Καλημέρα σας, σήμερα Κυριακή περιλαμβάνει τέσσερα ματς, όπως κάθε φορά και αναμένονται μάχες σε όλα τα μέτωπα. Χτες ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του αιώνιου ντέρμπι, κερδίζοντας με 1-0 με τέρμα του Λούκας Βιγιαφάνες, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μία δίκαιη νίκη. Το σημαντικότερο ματς γίνεται στην Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να μείνουν στις πρώτες θέσις, πάμε να δούμε τις σημερινές προβλέψεις πάμε στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σκληρή μονομαχία Πανιωνίου και ΑΕΚ
Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς και να θέλουν την νίκη για να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά.
Ο Πανιώνιος έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 13 υπέρ και οχτώ κατά, επιπλέον έχει τον ίδιο απολογισμό τόσο εντός όσο και εκτός έδρας με 2-1-1. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο ήττες, κερδίζοντας με 0-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Συνολικά έχει έξι στα οχτώ under 2,5.
Ο Αυστριακός εξτρέμ Σρνταν Σπιριντόνοβιτς ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τελικά δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αποφασίζει την μη συμμετοχή στον αγώνα κόντρα στην Ένωση. Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Οικονόμου, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Πινιώτης, Γλυνός, Λάμπρου, Μασούρας, Σοτζάι, Γεσίλ, Ντουρμισάι, Κάργας.
Η ΑΕΚ έχει το ίδιο ρεκόρ με τον σημερινό αντίπαλο της, έχει σκοράρει 11 φορές και δεχτεί έξι τέρματα, συνολικά έχει έξι στα οχτώ under 2,5 και τέσσερα στα τέσσερα εκτός έδρας, επίσης μόνο δύο παιχνίδια της ήταν με γκολ γκολ. Δείχνει να είναι σε κάμψη, αφού προέρχεται από δύο ήττες και μία ισοπαλία στα πιο πρόσφατα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από τον Ατρόμητο με 0-1, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση. Την Πέμπτη υποδέχεται την Μίλαν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον συμπεριέλαβε τον Ουκρανό στόπερ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή, τον ανέτοιμο Παναγιώτη Κονέ, αλλά και τον τραυματία Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενώ προτίμησε να μην πάρει ούτε καν στην αποστολή τους Πατίτο Ροντρίγκες, Άρνορ Τρίστασον και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Τσιντώτας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Αραούχο, Λιβάγια, Γιακουμάκης.
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Πανιώνιος – ΑΕΚ: Καμία ομάδα δεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να έχει σημαντικό προβάδισμα για την νίκη σήμερα, αναμένω μία σκληρή μάχη, με έμφαση στην άμυνα, άλλωστε οι δύο ομάδες κάνουν πολύ μικρά σκορ, θα πάω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 σε απόδοση 1,55 στις εταιρίες στοιχήματος
Πανιώνιος – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Πρώτη νίκη εντός ή πρώτη φετινή ήττα
Νωρίς το μεσημέρι η Ξάνθη υποδέχεται τον αήττητο και πρωτοπόρο Ατρόμητο, σε μία σημαντική αναμέτρηση, όπου η Ξάνθη θέλει να κάνει την πρώτη της φετινή νίκη στο γήπεδο της και ο Ατρόμητο να μείνει αήττητος και στην πρώτη θέση.
Η Ξάνθη είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ έξι υπέρ και πέντε κατά. Στο γήπεδο της μετράει τέσσερις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς, έχοντας παίξει μάλιστα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Δεν υπάρχει παιχνίδι που έχουν μπει πάνω από τρία γκολ. Την τελευταία αγωνιστική έχασε από τον Απόλλων με 2-0, κάνοντας μία κακή εμφάνιση.
Χωρίς τον ανέτοιμο ανασταλτικό μέσο της Κάσα Καμαρά θα παραταχθεί σήμερα, αναλυτική αποστολή είναι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, ΜΕΣΟΙ: Μεχία, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π. Τριάδης, Κίκε, Ρότσε, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο
Ο Ατρόμητος συνεχίζει την εξαιρετική φετινή πορεία του, βρισκόμενος μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παραμένει αήττητος με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, διαθέτοντας, μαζί με τον ΠΑΟΚ την καλύτερη άμυνα με μόλις τρία γκολ παθητικό. Συνολικά έχει έξι στα οχτώ under 2,5 και τρία στα τέσσερα under 2,5 εκτός έδρας.
Για την σημερινή αναμέτρηση δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς και Νάτσος.
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Ξάνθη – Ατρόμητος: Θα γίνει και εδώ μία σκληρή αναμέτρηση, με τις άμυνες και είναι να έχουν πρωταρχικό ρόλο στο γήπεδο. οι δύο ομάδες δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο, έτσι τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιρίες στοιχήματος, όποιος θέλει να ρισκάρει, μπορεί να συνδυάσει το under με τον άσσο.
Ξάνθη – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Με την δύναμη της έδρας ο Παναιτωλικός
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, με στόχο να μετουσιώσει τις καλές εμφανίσεις και σε νίκες, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.
Ο Παναιτωλικός είναι στην 12 θέση της βαθμολογίας με οχτώ βαθμούς, με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει και δεχτεί από τέρματα. Η απόδοση του στο γήπεδο, δεν αντικατοπτρίζει την βαθμολογική επίδοση του, είναι καλός, αλλά δεν πρέπει να αποτελέσματα. Προέρχεται από δύο ήττες με Λεβαδειακό και Κέρκυρα, όπου και στα δύο ματς ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά έχει έξι στα οχτώ under 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα no goal.
Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεχαράνο, Τσοκάνη, Ρότσα, Μαρινάκη και Παρρά οι οποίοι παραμένουν τραυματίες. Έτσι την αποστολή των Αγρινιωτών απαρτίζουν οι: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μόρας, Μύγας, Βακράκος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Γιαννιώτης, Κυριακίδης.
Ο Απόλλων Σμύρνης έχει μόνο έξι βαθμούς, με μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές και δεχτεί επτά τέρματα. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ under 2,5 και τρία στα τέσσερα εκτός έδρας. Την πρώτη του νίκη, την έκανε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 2-0 την Ξάνθη στην Ριζούπολη.
Η ομάδα του Ζόραν Βούλιτς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, η αποστολή: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Ντάσιος, Κούρος, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινός, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνης, Σιατραβάνης και Καστιγέχος.
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με την βοήθεια της έδρα, μπορεί να πάρει την νίκη, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,85 στις εταιρίες στοιχήματος, στις Προβλέψεις πάμε στοίχημα.
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης @@1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Μάχη παραμονής στην Λαμία
Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πλατανιά, σε μία μονομαχία που μπορεί να κριθεί ως μάχη παραμονής, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Λαμία είναι στην 13η θέση με οχτώ βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ πέντε υπέρ και 11 κατά. Συνολικά μέχρι τώρα έχει πέντε στα οχτώ under 2,5 και τέσσερα στα τέσσερα εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού και να πάρει την ισοπαλία με τελικό σκορ 1-1.
Για την σημερινή αναμέτρηση δεν είναι διαθέσιμοι οι Πάτρικ Βουό και Χρήστος Κουκόλης. Ο προπονητής της Λαμίας, Μπαμπής Τεννές, επέλεξε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Πίτκα, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλο, Κουτρομάνο, Αναστασόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Λινάρδο, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Φράγκο, Τσούκαλο, Ντακόλ.
Ο Πλατανιάς έχει πέσει στην τελευταία θέση με μόνο έξι βαθμούς, έχοντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ισοπαλίες, με γκολ μόνο τέσσερα υπέρ και 11 κατά. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ under 2,5, με τα πέντε να είναι no goal. Προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες, από Λάρισα, ΠΑΣ και Παναιτωλικό.
Γιώργος Παράσχος, επέλεξε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές, χωρίς να είναι μέσα σε αυτούς ο Στόιτσεφ :Τερματοφύλακες: Κοκκαλάς Αντώνης,Κασωτάκης Δημήτρης, Αμυντικοί:Στάμου Δημήτρης, Πλιάτσικας Βασίλης,Ντικαμονά Κλεβίντ,Καρυπίδης Χρήστος, Στάθης Γιάννης, Πριντέτα Βιτάλι Βάντερσον Σκαρντοβέλη, Μέσοι:  Κρος Πιερίκ, Στανισάβλιεβιτς Φιλίπ, Πατράλης Μανώλης, Ντεβέσα Ντίντακ, Αγγελόπουλος Βασίλης, Παπανικολάου Γιάννης, Ελίν Δημούτσος, Επιθετικοί:  Κοροβέσης Νίκος, Ενσικουλού Κλαρκ, Μπούντνικ Εβγκέν, Γκρζέλτσακ Πιότρ
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Λαμία – Πλατανιάς: Όποια ομάδα χάσει σήμερα, θα έχει σημαντικό πρόβλημα, σε αντίθεση με αυτή που θα κερδίσει, οι δύο ομάδες σκοράρουν με το σταγονόμετρο και περιμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιρίες στοιχήματος
Λαμία – Πλατανιάς @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Σούπερ Λιγκ
Πανιώνιος – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Ξάνθη – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης @@1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Λαμία – Πλατανιάς @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουν από εκεί που σταματήσαμε χτες, για άλλη μία μέρα με γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα, που μπορεί να μας δώσει σημεία με την βοήθεια των στατιστικών. Για άλλη μία φορά θα πάω με τρία παιχνίδια, με τις ομάδες να έχουν αναγκαιότητα βαθμών, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, πάμε να τα δούμε τα σημερινά στατιστικά στο στοίχημα και τις προτάσεις, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μπορεί μία άνετη νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης
Για την Πριμέρα Ντιβιζίον η Χιρόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει την νίκη για να μείνει κοντά σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα.
Η Χιρόνα είναι στην 15η θέση με εννιά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες μέχρι τώρα, κάνοντας μάλιστα την δεύτερη, την προηγούμενη αγωνιστική, που κέρδισε την Λα Κορούνια, μετά από έξι συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Έχει δεχτεί 14 γκολ μέχρι τώρα. Έχει ένα παραπάνω over 2,5, 5 στα 9, συνολικά και ένα παραπάνω εντός έδρας με 3 στα 5.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι στην τρίτη θέση και μετά τις χθεσινές νίκες της Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, είναι πίσω από την δεύτερη θέση τέσσερις βαθμούς και οχτώ από την κορυφή. Μακριά από την Μαδρίτη, έχει το απόλυτο των νικών, με όλα τα ματς να είναι με πάνω από τρία γκολ. Συνολικά έχει έξι στα εννιά over 2,5.
Στατιστικά στο στοίχημα Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Περιμένω η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει μία εύκολη μέρα, παίρνοντας την νίκη με πολλά γκολ, θα πάω με τον συνδυασμό διπλού και over 2,5 σε απόδοση 1,60 στις εταιρίες στοιχήματος, που προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)  και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,60
Πρώτη νίκη για την Βέρντερ Βρέμης
Στην Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Αουγκσμπούργκ με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.
Η Βέρντερ Βρέμης, είναι στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς, από τέσσερις ισοπαλίες, έχει σκοράρει μόνο τρεις φορές και δεχτεί εννιά γκολ. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ under 2,5.
Η Αουγκσμπουργκ είναι στην 11η θέση με 12 βαθμούς, με απόλυτο μοιρασμένο απολογισμό, εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ τέσσερα υπέρ και τέσσερα κατά. Προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς ήττα και τρία στα οποία δέχεται από δύο τέρματα.
Στατιστικά στο στοίχημα Βέρντερ Βρέμης – Αουγκσμπουργκ: Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για αυτή την αναμέτρηση, θα ποντάρω στην πρώτη νίκη της Βέρντερ Βρέμης, δεν αξίζει να έχει μηδέν νίκες, ο άσσος είναι στο 2,30 στις εταιρίες στοιχήματος
Βέρντερ Βρέμης – Αουγκσμπουργκ @@ 1 σε απόδοση 2,30
Με γκολ το Λιλ – Μαρσεϊγ
Η αγωνιστική στην Γαλλία ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λιλ – Μαρσεϊγ, όπου οι ομάδες είναι σχεδόν στις δύο άκρες του βαθμολογικού πίνακα.
Η Λιλ είναι στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς, έχοντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχει σκοράρει έξι φορές και δεχτεί 14 γκολ. Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, μόνο no goal έχει πολλά παραπάνω, λόγω κυρίως της επίθεσης της.
Η Μαρσεϊγ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 18 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 20 υπέρ και 17 κατά. Συνολικά έχει έξι στα δέκα over 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ. Προέρχεται από τρία συνεχή over 2,5 και γκολ γκολ, όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα δέχεται κάποιο τέρμα στην ευάλωτη άμυνα της.
Στατιστικά στο στοίχημα Λιλ – Μαρσεϊγ: Λόγω του ότι οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς και του τρόπου παιχνιδιού της Μαρσεϊγ, αναμένω ανοικτό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα τέρμα τουλάχιστον, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,62 στις εταιρίες στοιχήματος
Λιλ – Μαρσεϊγ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,62
Στατιστικά στο στοίχημα Κυριακής 29 Οκτωβρίου
Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,60
Βέρντερ Βρέμης – Αουγκσμπουργκ @@ 1 σε απόδοση 2,30

Λιλ – Μαρσεϊγ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,62 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση