Γειά χαρά σε όλους, δεν πήγαν καλά τα πράγματα χτες, αφού πολλά δυνατά σημεία δεν επαληθεύτηκαν, ας έχει συνεχίζουμε. Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα δεν είναι υψηλού επιπέδου, κυρίως λόγω των Ευρωπαϊκών ματς. Για άλλη μία φορά θα ακολουθήσω τον ασφαλή δρόμο των γκολ, αφού μπορούν εύκολα και γρήγορα να σε οδηγήσουν στο ταμείο. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις στο πάμε στοίχημα γκολ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ντέρμπι κορυφής στην Σέριε Α με γεμάτα δίχτυα
Στην Ιταλική Σέριε Α διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής όπου η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την Ίντερ, σε ένα από τα σημαντικότερα σημερινά παιχνίδια.
Η Νάπολι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της διοργάνωσης με 24 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο των νικών μετά από οχτώ ματς, έχοντας δώσει μάλιστα και δύσκολα παιχνίδια. Έχει σκοράρει 26 γκολ, δηλαδή σκοράρει πάνω από τρία τέρματα ανά ματς μέσο όρο και έχει δεχτεί πέντε τέρματα, για αυτό το λόγο έχει επτά στα οχτώ over 2,5. Την Τρίτη αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε με 2-1, είχε όμως πολύ καλή παρουσία στην Αγγλία και ίσως την αδικεί το αποτέλεσμα.
Από την άλλη η Ίντερ είναι στην δεύτερη θέση με δύο λιγότερους βαθμούς, έχοντας μία βαθμολογική απώλεια, την ισοπαλία με την Μπολόνια, μακριά από την έδρα της με σκορ 1-1. Έχει 17 γκολ υπέρ και πέντε κατά. Έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ. Προέρχεται από δύο over 2,5 και τρία στα τέσσερα τελευταία ματς γκολ γκολ.
Πάμε στοίχημα γκολ Νάπολι – Ίντερ: Οι δύο ομάδες είναι αρκετά δυνατές και πραγματοποιούν εξαιρετικές πορείες, σήμερα αναμένω να γίνει μία εξαιρετική μάχη και όμορφη για του φίλαθλους, περιμένω πολλές τελικές και πολλά γκολ στο ματς και θα πάω με τα πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος, όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να συνδυάσει το over 2,5 με το γκολ γκολ, σε πιο ανεβασμένη απόδοση.
Νάπολι – Ίντερ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50
Πολλά γκολ στο Βαλένθια – Σεβίλλη
Για την ένατη αγωνιστική της Λα Λίγκα η Βαλένθια υποδέχεται την Σεβίλλη, σε ένα Ευρωπαϊκό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες που κάθε χρόνο διεκδικούν την έξοδο τους στην Ευρώπη.
Η Βαλένθια είναι στην δεύτερη θέση με 18 βαθμούς, έναν βαθμό πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης και τέσσερις πίσω από την Μπαρτσελόνα, παραμένει αήττητη με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας 21 γκολ υπέρ και δέκα κατά. Συνολικά έχει πέντε στα οχτώ over 2,5 και γκολ γκολ. Προέρχεται από τέσσερις νίκες, σκοράροντας σε αυτά τα μας τουλάχιστον τρία τέρματα και δεχόμενη τουλάχιστον δύο στα τρία τελευταία. Μπορεί αν σκοράρει εύκολα, αλλά τόσο εύκολα δέχεται τέρμα στην άμυνα.
Η Σεβίλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 16 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας εννιά γκολ υπέρ και τέσσερα κατά. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ under 2,5 και το ίδιο στα no goal. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας μετράει δύο ήττες από Ατλέτικο και Αθλέτικ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Την Τρίτη έκανε ένα κάκιστο παιχνίδι, για το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στην Ρωσία από την Σπαρτάκ με τελικό σκορ 5-1.
Πάμε στοίχημα γκολ Βαλένθια – Σεβίλλη: Σήμερα, η αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον, περιμένω να δούμε ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ, λόγω του τρόπου παιχνιδιού της Βαλένθια, που σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,57 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Βαλένθια – Σεβίλλη @@ over 2,5 σε απόδοση 1,57
Καλύτερη ομάδα η Μπορντό, μπορεί το διπλό
Για την ένατη αγωνιστική της Λιγκ 1 της Γαλλίας η Αμιάν υποδέχεται την Μπορντό, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες και στις επιτυχίες, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.
Η Αμιάν ισοβαθμεί στους έξι βαθμούς με άλλες ομάδες και είναι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, ξεκίνησε με τρεις ήττες, έκανε δύο νίκες με Νις και Στρασβούργο, αλλά επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας στα τρία τελευταία ματς, αν δεν βελτιωθεί θα έχει πρόβλημα στο τέλος, όσον αφορά την παραμονή της. Έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές, μία επίδοση που είναι η χειρότερη στην κατηγορία. Συνολικά έχει έξι στα οχτώ under 2,5 και οχτώ στα οχτώ no goal.
Η Μπορντό είναι στην έβδομη θέση με 16 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Μονακό, έχει απολογισμό μέχρι τώρα, τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, δύο αγωνιστικές πριν, ενώ την προηγούμενη δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ναντ εντός έδρας. Έχει μοιρασμένα γκολ υπέρ και κατά, αλλά και στα σύνολο γκολ.
Πάμε στοίχημα γκολ Αμιάν – Μπορντό: Η Αμιάν είναι μία μέτρια ομάδα, με χτυπητές αδυναμίες, που σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Μπορντό, δεν είναι τυχαία ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είχε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα, πιστεύω ότι η Μπορντό έχει την ποιότητα να φύγει με το διπλό από την έδρα της Αμιάν, το διπλό είναι σε απόδοση 1,65 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Αμιάν – Μπορντό @@ 2 σε απόδοση 1,65
Πάμε στοίχημα γκολ Σαββάτου 21/10/2017
Νάπολι – Ίντερ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50
Βαλένθια – Σεβίλλη @@ over 2,5 σε απόδοση 1,57
Αμιάν – Μπορντό @@ 2 σε απόδοση 1,65
Αξία στο διπλό του Παναθηναϊκού στην Λαμία στην Σούπερ Λιγκ
Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και στρέφουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα, τα οποία σε λίγες θα υπάρξει διακοπή για τους αγώνες μπαράζ το Μουντιάλ 2018. Στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, για το οποίο θα μιλήσουμε αύριο, σήμερα, υπάρχουν τρία ματς και ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Λαμία, πάμε να δούμε τα τρία σημερινά ματς με τα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Υψηλή απόδοση στο διπλό του Παναθηναϊκού
Για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ η νεοφώτιστη Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από πολλές πλευρές και για τις δύο ομάδες.
Η Λαμία είναι 11η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από τις δύο τελευταίες επικίνδυνες θέσεις, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Μετά την νίκη της επί του Πανιωνίου, την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην Τούμπα, όπου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και δικαίως ηττήθηκε με 4-0. Έχει πετύχει τέσσερα τέρματα και δεχτεί δέκα, συνολικά έχει έξι στα επτά no goal και τρία στα τρία under 2,5 σε τρία εντός έδρας ματς.
Για την σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές δεν έχει στην διάθεση του τον επιθετικό Βούο που είναι τραυματίας, εκτός του Βουό θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Ο Παναθηναϊκός είναι στην όγδοη θέση με εννιά βαθμούς (-2 από τιμωρία), έχοντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, μάλιστα δεν έχει ακόμα νίκη μακριά από την Λεωφόρο. Μετά την νίκη από τον ΠΑΣ, κέρδισε εντός και την Λάρισα με σκορ 2-1, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Χίλιεμαρκ, έπαιζε για ώρα με εννιά παίκτες, αλλά βρήκε τα αποθέματα ενέργειας να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης, μία νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα στο Απόστολος Νικολαϊδης. Έχει έξι γκολ υπέρ και πέντε κατά, για αυτό το λόγο έχει μόνο ένα ματς με πάνω από τρία τέρματα συνολικά και πέντε με no goal.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξανά στην διάθεση του τον επιθετικό Μπράιαν Καμπέσας που ξεπέρασε τον τραυματισμό, αλλά και τον Τάσο Δώνη, αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Μολέντο, Σιλά, Άλτμαν, οι τραυματίες Τσάβες, Τζανδάρης, Λουτσιάνο και οι Κότσαρης, Αυλωνίτης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ Λαμία – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός με τις δύο νίκες και ειδικά με την τελευταία έχει ανεβασμένη ψυχολογία και σήμερα θέλει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, η Λαμία έχει περιορισμένες δυνατότητες και αγωνίζεται κλειστά αμυντικά, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να κάνει το διπλό το οποίο μας δίνεται σε εξαιρετική απόδοση με μεγάλη αξία, το διπλό είναι σε απόδοση 2,05 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Λαμία – Παναθηναϊκός @@ 2 σε απόδοση 2,05
Ανεβασμένοι Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννενα
Στην Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε ένα ματς αναμένεται με αγωνία, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκη και καλές εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Λεβαδειακός έχει ανέβει στην τέταρτη θέση με 13 βαθμούς, έναν πίσω από την ΑΕΚ και δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ, με νίκη σήμερα, μπορεί ακόμα και να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από τις τρεις ισοπαλίες στην αρχή, προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες και τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με νίκη από το Αγρίνιο με τελικό σκορ 0-1, τυχερό διπλό, αν δούμε τις πολλές τελικές και κλασσικές ευκαιρίες που έχασε ο γηπεδούχος που ήταν σαφώς καλύτερος στο γήπεδο. Έχει σκοράρει έξι φορές και χτεί μόνο τρία τέρματα, για αυτό έξι στα επτά under 2,5.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με εννιά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε πάλι μετά την νίκη στην πρεμιέρα, κάνοντας το 3-1 επί του Πλατανιά, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτός κάνει μικρά σκορ, έχοντας πέντε στα επτά under 2,5, μόνο οι δύο νίκες ήτα με πάνω από τρία γκολ.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα: Οι δύο ομάδες δείχνουν αν είναι καλά στα πρόσφατα ματς, ο Λεβαδειακός έχει και την απαιτούμενη τύχη, σήμερα περιμένω πολύ κλειστό ματς, με λίγες τελικές και θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,45 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45
Έχει τύχη ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα
Τέλος, στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς για να ξεφύγουν από τις χαμηλές της βαθμολογίες.
Η Κέρκυρα είναι πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με έξι βαθμούς, έχοντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας τρία γκολ υπέρ και επτά κατά, στα τέσσερα τελευταία έχει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Συνολικά έχει έξι στα επτά under 2,5 και τέσσερα στα τέσσερα under 2,5 εντός έδρας.
Σήμερα, δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με την ίδια αποστολή του προηγούμενου αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης που κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Παναιτωλικός έχει δύο βαθμούς παραπάνω με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετά από δύο νίκες, επί Παναθηναϊκού και Πλατανιά, έχασε από τον Λεβαδειακό με 0-1, μία άδικη ήττα, αφού έχασε πολλές κλασσικές φάσεις για γκολ, ενώ σίγουρα ήταν καλύτερος μέσα στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Συνολικά έχει πέντε στα επτά under 2,5 και το ίδιο στα no goal.
O Μάκης Χάβος δεν έχει διαθέσιμο τον Μπεχαράνο που είναι τιμωρημένος αλλά και τους Τσοκάνη, Λόπες που τους άφησε εκτός. Αντίθετα συμπεριέλαβε μετά από αρκετό καιρό στην 20άδα που ανακοίνωσε τον Μιγκέλ Ροντρίγκες.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ Κέρκυρα – Παναιτωλικός: Η Κέρκυρα έχει περιορισμένες δυνατότητες και θα παλέψει για την παραμονή της, ο Παναιτωλικός έδειξε στα τελευταία ματς ότι έχει βρει ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα, σήμερα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το παιχνίδι του και να φύγει αλώβητος από το νησί, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,70 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος και αξίζει να μπει στα δελτία μας.
Κέρκυρα – Παναιτωλικός @@ 2 DNB σε απόδοση 1,70
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ Σαββάτου
Λαμία – Παναθηναϊκός @@ 2 σε απόδοση 2,05
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45

Κέρκυρα – Παναιτωλικός @@ 2 DNB σε απόδοση 1,70 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση