» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους

Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό στο στοίχημα, αφού μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έντονες συγκινήσεις, μπροστά μας έχουμε άλλο ένα τριήμερο με παιχνίδια από τα εγχώρια πρωταθλήματα, που πλέον έχουν βρει ρυθμό. Η ΑΕΚ χτες κατάφερε να μείνει στην λευκή ισοπαλία στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στον όμιλο, έχοντας προβάδισμα αυτή την στιγμή για την πρόκριση, πάμε να δούμε στις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μικρό σκορ στο Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ
Η 10η αγωνιστική στην Γαλλία ανοίγει την αυλαία με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ, όπου οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούν να δώσουν ένα όμορφο παιχνίδι.
Η Σεντ Ετιέν έχει βρεθεί στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μέχρι τώρα, είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από την Μονακό και οχτώ από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Στο γήπεδο της έχει δεχτεί τέσσερα γκολ και εννιά συνολικά, τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 3-1 επί της ουραγού Μετς.
Η Μονπελιέ είναι μέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έχοντας από τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει επτά φορές και δεχτεί έξι τέρματα. Στα πέντε πρώτα ματς είχε μόλις τέσσερις βαθμούς, όμως στα τέσσερα τελευταία είναι αήττητη, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Συνολικά έχει οχτώ στα εννιά under 2,5, ενώ προέρχεται από πέντε συνεχή under 2,5, μάλιστα κράτησε την Παρί στο μηδέν και από την Μονακό δέχτηκε ένα τέρμα.
Προβλέψεις στοιχήματος Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ: Λόγω του τρόπου παιχνιδιού της φιλοξενούμενης Μονπελιέ αναμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος
Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Μπορεί το διπλό η Σταντάρ Λιέγης
Για το Βέλγικο πρωτάθλημα η Μουσκρόν υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης που θέλει για πρώτη φορά φέτος να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη.
Η Μουσκρόν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Άντερλεχτ, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με 18 γκολ υπέρ και 16 γκολ κατά. Εντός έδρας σε πέντε ματς έχει τρεις νίκες και μία ήττα, με όλα τα ματς αυτά να είναι με πάνω από τρία γκολ και γκολ γκολ. Προέρχεται από επτά συνεχή γκολ γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι δέχεται εύκολα το γκολ.
Η Στάνταρ Λιέγης είναι στην ένατη θέση με 12 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στα πέντε πρόσφατα ματς έχει μόνο μία ήττα από την Άντερλεχτ, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, στα τρία τελευταία ματς. Έχει επιθετικό πρόβλημα, με εννιά γκολ ενεργητικό, την χειρότερη επίδοση στην κατηγορία, μακριά από την έδρα της δεν έχει ακόμα νίκη.
Προβλέψεις στοιχήματος Μουσκρόν – Σταντάρ Λιέγης: Η Σταντάρ Λιέγης δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία ματς, πρέπει να ανέβει επιτέλους αγωνιστικά και βαθμολογικά, η Μουσκρόν μπορεί να σκοράρει, αλλά δέχεται γκολ σε όλα τα ματς, πιστεύω η Σταντάρ Λιέγης θα κάνει το πρώτο διπλό που είναι σε απόδοση 2,02 στις εταιριες στοιχηματος
Μουσκρόν – Σταντάρ Λιέγης @@ 2 σε απόδοση 2,02
Τρύπια δίχτυα στην Ολλανδία
Η ένατη αγωνιστική στην Ολλανδία ξεκινά με το ματς Γκρόνινγκεν – Βίλεμ, με τις δύο ομάδες να είναι χαμηλά στον βαθμολογικά πίνακα και να χρειάζονται βαθμούς για την συνέχεια.
Η Γκρόνινγκεν είναι στην 13η αγωνιστική με εννιά βαθμούς, έχοντας εντός έδρας με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ μακριά από το γήπεδο της έχει μόνο ήττες. Συνολικά έχει πέντε στα οχτώ over 2,5 και επτά στα οχτώ γκολ γκολ, έχει σκοράρει 12 φορές και δεχτεί 14 τέρματα.
Η Βίλεμ είναι στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και έξι ήττες, έχοντας εννιά γκολ και δεχτεί 19 τέρματα, που είναι η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ over 2,5, με τα πέντε να είναι με γκολ γκολ. Προέρχεται από έξι συνεχή ματς με πάνω από τρία γκολ.
Προβλέψεις στοιχήματος Γκρόνινγκεν – Βίλεμ: Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες τρύπες στην άμυνα, δέχονται εύκολα το γκολ, ενώ και επιθετικά, σκοράρουν σχετικά εύκολα, θα πάω με τα πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,72 στις εταιριες στοιχηματος
Γκρόνινγκεν – Βίλεμ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,72
Προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής
Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Μουσκρόν – Σταντάρ Λιέγης @@ 2 σε απόδοση 2,02

Γκρόνινγκεν – Βίλεμ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,72 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση