» » » » » Ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γειά χαρά σε όλους, χρονιά πολλά για την εθνική επέτειο, μετά τα παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος που είχαμε μεσοβδόμαδα, ξεκινάει σήμερα Σάββατο η ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, που περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, όπου μπορεί να κρίνει πολλά για την συνέχεια. Ας δούμε τα τρία σημερινά παιχνίδια και τις προτάσεις στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε
Ντέρμπι αιωνίων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον
Στην Λεωφόρο διεξάγεται το μεγάλο αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός από το γόητρο και ψυχολογία που δίνουν τέτοια ντέρμπι. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά και βρίσκονται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όποια ομάδα χάσει, ίσως να έχει θέματα στην συνέχεια.
Ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται στην έβδομη θέση με δέκα βαθμούς (-2 λόγω τιμωρίας) με απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με επτά γκολ υπέρ και έξι κατά. Στην Λεωφόρο είναι ισχυρός με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ σε αυτά τα ματς. Αντίθετα, εκτός έδρας δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ under 2,5 και τρία στα τέσσερα εντός έδρας. Μετά την νίκη επί της Λάρισα στις καθυστερήσεις, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην Λαμία, ισοφαρίζοντας πάλι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Μεσοβδόμαδα, για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, δοκιμάστηκε στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, όπου αγωνιζόμενος με πολλές αλλαγές, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά μπόρεσε τελικά να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την νίκη με σκορ 1-2.
Δεν τα κατάφερε τελικά ο Αντρές Τσάβες να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού, πλην του Τσάβες το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν περιλαμβάνει κάποιο άλλο πρόσωπο πλην των γνωστών Λουτσιάνο, Τζανδάρη και του τιμωρημένου Άλτμαν.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουζουνίδης είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.
Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός είναι στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς, έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ και δύο από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Το ρεκόρ του είναι τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και δεχτεί δέκα γκολ. Έχει τον ίδιο απολογισμό εντός και εκτός έδρας με 2-1-1. Μέχρι τώρα έχει πέντε στα οχτώ γκολ γκολ και τρία στα τέσσερα γκολ γκολ εκτός έδρας.
Μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, κέρδισε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, δείχνοντας κάπως βελτιωμένος σε αυτά τα ματς στον αγωνιστικό χώρο. Μεσοβδόμαδα, αντιμετώπισε στην Νίκαια τον Αχαρναϊκό, παίρνοντας μία εύκολη νίκη με τελικό σκορ 3-0, παίζοντας και αυτός με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του. Την Τρίτη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τους Μάρκο Μάριν, Ούρος Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ, τον ανέτοιμο Μπεν, τους «συνήθεις ύποπτους» πλέον Μίλιτς και Μαρτίνς και τον τραυματία Σεμπά.
Αναλυτικά η 20άδα που επέλεξε ο Λεμονής: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα: Σίγουρα, σε ένα τέτοιο ντέρμπι κάθε προσέγγιση είναι πολύ δύσκολη, μιάς και τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, περιμένω ένα ματς με πολύ κόσμο, ιδιαίτερο πάθος και έντονες συγκινήσεις, θα ρισκάρω με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 2,05 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα αλλά την προσφορά derby mission στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Μπορεί να σπάσει το αήττητο του Λεβαδειακού
Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ ξεκινά με την αναμέτρηση στον κάμπο ανάμεσα σε Λάρισα και Λεβαδειακό, η Λάρισα παραμένει στην τελευταία θέση, παρά την πρώτη νίκη της, ενώ ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος.
Η Λάρισα είναι ουραγός στην βαθμολογία με έξι βαθμούς, έχοντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει έξι γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την πρώτη νίκη της και πήρε τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας. Στην έδρα της μετράει τρεις στις τρεις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης. Τα τρία εντός ήταν με κάτω από τρία γκολ. Μεταμορφώνεται στην ΑΕΛ Αρίνα, γίνεται σκληρή, χάνοντας πολύ δύσκολα. Ο Ηλιάς Φυντάνης με την επιστροφή του αμυντικού Νίκου Γκόλια, έχει πλήρη αποστολή και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Από την άλλη ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, ισοβαθμώντας τους 14 βαθμούς με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο, έχει σκοράρει επτά φορές και δεχτεί τέσσερα γκολ. Μακριά από την Βοιωτία έχει μία νίκη και δύο ισόπαλα αποτελέσματα, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει επτά στα οχτώ under 2,5 και τρία στα τρία εκτός έδρας. Χωρίς τον έμπειρο Μολδαβό τερματοφύλακα Στάνισλαβ Ναμάσκο θα ταξιδέψει ο Λεβαδειακός στην Λάρισα.
Στοίχημα Λάρισα – Λεβαδειακός: Δύσκολη αναμέτρηση σε κάθε πρόβλεψη, σίγουρα τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, όμως θα ρισκάρω με την Λάρισα, ο Λεβαδειακός δεν είναι υπερομάδα να είναι αήττητος τόσο καιρό, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,60 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες και αξίζει να μπει στο κουπόνι στοιχήματος μας.
Λάρισα – Λεβαδειακός @@ 1 DNB σε απόδοση 1,60
Προβάδισμα στην έδρα με λίγα γκολ στα Γιάννενα
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται την γειτονική Κέρκυρα, με στόχο των δύο αντιπάλων να συνεχίσουν αήττητες, όπως στα τελευταία ματς.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην ένατη θέση με εννιά βαθμούς, με δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ επτά υπέρ και επτά κατά. Στα Γιάννενα είναι αήττητη με μία νίκη επί του Πλατανιά και δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Συνολικά έχει έξι στα οχτώ under 2,5.  Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και η αποστολή που επέλεξε είναι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σολτάνι, Λίλα, Ναδάλες, Tζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κόντε, Χαλκιαδάκης, Γιάκος, Μανθάτης, Μαυροπάνος.
Η Κέρκυρα είναι μία πιο κάτω στην δέκατη με εννιά βαθμούς και ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχει σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί επτά. Για αυτό το λόγο έχει επτά στα οχτώ under 2,5 και έξι no goal. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό με 1-0, χωρίς να είναι πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ Φάμπιο Νούνες έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Αλέκος Βοσνιάδης τον άφησε εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε και ο στόπερ Βενέτης, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Βάργκας, ο οποίος σκόραρε προ ημερών στο Κύπελλο απέναντι στη Σπάρτη. Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή, επιστρέφουν οι Γεωργίου – Ντουαλά. Ο Βραζιλιάνος φορ Τουράμ παραμένει τραυματίας.
Οι επιλογές του Αλέκου Βοσνιάδη: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Ζ. Ντιόγκο, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Κ. Ντιογκό, Ντουαλά, Ζορμπάς, Μπάουμαν, Παμλίδης.
Στοίχημα ΠΑΣ Γιάννενα – Κέρκυρα: Οι δύο ομάδες δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες διαφορές στον βαθμολογικό πίνακα, όμως πιστεύω ότι ατό δεν είναι σωστό ο ΠΑΣ, ειδικά μέσα στην έδρα του είναι καλύτερο, σήμερα, περιμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, και το προβάδισμα νίκης το έχει ο γηπεδούχος, έτσι όποιος θέλει να ρισκάρει, μπορεί να συνδυάσει το under 2,5 με τον άσσο σε απόδοση πάνω από 2,50 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
ΠΑΣ Γιάννενα- Κέρκυρα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα και Σούπερ Λιγκ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Λάρισα – Λεβαδειακός @@ 1 DNB σε απόδοση 1,60
ΠΑΣ Γιάννενα- Κέρκυρα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους, σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο με μεγάλα παιχνίδια από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και μας δίνει την ευκαιρία, εκτός από την ποδοσφαιρική πανδαισία να μας στείλουν και στο ταμείο. Σήμερα, αγωνίζονται σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες, κάποιες μάλιστα μεταξύ τους, δίνοντας αρκετή ποιότητα στο πρόγραμμα αλλά και στα σημεία μας, μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις, με τα στατιστικά στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Με το πούλμαν το Μουρίνιο στο Μάντσεστερ
Η δέκατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Τότεναμ, που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες έχουν 20 βαθμούς με τον ακριβώς ίδιο απολογισμό, έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας μάλιστα αντίθετο απολογισμό στα εντός και εκτός έδρας.
Η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ στην έδρα της, μετράει μόνο νίκες, με τέσσερα στα τέσσερα, έχοντας πετύχει 14 γκολ και κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Συνολικά έχει 22 γκολ υπέρ και μόλις τέσσερα κατά, που είναι η καλύτερη αμυντική επίδοση μέχρι τώρα, μαζί με την Σίτι. Συνολικά έχει επτά στα εννιά no goal. Την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πρώτη της ήττα εκτός έδρας από την Χάντερσφίλντ.
Η Τότεναμ, αντίθετα, δείχνει να δυσκολεύεται στην νέα προσωρινή της έδρα, μακριά από αυτή όμως έχει μόνο νίκες με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Εκτός έδρας έχει σκοράρει 12 φορές και δεχτεί μόνο δύο γκολ, σε ένα μόνο ματς με την Γουέστ Χαμ, στα υπόλοιπα έχει κρατήσει το μηδέν. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Λίβερπουλ, εύκολα με 4-1, προέρχεται από αήττητο σερί επτά αγώνων και τέσσερις συνεχείς νίκες. Συνολικά έχει δεχτεί έξι τέρματα σε εννιά ματς.
Στατιστικά στοιχήματος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ: Η αναμέτρηση θα είναι σκληρή, αφού οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές στην άμυνα, ειδικά ο Μουρίνιο, τα μεγάλα ματς τα αντιμετωπίζει πολύ κλειστά, μη δίνοντας χώρους στους αντιπάλους της, αναμένω ένα ματς, όπου θα κυριαρχήσουν οι άμυνες και δεν θα μπουν πολλά γκολ το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Παραδοσιακό ντέρμπι στο Μιλάνο
Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Ιταλικής Σέριε Α, στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να συνεχίσουν τις νίκες, από την τελευταία αγωνιστική.
Η Μίλαν είναι στην όγδοη θέση με 16 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, έχει σκοράρει 16 φορές και δεχτεί 14 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, πέντε μαζί με το ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την ΑΕΚ, κερδίζοντας την Κίεβο με 1-4. Έχει μείνει μακριά από τις πρώτες θέσεις και θέλει τους βαθμούς για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά.
Η Γιουβέντους, από την άλλη, είναι στην τρίτη θέση, στην μάχη που γίνεται στην κορυφή της Σέριε α, όπου τέσσερις ομάδες, έχουν μόνο τρεις βαθμούς διαφορά. Συνολικά έχει οχτώ νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα, με γκολ 31 υπέρ και 10 κατά. Επίσης, μετράει εννιά στα δέκα over 2,5, με τα έξι να είναι με γκολ γκολ. Μακριά από το Τορίνο, έχει μία βαθμολογική απώλεια και τα τέσσερα ματς ήταν πάνω από τρία γκολ σε συνδυασμό με γκολ γκολ. Επιπλέον προέρχεται από πέντε over 2,5 και τέσσερα γκολ γκολ, διότι όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται κάποιο τέρμα.
Στατιστικά στοιχήματος Μίλαν – Γιουβέντους: Θα γίνει μία όμορφη μάχη στο Μιλάνο, όπου οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, λόγω του τρόπου παιχνιδιού της Γιουβέντους, αναμένω ανοικτό ματς με γκολ, όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο, θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Μίλαν – Γιουβέντους @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80
Επιστροφή Βαλβέρδε στο Μπιλμπάο
Για την δέκατη αγωνιστική της Λα Λιγκα η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέφει στο Μπιλμπάο ως αντίπαλος αυτή την φορά.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς και ρεκόρ τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και γκολ 10-10. Μπροστά στο κοινό της έχει δυο νίκες, σε τέσσερα ματς. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, στα έξι πρόσφατα, έχει μόνο μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή τους πρωταθλήματος, έχοντας μόνο μία απώλεια, απέχει από την Σεβίλλη τέσσερις βαθμούς και πέντε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει βρει δίχτυα 26 φορές και δεχτεί μόλις τρία τέρματα. Την τελευταία αγωνιστική κέρδισε σχετικά εύκολα την Μάλαγα με 2-0. Στα έξι τελευταία ματς στο Μπιλμπάο, μόνο πέρυσι κέρδισε την γηπεδούχος, μετά από πέντε συνεχόμενα διπλά της Μπαρτσελόνα.
Στατιστικά στοιχήματος Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες φόρμες, η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα καλύτερη αυτή την περίοδο και μπορεί να περάσει εύκολα από την Αθλέτικ, θα ποντάρω στο διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,00 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 2,00
Στατιστικά στοιχήματος Σαββάτου 28 Οκτωβρίου
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Μίλαν – Γιουβέντους @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 2,00

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση