» » » » » Για μία θέση Σουηδία και Ιταλία

Καλημέρα σας, δεν τα κατάφερε χτες η Εθνική Ελλάδος, πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση στην Κροατία, χάνοντας με 4-1, μείωσε προσωρινά σε 2-1, αλλά δέχτηκε άμεσα το 3-1, ενώ στο δεύτερο μέρος, ένα ακόμα λάθος της Ελληνικής άμυνας, έδωσε την ευκαιρία να γίνει το 4-1 και να κάνει την ρεβάνς αρκετή δύσκολη εώς ακατόρθωτη. Σήμερα, υπάρχει ένα ματς, όπου η Σουηδία θα υποδεχτεί την Ιταλία, για μία θέση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Σουηδία – Ιταλία, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μάχη για το προβάδισμα Σουηδία και Ιταλία
Η Σουηδία θα υποδεχτεί την Ιταλία, στην πρώτη αναμέτρηση, αυτού του μπαράζ, που θα κρίνει ποία ομάδα μπορεί να πάρει προβάδισμα, ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της Ιταλίας.
Η Σουηδία, συμμετείχε στον πρώτο όμιλο, όπου έμεινε στην δεύτερη θέση, πίσω από την Γαλλία με τέσσερις βαθμούς διαφορά, ενώ ισοβάθμησε με την Ολλανδία, αλλά λόγω πολύ καλύτερης διαφορά τερμάτων, πήρε μία θέση στα μπαράζ. Συνολικά είχε έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με γκολ 26 υπέρ και εννιά κατά, στην χώρα είχε τέσσερις νίκες και μια ήττα, έχοντας σκοράρει 18 φορές και δεχτεί μόνο δύο τέρματα, δεχόμενη από ένα τέρμα από Γαλλία και Ολλανδία.
Η αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση είναι η εξής:
Τερματοφύλακες: Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη), Καρλ-Γιόχαν Γιόνσον (Γκινγκάμ), Κρίστοφερ Νόντφελτ (Σουόνσι)
Αμυντικοί: Γιόχαν Λάρσον (Μπρέντμπι), Βίκτορ Λίντελεφ (ManUtd), Αντρέας Γκράνκβιστ (Κρασνοντάρ), Μάρτιν Όλσον (Σουόνσι), Λούντβιγκ Αουγκούστινσον (Βέρντερ), Φίλιπ Χελάντερ και Έμιλ Κραφτ (Μπολόνια), Πόντους Γιάνσον (Λιντς), Μίκαελ Λούστιγκ (Σέλτικ)
Μέσοι: Σεμπάστιαν Λάρσον (Χαλ), Άλμπιν Έκνταλ (Αμβούργο), Έμιλ Φόρμπεργκ (Λειψία), Γιάκομπ Γιόχανσον (ΑΕΚ), Γκούσταβ Σβένσον (Seattle Sounders), Βίκτορ Κλάεσον (Κρασνοντάρ), Μάρκους Ροντέν (Κροτόνε), Τζίμι Ντουρμάζ (Τουλούζ), Κεν Σέμα (Έστερσουντ)
Επιθετικοί: Μάρκους Μπερκ (Αλ-Αϊν), Γιον Γκουντέτι (Θέλτα), Όλα Τόιβονεν (Τουλούζ), Άιζακ Τέλιν (Βάασλαντ-Μπέβερεν)
Από την άλλη η Ιταλία συμμετείχε στον έβδομο όμιλο, όπου ήταν κούρσα για δύο, η Ισπανία πήρε εύκολα την πρώτη θέση, ενώ η Ιταλία πήρε εύκολα με διαφορά δέκα τερμάτων, την δεύτερη θέση. Ο απολογισμός της ήταν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 21 γκολ και δεχτεί οχτώ γκολ. Μακριά από την Ιταλία, είχε τέσσερις νίκες και μία ήττα από την Ισπανία, δεχόμενη σε αυτά τα ματς έξι τέρματα.
Η αποστολή της Ιταλίας είναι η παρακάτω
Τερματοφύλακες: Τζανλούτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Ματία Περίν (Τζένοα)
Αμυντικοί: Ντάβιντε Τζαπακόστα (Τσέλσι), Τζόρτζιο Κιελίνι, Αντρέα Μπαρτζάλι και Ντανιέλε Ρουγκάνι (Γιουβέντους), Ματέο Νταρμιάν (ManUtd), Ντάβιντ Αστόρι (Φιορεντίνα), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Αταλάντα), Λεονάρντο Μπονούτσι (Μίλαν), Ντανίλο Ντ’Αμπρόζιο (Ίντερ)
Μέσοι: Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν-Ζερμέν), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι και Αντόνιο Καντρέβα (Ίντερ), Ζορζίνιο και Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Φλορέντσι και Στεφάν Ελ Σααραουί (Ρόμα)
Επιθετικοί: Σιμόνε Τζάτζα (Βαλένθια), Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Έντερ (Ίντερ), Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Σαουθάμπτον)
Προγνωστικά Σουηδία – Ιταλία:  Όπως και οι υπόλοιπες μάχες στα μπαράζ, θα γίνει μία σκληρή μάχη που θα κρίνει ποία ομάδα θα πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, οι δύο ομάδες έκαναν καλά προκριματικά, αλλά έπεσε σε καλές ομάδες και δεν πήραν την απευθείας πρόκριση. Αναμένω, σκληρή μονομαχία, με έμφαση στην αμυντική λειτουργία τους, διότι κάθε γκολ μετράει σε αυτή την φάση, θα πάω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα στο betcatalog stoixima

Προγνωστικά Σουηδία – Ιταλία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση