» » » » » Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν

Καλημέρα σας, ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική, που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση των ομίλων. Χτες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Μπαρτσελόνα, μένοντας χωρίς βαθμό στον όμιλο, σήμερα μπαίνει στην μάχη η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Μίλαν, με στόχο να πάρει ότι μπορεί από την αναμέτρηση, πάμε να δούμε στις σημερινές προτάσεις στο πάμε στοίχημα Europa League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Να πάρει ότι μπορεί η ΑΕΚ από την Μίλαν
Για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου η Μίλαν υποδέχεται την ΑΕΚ, οι δύο ομάδες είναι στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και είναι τα πρώτα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η Μίλαν έχει κάνει το δύο στα δύο στον όμιλο, έχει κερδίσει με 1-5 την Αούστρια Βιέννης και με 3-2 την Ριέκα, αν σήμερα κάνει το απόλυτο των νικών, θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση και να κλείσει μία θέση στην επόμενη φάση. Τα δύο ματς που έχει δώσει ήταν με over 2,5 και γκολ γκολ.
Στην Σέριε Α βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, 12 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις ήττες, έχοντας πέσει χαμηλά στην βαθμολογία, έχει ηττηθεί από Σαμπντόρια με 2-0 και Ρόμα με 0-2, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ίντερ με 3-2, έφερε το ματς στα ίσια δύο φορές, αλλά δέχτηκε τρίτο τέρμα και δικαίως ηττήθηκε.
Ο Βιντσέντσο Μοντέλα δεν έχει ασφαλή θέση, αν δεν αλλάξει η ομάδα του και δεν ξεκινήσει να κερδίζει θα έχει πρόβλημα, ο Κροάτης επιθετικός Νίκολα Κάλινιτς, επιστρέφει στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί από την αρχή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ινιάτσιο Αμπάτε, Λούκα Αντονέλι, Αντρέα Κόντι, Γκουστάβο Γκόμες, Αλέσιο Ρομανιόλι, Κριστιάν Σαπάτα, Χοσέ Μάουρι και Νικολό Τζανελάτο, από τη δηλωμένη λίστα της UEFA.
Η ΑΕΚ μετά το διπλό στην Κροατία, την δεύτερη αγωνιστική, προηγήθηκε με 1-0 της Αούστρια Βιέννης, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 και λίγο πριν την λήξη μπόρεσε να φέρει το ματς ίσια και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια. Στην Σούπερ Λιγκ έπεσε στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, έχοντας δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Αστέρα δεν μπόρεσε να περάσει ούτε από την έδρα της Ξάνθη, μένοντας στο 1-1, ισοφαρίζοντας μάλιστα δύο λεπτά πριν την λήξη, παρότι που έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω.
Ο Ούρος Τσόσιτς δεν πρόλαβε να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός μάχης.
Πάμε στοίχημα Europa League Μίλαν – ΑΕΚ: οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους, έχουν θέματα στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν θα θέλει να χάσει, έτσι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές αμυντικά, ειδικά η ΑΕΚ να μην δώσει χώρους, γιατί μπορεί να διασυρθεί, θα πάω, με λίγο ρίσκο, με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,15 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Μίλαν – ΑΕΚ @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,15
Μάχη πρωτιάς στην Γαλλία με Νις και Λάτσιο
Για τον 11ο όμιλο στην Γαλλία η Νις υποδέχεται την Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να έχουν από έξι βαθμούς και σήμερα να κρίνεται ποία ομάδα θα πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση, αφού δύσκολα θα απειληθούν από τις άλλες ομάδες.
Η Νις επιβλήθηκε με 1-5 της Βάρεγκεμ και 3-0 της Φίτεσε, δείχνοντας καλά στοιχεία σε αυτά τα ματς. Αντίθετα στο πρωτάθλημα Γαλλίας, δεν επαναλαμβάνει την περσινή πορεία, βρισκόμενη στην 14η θέση, έχοντας πέντε ήττες και τρεις νίκες σε εννιά ματς, έχει σκοράρει 12 φορές και δεχτεί 14 γκολ. Προέρχεται από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη, δεχόμενη από δύο τέρματα στα πρόσφατα αυτά παιχνίδια.
Η Λάτσιο στην πρεμιέρα πέρασε από την Φίτεσε με 2-3, ενώ κέρδισε εύκολα  Βάρεγκεμ με 2-0. Στην Ιταλία είναι στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Γιουβέντους, που την κέρδισε το Σάββατο με 1-2, κάνοντας μία όμορφη και μεστή εμφάνιση, σε οχτώ ματς έχει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 21 γκολ σε οχτώ παιχνίδια.
Πάμε στοίχημα Europa League Νις  – Λάτσιο: Δεν νομίζω ότι θα απειληθούν, όσον αφορά την πρόκριση, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, ενώ η Νις έχει και αμυντικά προβλήματα, αναμένω ανοικτό ματς με φάσεις και γκολ, έτσι θα προτείνω τα πολλά γκολ, το over 2,5 σε απόδοση 1,85 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Νις – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,85
Γκολ εκατέρωθεν στο Βέλγιο
Στο άλλο ματς του 11ου ομίλου η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται την Φίτεσε, με μοναδικό στόχο των δύο αντιπάλων να πάρουν τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο. Νις και Λάτσιο είναι καλές και δυνατές ομάδες και δύσκολα θα μπορέσουν να απειληθούν, μάλλον θα είναι οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Επτά γκολ έχει δεχτεί η Ζούλτε, ενώ η Φίτεσε έχει παραβιαστεί έξι φορές η εστία της.
Πάμε στοίχημα Europa League Ζούλτε Βάρεγκεμ – Φίτεσε: Οι δύο ομάδες αγωνίζονται ανοικτά και δέχονται εύκολα το γκολ, σήμερα περιμένω παιχνίδι με πολλές τελικές προσπάθειες και γκολ, μπορούν να σκοράρουν από ένα γκολ τουλάχιστον η κάθε μία, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,60 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Φίτεσε @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60
Πάμε στοίχημα Europa League 3η αγωνιστική
Μίλαν – ΑΕΚ @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,15
Νις – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,85

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Φίτεσε @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση