» » » » » Κρίνεται ο τίτλος και Γιουρόπα Λιγκ στην Λα Λίγκα

Κρίνεται ο τίτλος και Γιουρόπα Λιγκ στην Λα Λίγκα την τελευταία αγωνιστική

Στην Ισπανική Λα Λίγκα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και οι μόνες εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι ο τίτλος και οι δύο θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ που διεκδικούνται από τρεις ομάδες. Πάμε απευθείας να δούμε τις αναμετρήσεις που υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο με τις προτάσεις στο πάμε στοίχημα στην Λα Λίγκα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ένα βαθμό θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης με την νίκη στο εξ αναβολής με την Θέλτα, απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από την Μπαρτσελόνα και θέλει έναν βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Εϊμπαρ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει στην έδρα της αδιάφορης Μάλαγα, δεν αναμένω να έχουμε εκπλήξεις σε κανένα ματς και η Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει αυτό που θέλει, οι αποδόσεις στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων είναι πολύ μικρές και δεν αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω.

Έχει το προβάδισμα η Βιγαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης Βαλένθια με μοναδικό στόχο να διατηρήσει την θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 64 βαθμούς, ένα απάνω από Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, με νίκη είναι σίγουρη, ενώ με γκέλα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, πάντως πρέπει να χάσει και να κερδίσουν οι άλλοι δύο, διότι έχει την ισοβαθμία και με τις δύο ομάδες.
Η Βαλένθια βρίσκεται περίπου στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μέτρια φόρμα, ενώ διαθέτει μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές στην κατηγορία, μετά τους ουραγούς.
Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης με 32 γκολ παθητικό.
Πάμε στοίχημα στην Λα Λίγκα Βαλένθια – Βιγιαρεάλ: Πιστεύω ότι η Βιγιαρεάλ είναι καλύτερη ομάδα και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, θα ρισκάρω με το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 3,35 στον Stoiximan.gr
Βαλένθια – Βιγιαρεάλ @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 3,35 (Stoiximan.gr)

Μόνη ενδιαφέρουσα η Αθλέτικ Μπλμπάο

Στην Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο που έχει το κίνητρο για να βρεθεί στον επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες της Σεβίλλη και εξασφάλισε την τρίτη θέση που θα δώσει το δικαίωμα να βρεθεί για άλλη μία φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Μπιλμπάο ισοβαθμεί με την Σοσιεδάδ στους 63 βαθμούς, έχει την ισοβαθμία και έτσι καταλαμβάνει την έκτη θέση, για να μην χάσει την θέση θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Σοσιεδαδ.
Λόγω τιμωρίας δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Φελίπε Λουίς, Γοδιν και Χιμένεθ από την Ατλέτικο, ενώ η Μπιλμπάο είναι πλήρης. Οι δύο ομάδες έχουν την ίδια φόρμα.
Πάμε στοίχημα στην Λα Λίγκα Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Η Ατλέτικο είναι ισχυρή ομάδα, αλλά αδιάφορη, θα ρισκάρω με το κίνητρο της Μπιλμπάο, το να μην χάσει μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην Vistabet.gr
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο @@ X2 σε απόδοση 1,75 (Vistabet.gr)

Κερδίζει και περιμένει η Σοσιεδάδ

Στην Γαλικία η Θέλτα υποδέχεται την Σοσιεδάδ που θέλει μόνο την νίκη, ώστε να περιμένει γκέλα από Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ, ώστε να πάρει αυτή την θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Θέλτα είναι φανερό ότι ήταν ψυχή και σώματι στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχασε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού, ψάχνοντας ακόμα ένα τέρμα για να αφήσει εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Άφησε το πρωτάθλημα, μη έχοντας πλέον στόχους και προέρχεται από έξι συνεχείς ήττες και επτά στα οχτώ τελευταία, μάλιστα έχει σκοράρει μόλις έξι φορές σε αυτά τα ματς.
Η Σοσιεδάδ από την άλλη, προέρχεται από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα, δείχνοντας ότι κυνηγώντας με όλες τις δυνάμεις της τον στόχο του Γιουρόπα Λιγκ.
Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Νάβας της Σοσιεδάδ και ο επιθετικός Άσπας της Θέλτα, ο οποίος έχει 17 τέρματα σε 31 συμμετοχές.
Πάμε στοίχημα στην Λα Λίγκα Θέλτα – Σοσιεδάδ: Δεν γίνεται η Θέλτα να γυρίσει τον διακόπτη, η Σοσιεδάδ είναι σε εγρήγορση και θα πάει να κάνει το διπλό που μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στην Betshop.gr
Θέλτα – Σοσιεδάδ @@ 2 σε απόδοση 1,80 (Betshop.gr)

Πάμε στοίχημα στην Λα Λίγκα

  • Βαλένθια – Βιγιαρεάλ @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 3,35 (Stoximan.gr)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο @@ X2 σε απόδοση 1,75 (Vistabet.gr)
  • Θέλτα – Σοσιεδάδ @@ 2 σε απόδοση 1,80 (Betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση