχους, ενώ είναι και εκτός φόρμας, δεν βγαίνει άκρη, λόγω του ότι η φιλοξενούμενη σκοράρει με δυσκολία θα πάω με το under 3,5 σε απόδοση 1,44 στην Novibet.gr
Έβερτον – Γουότφορντ @@ under 3,5 σε απόδοση 1,44 (Novibet.gr)

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

  • Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,62 (Stoximan.gr)
  • Έβερτον – Γουότφορντ @@ under 3,5 σε απόδοση 1,44 (Novibet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση