» » » » » » Για μια θέση στον τελικό του Confederations Cup

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στο Confederations Cup

Στην πόλη Σόχι θα γίνει σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός του Confederations Cup ανάμεσα σε Γερμανία και Μεξικό, όποια ομάδα πάρει την πρόκριση στον τελικό την περιμένει η Χιλή που απέκλεισε την Πορτογαλία στα πέναλτι, ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 2 Ιουλίου Στην Αγία Πετρούπολη. Οι δύο ομάδες παρότι δεν έχουν τους βασικούς παίκτες τους, έχουν αξιόλογες αποστολές και αναμένεται ένα όμορφο ματς με έντονο ανταγωνισμό. Μην χάνουμε χρόνο ας δούμε τις σημερινές προτάσεις στο πάμε στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Η γνωστή Γερμανία που αρνείται να χάσει

Η Γερμανία προκρίθηκε ως πρώτη στον δεύτερο όμιλο με επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες με Αυστραλία και Καμερούν και μία ισοπαλία με Χιλή. Σκόραρε επτά γκολ και δέχτηκε τέσσερα τέρματα, σε αυτά τα τρία ματς, άφησε στην δεύτερη θέση την Χιλή. Ενώ κλασσικά επιθετικά είναι πάντα ισχυρή και σκοράρει με άνεση, σε αυτή την διοργάνωση έδειξε κάποια αμυντικά προβλήματα, δεχόμενη γκολ και στα τρία παιχνίδια, για αυτό το λόγο είχε τρία στα τρία γκολ γκολ.
Η αποστολή της αποτελείτε από τους:
Τερματοφύλακες: Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπερντ Λένο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα)
Αμυντικοί: Σκοντράν Μουστάφι (Αρσεναλ), Τζόνας Εκτορ (Κολωνία), Ματίας Γκίντερ (Μπορούσα Ντόρτμουντ), Μάρβιν Πλάτενχαρντ (Χέρτα), Μπέντζαμιν Χάινριχ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρόμα), Νίκλας Σούλε (Χόφενχαίμ), Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου)
Μέσοι: Ζούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λέον Γκορέτζκα (Σάλκε), Κερέμ Ντεμιρμπέι (Χόφενχαίμ), Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ), Εμρέ Τσαν (Λίβερπουλ), Αμιν Γιουνές (Αγιαξ), Ζούλιαν Μπραντ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ)
Επιθετικοί: Σάντρο Βάγκνερ (Χόφενχαϊμ), Τίμο Βέρνερ (Λειψία)

Θα το παλέψει το Μεξικό

Από την άλλη το Μεξικό στον πρώτο όμιλο ισοβάθμησε με την Πορτογαλία στους επτά βαθμούς, αλλά λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων έμεινε στην δεύτερη θέση. Είχε δύο νίκες με Νέα Ζηλανδία και Ρωσία, ενώ έμεινε ισόπαλη με την Πορτογαλία με τελικό σκορ 2-2, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Σκόραρε, έξι φορές και δέχτηκε τέσσερα γκολ, και αυτή δέχτηκε γκολ και στα τρία ματς και είχε τρία στα τρία γκολ γκολ.
Η αποστολή της αποτελείται από μείγμα παικτών που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και είναι πολύ ανταγωνιστική, η αποστολή της είναι η παρακάτω:
Τερματοφύλακες: Ροντόλφο Κότα (Γουαδαλαχάρα), Γκιχιέρμο Οτσόα (Γρανάδα), Αλφρέντο Ταλαβέρα (Τολούκα)
Αμυντικοί: Οσβάλδο Αλάνις (Γουαδαλαχάρα), Νέστορ Αραούχο (Σάντος Λαγκούνα), Ράφα Μάρκες (Ατλας), Εκτορ Μορένο (PSV), Ντιέγκο Ρέγιες (Εσπανιόλ), Λουίς Ρέγιες (Ατλας), Κάρλος Σαλσίδο (Φιορεντίνα)
Μέσοι: Τζόναθαν Ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ), Αντρές Γκουαρδάδο (PSV), Εκτορ Ερέρα (Πόρτο), Μιγκέλ Λαγιούν (Πόρτο)
Επιθετικοί: Χαβιέ Ακίνο (Τίγκρες), Γιούργκεν Νταμ (Τίγκρες), Τζιοβάνι Ντος Σάντος (Λ.Α. Γκάλαξι), Μάρκο Φαμπιάν (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Χαβιέ Ερνάντες (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ραούλ Χιμένες (Μπενφίκα), Ιρβινγκ Λοθάνο (Πατσούκα), Ορίμπε Περάλτα (Κλαμπ Αμέρικα), Κάρλος Βέλα (Ρεάλ Σοσιεδάδ)
Προτάσεις πάμε στοίχημα Γερμανία – Μεξικό: Η Γερμανία είναι οριακό φαβορί για την πρόκριση, αλλά αυτή δεν θα έρθει τόσο εύκολα, το Μεξικό είναι αξιόλογη ομάδα, οι δύο ομάδες έχουν κάποια αμυντικά κενά, σήμερα αναμένω ανοικτό παιχνίδι, όπου και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανίοτα στην επιλογή Νικητής αγώνας πριν την έναρξη του ματς και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Πάμε στοίχημα Γερμανία – Μεξικό @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67 (Stoiximan.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση