Καλημέρα σας, πραγματοποιήθηκε χτες η τρίτη αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων, ενώ σήμερα διεξάγονται οι αγώνες για τους πρώτους τέσσερις ομίλους, όπου μπορούν να μας δείξουν ποίες ομάδες μπορούν να ξεχωρίσουν. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και σίγουρα η αποστολή του είναι αρκετά δύσκολη, θα παραταχθεί για ότι καλύτερο, μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στο στοίχημα Champions League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Για το θαύμα ο Ολυμπιακός
Για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και με νίκη θα φτάσει στους εννιά βαθμούς και θα γίνει το πρώτο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στους μηδέν βαθμούς.
Η Μπαρτσελόνα μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί της Γιουβέντους με τελικό σκορ 3-0, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την Λισσαβώνα με 0-1 επί της Σπόρτινγκ, ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ, έχει σκοράρει τέσσερα. Στην Πριμέρα Ντιβιζίον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τέσσερις βαθμούς πάνω από την δεύτερη Βαλένθια, μετά από επτά συνεχείς νίκες, την τελευταία αγωνιστική πήρε την ισοπαλία στην Μαδρίτη από την δυνατή Ατλέτικο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Σουάρες έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Τζόρντι Άλμπα έμεινε εκτός αποστολής της Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού στην τελευταία προπόνηση. Η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σουάρεθ, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Σίλεσεν, Μαστσεράνο, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Αλκάθερ, Ντιν, Ρομπέρτο, Γκόμες, Ουμτιτί
Ο Ολυμπιακός δεν τα έχει καλά στον όμιλο, ηττήθηκε με 2-3 στο Καραϊσκάκη από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ στο Τορίνο έχασε με 2-0. Στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 11 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που τον υποδέχεται την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής.
Ο Τάκης Λεμονής έκανε δύο δοκιμές. Η μία ήταν με τετράδα στην άμυνα (Μποτία – Νικολάου στόπερ και Ομάρ – Κούτρη στα άκρα), με τριάδα στα χαφ τους Ρομαό, Ζντιέλαρ και Ζιλέ, τους Καρσελά – Ανδρούτσο στα «φτερά», αλλά η έκπληξη του «σεναρίου» είναι ότι ο Οφόε βρέθηκε σε ρόλο σέντερ φορ! Κάποια στιγμή έκανε δοκιμή και με τρία στόπερ, επίσης ένα σενάριο που είχε ακουστεί από την περασμένη εβδομάδα. Δεν αποκλείεται δηλαδή να δούμε τους Μποτία, Νικολάου και Ένχελς τριάδα στην άμυνα (σ.σ. έβγαλε τον Ζιλέ από τα χαφ).
Στοίχημα Champions League Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι θετικό σήμερα, θα αντισταθεί όσο μπορεί, όπως έκανε με την Γιουβέντους, θα πάω με τον άσσο της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με το under 4,5 σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικές εταιρίες με live streaming
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός @@ 1 & under 2,5 σε απόδοση 1,80
Δεν είναι στα καλύτερα η Γιουβέντους
Στον ίδιο όμιλο η Γιουβέντους υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με στόχο την νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η Γιουβέντους, δεν είναι φέτος, στον όμιλο έχασε με κάτω τα χέρια στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα με 3-0, ενώ την δεύτερη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα τον Ολυμπιακό με 2-0, χάρις κυρίως στην ανωτερότητα της και στην ποιότητα των παικτών της. Στην Σέριε Α έχει πέσει στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς, τρεις πίσω από την Ίντερ και πέντε από την αήττητη Νάπολι, Το Σάββατο ηττήθηκε από την Λάτσιο με 1-2 εντός έδρας, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά στις αρχές της επανάληψης η Λάτσιο με δύο γκολ, μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-3, σαφώς ανώτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ την δεύτερη αγωνιστική, μπόρεσε να αντισταθεί στην Μπαρτσελόνα, χάνοντας με 0-1. Στην Πορτογαλία είναι στην δεύτερη θέση με δύο βαθμούς πίσω από την Πόρτο, χωρίς ακόμα να έχει υποστεί κάποια ήττα.
Στοίχημα Champions League Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: Η Γιουβέντους φαίνεται να έχει αμυντικά προβλήματα στα τελευταία ματς, δέχεται εύκολα το γκολ, η Σπόρτινγκ είναι αρκετά γρήγορη στα ομάδα, μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, αναμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,05 στις στοιχηματικές εταιρίες με live streaming, μία απόδοση με αξία.
Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Ανοικτό ματς στην Ρωσία
Για τον πρώτο όμιλο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Βασιλεία, με τις δύο ομάδες να έχουν τρεις βαθμούς και να διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε με διπλό από την Μπενφίκα με 1-2 στην έναρξη των ομίλων, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, χάνοντας με 1-4, γκολ γκολ και over 2,5 και στα δύο ματς μέχρι τώρα. Στην Πρέμιερ της Ρωσίας είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγιάς Πετρούπολης.
Η Βασιλεία ηττήθηκε με 3-0 στην Αγγλία από την Μαντσεστερ, ενώ την δεύτερη αγωνιστική διέλυσε την Μπενφίκα με 5-0. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας είναι στην τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μποϊς, το Σάββατο κέρδισε εύκολα την Λουγκάνο με 0-4.
Στοίχημα Champions League ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία: Οι δύο ομάδες παλεύουν για την πρόκριση, κάνουν μεγάλα σκορ, σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, σήμερα περιμένω να σκοράρουν από ένα γκολ τουλάχιστον και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που είναι σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικές εταιρίες με live streaming
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Στοίχημα Champions League 3η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός @@ 1 & under 2,5 σε απόδοση 1,80
Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση