Μονομαχία για τρεις θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία αγωνιστική

Οι περισσότερες θέσεις έχουν κριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και η τελευταία αγωνιστική έχει σημασία μόνο για τρεις θέσεις, συγκεκριμένα για την 3η, 4η και 5η, η πρώτη δίνει θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η δεύτερη στα προκριματικά και η 5η θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Στις προτάσεις στοίχημα θα ασχοληθώ μόνο με αυτά τα τρία ματς που έχουν κάποιο νόημα, διότι στα υπόλοιπα αναμένονται αλλαγές και χαλαρότητα.

Δύσκολα τα πράγματα για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον θέλοντας μόνο την νίκη για να έχει ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Έβερτον έχει εξασφαλίσει την έβδομη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Άρσεναλ είναι στην πέμπτη θέση με 72 βαθμούς, έναν πίσω από την τέταρτη Λίβερπουλ και τρεις από την Μάντσεστερ Σίτι, που όμως υστερεί στην ισοβαθμία και έτσι ελπίζει μόνο σε γκέλα της Λίβερπουλ για να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι κανονιέρηδες προέρχονται από τέσσερις νίκες και έξι νίκες στα πετά πιο πρόσφατα ματς, δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Έβερτον χάνει πολύ από την δύναμη της εκτός έδρας, έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 18 παιχνίδια, είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει διπλό στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς.
Προτάσεις στοίχημα Άρσεναλ – Έβερτον: Η Άρσεναλ πηγαίνει με φόρα και με την βοήθεια της έδρας μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της αντιπάλους της και να κάνει τους τρεις βαθμούς και να περιμένει το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,53 στον Stoiximan.gr
Άρσεναλ – Έβερτον @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,53 (Stoiximan.gr)

Δεν μπορεί να απειλήσει την Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την υποβιβασμένη Μιντλεσμπρο, με νίκη είναι σίγουρα στην τέταρτη θέση, ενώ για να διεκδικήσει την τρίτη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ήττα της Σίτι, με ισοπαλία της Σίτι, ισοβαθμούν στους 76 βαθμούς και πρέπει να κερδίσει με πάνω από τέσσερα γκολ διαφορά.
Η φιλοξενούμενη δικαίως θα αγωνίζεται του χρόνου στην Τσάμπιονσιπ, έχει μόλις μία νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, ενώ παράλληλα διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή με μόλις 27 γκολ ενεργητικό.
Η Λίβερπουλ στο γήπεδο της έχει απολογισμό 11 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 42 φορές και δεχτεί 18 τέρματα. Στα πιο πρόσφατα ματς έχει μόνο μία ήττα και δεν επιθυμεί να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Προτάσεις στοίχημα Λίβερπουλ – Μιντλεσμπρο: Η Λίβερπουλ να είναι στοιχειωδώς σοβαρή δεν θα έχει θέματα, θα πάρει την νίκη και θα παλέψει για να σκοράρει όσες περισσότερες φορές μπορεί, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στην Sportingbet.gr
Λίβερπουλ – Μιντλεσμπρο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,50 (Sportingbet.gr)

Δεν θα δώσει δικαιώματα η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης Γουοτφόρντ και δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, πάει να πάρει τους βαθμούς της νίκης, ώστε να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Γουοτφορντ έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και φαίνεται στα τελευταία ματς να έχει αδειάσει, αφού μετράει πέντε σερί ήττες και έξι στα επτά πρόσφατα παιχνίδια.
Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να απειληθεί μόνο από την Λίβερπουλ, ακόμα και με ισοπαλία, πρέπει η Λίβερπουλ να κερδίσει με πάνω από τέσσερα γκολ. Προέρχεται από σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα, με πέντε νίκες και δύο ισόπαλα αποτελέσματα, δείχνοντας ότι είναι σε καλή φόρμα.
Προτάσεις στοίχημα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: Δεν πιστεύω ότι μπορεί να απειληθεί η Σίτι, αναμένω να περάσει σχετικά εύκολα από την Γουοτφορντ, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,57 στην Vistabet.gr
Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 &  over 2,5 σε απόδοση 1,57 (Vistabet.gr)

Προτάσεις στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ

  • Άρσεναλ – Έβερτον @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,53 (Stoximan.gr)
  • Λίβερπουλ – Μιντλεσμπρο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,50 (Sportingbet.gr)
  • Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 &  over 2,5 σε απόδοση 1,57 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση