» » » » » Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018

Γειά χαρά σε όλους, μετά την ραστώνη των προηγούμενων ημερών, σήμερα μπαίνουμε σε ρυθμούς Πλεϊ Οφ για την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ το 2018. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Κροατία, ενώ τα άλλα τρία ζευγάρια είναι Βόρειος Ιρλανδία – Ελβετία, Σουηδία – Ιταλία και Δανία – Ιρλανδία. Τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν ποίες ομάδες θα πάρουν μέρος με μία μεγάλη διοργάνωση, που όλοι οι φίλαθλοι την αναμένουν με αγωνία κάθε τέσσερα χρόνια, ας δούμε τις προτάσεις στο στοίχημα Μουντιάλ 2018 στα Πλεϊ Οφ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε
Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση η Ελλάδα
Στο Ζάγκρεμπ η Εθνική Κροατίας υποδέχεται την Ελλάδα στην πρώτη αναμέτρηση για τα Πλεϊ Οφ του Μουντιάλ 2018, που μπορεί να δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη.
Η Κροατία συμμετείχε στον τελευταίο όμιλο των προκριματικών, όπου πήρε την δεύτερη θέση με 2 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από την Ισλανδία και τρεις πάνω από την Ουκρανία. Στον όμιλο είχε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 15 γκολ και δεχτεί τέσσερα τέρματα. Στην χώρα της ήταν αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας παραβιαστεί μόνο δύο φορές η εστία της, στα πέντε αυτά ματς. Από τα δέκα ματς που έδωσε στον όμιλο, μόνο ένα είχε πάνω από τρία γκολ, όλα τα υπόλοιπα ήταν under 2,5.
Η αποστολή της Κροατίας είναι η εξής:
Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Γάνδη), Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).
Αμυντικοί: Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Στρίνιτς (Σαμπντόρια), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πίβαριτς (Ντιναμό Κιέβου), Μίτροβιτς (Μπεσίκτας), Λέοβατς (ΠΑΟΚ), Νίζιτς (Χάιντουκ).
Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Μπαντέλι (Φιορεντίνα), Ρογκ (Νάπολι), Πάσαλιτς (Σπαρτάκ Μόσχας), Μπράνταριτς (Ριέκα), Βλάσιτς (Έβερτον), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ)
Επιθετικοί: Μάντζουκιτς (Γιουβέντους), Πέρισιτς (Ίντερ), Κάλινιτς (Μίλαν), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ρέμπιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζλάτκο Ντάλιτς, έχει κανονικά διαθέσιμο τον εξτρέμ Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι: Σούμπασιτς – Βίντα, Στρίνιτς, Λόβρεν, Βρσάλικο – Μόντριτς ή Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς – Πέρισιτς, Κράμαριτς, Μάντζουκιτς ή Κάλινιτς
Από την άλλη η Εθνική Ελλάδος, συμμετείχε στον προτελευταίο όμιλο, παίρνοντας και αυτή την δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, εννιά βαθμούς πίσω από το Βέλγιο και δύο βαθμούς πάνω από την Βοσνία, συνολικά είχε πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 17 υπέρ και έξι κατά. Μακριά από το Καραϊσκάκη ήταν αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ 9-3. Συνολικά είχε έξι στα δέκα under 2,5, τα δύο over 2,5 ήταν με το αδύναμο Γριβραλτάρ.
Η 25μελής αποστολή της Εθνικής Ελλάδας είναι: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.
Ο Σκίμπε, θα παρατάξει την Εθνική με 4-2-3-1, ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, αριστερά ο Τζαβέλλας, δεξιά ο Ρέτσος και οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζέκα και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στις δυο πτέρυγες θα βρίσκονται οι Σταφυλίδης και Μπακασέτας, εκτός αν ο κόουτς προτιμήσει άλλον παίκτη στα δεξιά, όπως τον Χριστοδουλόπουλο ή να πάει με τον Ζέκα δεξιά και να φέρει τον Σάμαρη ή τον Ταχτσίδη δίπλα στον Τζιόλη.
Στοίχημα Μουντιάλ 2018 Κροατία – Ελλάδα: Πολύ σημαντικός αγώνας για τις δύο ομάδες, θα γίνει μία πραγματική μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές αμυντικές ομάδες. Αναμένω, ένα σκληρό ματς, με έμφαση στην άμυνα και από τις δύο ομάδες, άλλωστε όπως έδειξαν και στα προκριματικά, πολύ δύσκολα δέχονται γκολ, θα γίνει ένα πολύ κλειστό ματς που μπορεί να κριθεί στο γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,57 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Κροατία – Ελλάδα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,57
Μονομαχία πρόκρισης Βόρειος Ιρλανδία και Ελβετίας
Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση η Βόρειος Ιρλανδία υποδέχεται την Ελβετία σε ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει μία θέση στο επόμενο Μουντιάλ στο 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.
Η Βόρειος Ιρλανδία συμμετείχε στον τρίτο όμιλο, μένοντας πίσω από την Γερμανία που είχε το απόλυτο των βαθμών, με 19 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Τσεχία, με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 17 φορές και έξι τέρματα. Στην χώρα της, είχε τέσσερις νίκες, έχοντας χάσει μόνο από την Γερμανία, με γκολ 13 υπέρ και μόνο τρία κατά. Συνολικά μετράει έξι στα δέκα under 2,5, το ένα over 2,5 ήταν με την Γερμανία και άλλα δύο με το αδύναμο Σαν Μαρίνο.
Η αποστολή της για τα Πλεϊ Οφ είναι η εξής:
Τερματοφύλακες: Ρόι Κάρολ (Λίνφιλντ), Μάικλ ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Άλαν Μάνους (Σεντ Τζόνστοουν)
Αμυντικοί: Άαρον Χιουζ (Χαρτς), Γκάρεθ ΜακΌλεϊ, Τζόνι Έβανς και Κρις Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Κόνορ ΜακΛόχλιν (Μίλγουολ), Λι Χόντσον (Ρέιντζερς), Ντάνιελ Λάφερτι (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Πάντι ΜακΝερ (Σάντερλαντ), Ρόρι ΜακΑρντλ (Σκάνθορπ), Τομ Φλάναγκαν (Μπάρτον)
Μέσοι: Στίβεν Ντέιβις (Σαουθάμπτον), Νιλ ΜακΓκιν (Gwangju FC), Όλιβερ Νόργουντ (Φούλαμ), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Σέιν Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Στιούαρτ Ντάλας (Λιντς), Πολ Πάτον (Σεντ Τζόνστοουν), Τζορτζ Σέιβιλ (Μίλγουολ), Τζόρνταν Τζόουνς (Κιλμάρνοκ)
Επιθετικοί: Κάιλ Λάφερτι (Χαρτς), Τζος Μαγκένις (Τσάρλτον), Τζέιμι Γουορντ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κόνορ Γουάσινγκτον (ΚΠΡ)
Η Ελβετία συμμετείχε στον δεύτερο όμιλο, που ήταν κούρσα για δύο, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με την Πορτογαλία στους 27 βαθμούς, μετρώντας μία ήττα, στην τελευταία αγωνιστική από την Πορτογαλία, έμεινε στην δεύτερη θέση λόγω χειρότερης διαφορά τερμάτων, αφού ηττήθηκε με 2-0, ενώ είχε κερδίσει με 2-0 την πρώτη αγωνιστική την Πορτογαλία. Συνολικά πέτυχε 23 γκολ και δέχτηκε μόνο επτά σε δέκα ματς. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ ήταν μοιρασμένα.
Η αποστολή της Ελβετίας για τα Πλεϊ Οφ είναι η παρακάτω:
Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμαν Μπούρκι (Ντόρτμουντ), Μάρβιν Χιτς (Άουγκσμπουργκ)
Αμυντικοί: Στέφαν Λίχτσταϊνερ (Γιουβέντους), Ρικάρντο Ροντρίγκεθ (Μίλαν), Φάμπιαν Σερ (Ντεπορτίβο), Μίκαελ Λανγκ και Μανουέλ Ακανζί (Βασιλεία), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Λεό Λακρουά (Σεντ-Ετιέν)
Μέσοί: Βάλον Μπεχράμι (Ουντινέζε), Τζέρνταν Σατσίρι (Στόουκ), Ζέλσον Φερνάντες (Άιντραχτ), Μπλερίμ Τζεμαϊλί (Montreal Impact), Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ριέκα), Φάμπιαν Φράι (Μάιντς), Ντενίς Ζακαριά (Γκλάντμπαχ), Στέβεν Τσούμπερ (Χόφενχαϊμ), Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα), Εντιμίλσον Φερνάντες (Γουέστ Χαμ)
Επιθετικοί: Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν), Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Μπριλ Εμπολό (Σάλκε)
Στοίχημα Μουντιάλ 2018 Βόρειος Ιρλανδία – Ελβετία: Σίγουρα θα γίνει μία μονομαχία, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η Βόρειος Ιρλανδία βασίζεται πολύ στην αμυντική λειτουργία της, από την άλλη και η Ελβετία πρέπει να είναι προσεκτική, αφού μπορεί μία κακή εμφάνιση να τα καταστρέψει όλα, περιμένω παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις στοιχηματικες εταιριες για το στοίχημα Μουντιάλ 2018.
Βόρειος Ιρλανδία – Ελβετία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Στοίχημα Μουντιάλ 2018 Πλεϊ Οφ
Κροατία – Ελλάδα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,57

Βόρειος Ιρλανδία – Ελβετία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση