» » » » » » Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός με την Γιουβέντους

Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Τορίνο με την Γιουβέντους, αλλά και το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου. Σίγουρα, μία τέτοια μέρα είναι κατάλληλη για στοίχημα και προγνωστικά, διότι γνωρίζουμε καλύτερα τις μεγάλες ομάδες, άλλωστε πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι ολοκληρωμένα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Γιουβέντους

Στο πλαίσιο του τέταρτου ομίλου στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται τον Ολυμπιακό που απαιτείται να κάνει υπέρβαση για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ιταλία.
Η Γιουβέντους, στο πρώτο ματς, ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα, κάνοντας μία κάκιστη εμφάνιση, έχοντας απουσίες βασικών παικτών της, μη μπορώντας να αντισταθεί στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Σήμερα, δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, έτσι ώστε να μείνει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις αλλά και να είναι πιο ήρεμη στην συνέχεια του θεσμού.
Στην Σέριε Α, είναι αήττητη και με 18 βαθμούς, ισοβαθμεί με την Νάπολι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα έχει σκοράρει 18 φορές και δεχτεί μόλις τρία τέρματα σε έξι αναμετρήσεις. Έχει πέντε στα έξι over 2,5, ενώ σε τέσσερα ματς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, επιβλήθηκε εύκολα της Τορίνο με 4-0, πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση.
ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε στην αποστολή τους Κλαούντιο Μαρκίζιο περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και τον Γερμανό μέσο Σάμι Κεντίρα που είναι κι αυτός νέο πρόσωπο. Εκτός τέθηκαν οι γνωστοί τραυματίες Ντε Σίλιο, Χέβεντες, Πιάτσα, όπως και ο Ελβετός μπακ Στέφαν Λιχτστάινερ, ο οποίος παραδόξως δεν έχει δηλωθεί φέτος στην λίστα της ΟΥΕΦΑ.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός, δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν και για αυτό το λόγο, απομακρύνθηκε ο τεχνικός Χάσι από τον πάγκο και στην θέση του θα καθίσει ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έχει βρεθεί στην ίδια θέση και άλλες φορές, την τελευταία ήταν λίγους μήνες πριν.
Στο πρώτο ματς, έκανε μία κάκιστη εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας με σκορ 2-3, έχανε με 0-3 από το πρώτο μέρος, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος με δύο γκολ του Πάρντο. Ούτε στην Σούπερ Λιγκ, έχει ξεκινήσει καλά, για πρώτη φορά, μετά από χρόνια έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με οχτώ βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία ματς, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, βρέθηκε μπροστά στο σκορ 0-2, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να το κρατήσει, έτσι η ΑΕΚ με τρία τέρματα, ανέτρεψε την κατάσταση, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης με τελικό σκορ 3-2.
Ο Τάκης Λεμονής, εκτός των γνωστών απουσιών, άφησε εκτός αποστολής τον Κίπερ Καπίνο, που τιμωρήθηκε από την διοίκηση.
Προγνωστικά Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Η Γιουβέντους θέλει την νίκη, είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της, μη επιτρέποντας σε κανέναν να την αμφισβητήσει, ο Ολυμπιακός, δεν είναι στα καλύτερα του, δείχνοντας να έχει θέματα και πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αναμένω όμως να παραταχθεί αμυντικά, να είναι επιφυλακτικός με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το under 4,5 σε απόδοση 1,50 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά τον νικητή αγώνα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Γιουβέντους – Ολυμπιακός @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,50 (Stoiximan.gr)

Μάχη πρωτιάς στο Παρίσι

Στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στην μία από τις δύο αναμετρήσεις που πολύ πιθανόν να κρίνουν την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου, αφού δεν πιστεύω ότι Σέλτικ και Άντερλεχτ μπορούν να τις απειλήσουν.
Η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από την Σκωτία, κερδίζοντας με 0-5 την Σέλτικ. Στην Γαλλία βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, με έναν παραπάνω βαθμό από την δεύτερη Μονακό, έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία, αυτή στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με την Μονπελιέ, όπου έμεινε στην λευκή ισοπαλία, παρότι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο σε δύο από τα επτά ματς που έχει δώσει έχει δεχτεί γκολ, ενώ έχει πετύχει 21 γκολ και δεχτεί μόλις τρία στα εγχώρια παιχνίδια της.
Η Μπάγερν Μονάχου, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επιβλήθηκε με 3-0 επί της Άντερλεχτ. Στην Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς, τρεις πίσω από την Ντόρτμουντ, έχοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας 14 γκολ υπέρ και πέντε κατά. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα παιχνίδια από τα έξι. Στο τελευταίο ματς, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 της Βόλφσμπουργκ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη, η αντίπαλο της στο 83′ λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με 2-2.
Προγνωστικά Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και μπορεί να δούμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, ειδικά τώρα που η φιλοξενούμενη φαίνεται να έχει κάποια αμυντικά θέματα, θα πάω με τον συνδυασμό γκολ γκολ και over 2,5 σε απόδοση 1,60 στην Novibet.gr
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου @@ γκολ γκολ & over 2,5 σε απόδοση 1,60 (Novibet.gr)

Κλειστό ματς στην Μαδρίτη

Για τον τρίτο όμιλο στην Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται τη Τσέλσι, όπου μαζί με την Ρόμα θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα η Ατλέτικο έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Ρόμα, ενώ η Τσέλσι είχε εύκολο έργο με την Καραμπάγκ, παίρνοντας την νίκη με 6-0.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, στα πιο πρόσφατα μετράει τρεις συνεχείς νίκες, επί Μάλαγα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη. Σε έξι ματς έχει δεχτεί τέσσερα τέρματα, ενώ στα τέσσερα πρόσφατα ματς έχει παραβιαστεί μόνο μία φορά η εστία της.
Η Τσέλσι στην Πρέμιερ έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, βρισκόμενη τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Έχει σκοράρει 12 γκολ και δεχτεί πέντε. Το Σάββατο, είχε εύκολο έργο στην έδρα της Στόουκ, όπου πέρασε με τελικό σκορ 0-4.
Προγνωστικά Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι: Σίγουρα καμία ομάδα δεν θέλει να ηττηθεί και να μείνει πίσω στην βαθμολογία του ομίλου, οι δύο ομάδες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία τους, οπότε αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και τελικές φάσεις για γκολ, θα προτείνω το under 2,5 σε απόδοση 1,55 στην Vistabet.gr
Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Vistabet.gr)

Σημερινά προγνωστικά στοίχημα

  • Γιουβέντους – Ολυμπιακός @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,50 (Stoiximan.gr)
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου @@ γκολ γκολ & over 2,5 σε απόδοση 1,60 (Novibet.gr)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση