Καλημέρα σας, μετά την διακοπή για την Εθνική μας ομάδα, ξεκινά πάλι η Ελληνική Σούπερ Λιγκ, που πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Σήμερα, δεν έχουμε το μεγάλο ματς, όπως θα έχουμε αύριο με το ντέρμπι στην Λεωφόρο, αλλά τρία ματς που όμως είναι ενδιαφέροντα, τα δύο αφορούν ομάδες που μάχονται για την σωτηρία, και μία που αφορά τις υψηλότερες θέσεις, την μάχη στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό που είναι πολύ καλός φέτος, μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν Ολυμπιακός και Λεβαδειακός
Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να πάρουν βαθμούς για να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ειδικά ο γηπεδούχος να ανέβει στις πρώτες θέσεις.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς, έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ, και τρεις πίσω από ΑΕΚ και Ατρόμητο, ο απολογισμός του μέχρι τώρα είναι πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 19 φορές και δεχτεί 12 τέρματα. Ξεκινάει εύκολο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό και δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να πλησιάσει στην κορυφή. Στην έδρα του έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Συνολικά έχει έξι στα δέκα under 2,5 και τρία στα πέντε under 2,5 εντός έδρας. Την επόμενη εβδομάδα, θα ταξιδέψει στην Λισαβώνα για να αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ για τον Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα αγώνα που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση στον όμιλο και θα δώσει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.
Εκτός αποστολής είναι οι Ανδρούτσος και Νικολάου που είχαν επιβαρυνθεί με τα ματς της Εθνικής Ελπίδων, ο Ζντιέλαρ, ο Βούκοβιτς που γύρισε «σκοτωμένος» από την Κίνα, ο τιμωρημένος Ρομαό και οι Εμενίκε, Μίλιτς που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, ενώ επιστρέφει ο Πάρντο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναλυτικά η 19άδα: Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Πάρντο, Προτό, Σεμπά, Ταχτσίδης.
Από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός, πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία φέτος, ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον Πανιώνιο στους 15 βαθμούς, δύο πίσω από τον σημερινό αντίπαλο του, έχοντας τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, με γκολ επτά υπέρ και πέντε κατά. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα με τέρμα στο τέλος του ματς από την Λάρισα εκτός έδρας. Κάνει πολύ μικρά σκορ, για αυτό το λόγο έχει εννιά στα δέκα under 2,5 και τέσσερα στα τέσσερα εκτός έδρας. Αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με βάση την αμυντική λειτουργία και ότι βγει στις αντεπιθέσεις.
Ο Γάλλος προπονητής Ζοζέ Ανιγκό δεν υπολογίζει για το ματς στους Μεντί και Νιάς που είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίας παραμένει ο Βραζιλιάνος φορ Μπραντάο.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι νεαροί Ιωαννίδης και Νίκας, ενώ «κόπηκαν» οι Καθάριος και Καραχάλιος. Η 20άδα: Επασί, Ναμάσκο, Καλτσάς, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλεού, Μανωλάς, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Ιωαννίδης, Νίκας.
Προβλέψεις στοιχήματος Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Σίγουρα, η αναμέτρηση είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες και πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζουν να ανέβουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Λεβαδειακός είναι αναγκασμένος να κλειστεί στο γήπεδο, να δυναμώσει την άμυνα του και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, άλλωστε είναι πολύ καλός στην άμυνα, δεν περιμένω περίπατο του Ολυμπιακού, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη και το under 2,5 στο 3,00 είναι value bet, θα πάω πιο συντηρητικά και θα προτείνω το under 3,5 σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματων, ενώ καλή περίπτωση είναι ο συνδυασμός του άσσου και του under 3,5 στην ίδια Εταιρεία στοιχήματος Stoiximan.gr
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός @@ under 3,5 σε απόδοση 1,85
Μάχη παραμονής στο Λαμία – Κέρκυρα
Νωρίς το μεσημέρι στην Λαμία η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Κέρκυρα, σε μία σημαντικότατη αναμέτρηση που μπορεί να δείξει ποία ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία της Σούπερ Λιγκ.
Η Λαμία είναι στην δέκατη θέση με 12 βαθμούς, τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει επτά γκολ και δεχτεί 11 τέρματα. Στην έδρα της είναι μοιρασμένα τα αποτελέσματα της με ρεκόρ 2-1-2 και γενικότερα είναι ισορροπημένα τα αποτελέσματα της. Μετράει επτά στα δέκα under 2,5, μάλιστα στην έδρα της δεν έχει λήξει ματς με πάνω από τρία γκολ. Προέρχεται από τρία ματς χωρίς ήττα (δύο ισοπαλίες και μία νίκη), ενώ στα πέντε τελευταία έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Μπάμπης Τεννές δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο άφησε εκτός αποστολής τον Πατρίκ Βουό ο οποίος δεν είναι έτοιμος 100%. Δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, η αποστολή που ανακοίνωσε συνθέτουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Φράγκος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.
Από την άλλη η Κέρκυρα βρίσκεται στην δέκατη θέση με δέκα βαθμούς, μόλις έναν πάνω από τον προτελευταίο Αστέρα, έχοντας ρεκόρ δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας έξι γκολ υπέρ και δέκα κατά. Μακριά από το νησί δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά μόνο δύο βαθμού με δύο ισοπαλίες, έχοντας πετύχει δύο γκολ σε τέσσερα ματς. Συνολικά έχει οχτώ στα δέκα under 2,5 και δύο στα τέσσερα εκτός έδρας. Στα επτά τελευταία μετράει μία νίκη, δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ροτζέριο Τουράμ ο οποίος συνεχίζει να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ο Τάσος Βενέτης που τελικά δεν πρόλαβε να φτάσει στο 100% και να δηλώσει παρών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και ο Ζορντάο Ντιόγκο που παραμένει σε «καραντίνα». Την αποστολή της ομάδας συνθέτουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μπάουμαν.
Προβλέψεις στοιχήματος Σούπερ Λιγκ Λαμία – Κέρκυρα: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, όποια ομάδα κερδίσει θα έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία, περιμένω πολύ κλειστό ματς με λίγες φάσεις, καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,44 στις εταιριες στοιχηματων στις Προβλέψεις στοιχήματος Σούπερ Λιγκ
Λαμία – Κέρκυρα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Στο γκολ θα κριθεί το Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης
Στην Λάρισα η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους δέκα βαθμούς και να βρίσκονται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, οπότε η νίκη σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν εξάποντο. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο απολογισμό με δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ισοπαλίες.
Η Λάρισα στο ΑΕΛ FC ARENA παραμένει αήττητη με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει τρεις φορές και δεχτεί μόνο δύο γκολ, δεν έχουν καταφέρει να την κερδίσουν εκεί Ατρόμητος, Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ. Συνολικά έχει έξι στα δέκα under 2,5 και τέσσερα στα τέσσερα εντός έδρας. Από τότε που έκατσε στον πάγκο της ο Ηλίας Φυντάνης είναι αρκετά βελτιωμένη, κυρίως αμυντικά και στα τρία πρόσφατα μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία με την Κέρκυρα εκτός έδρας.
Χωρίς τον τιμωρημένο στόπερ Άντονι Φατιόν θα παραταχθεί σήμερα η Λάρισα. Η 20μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του συλλόγου της Θεσσαλίας, Ηλίας Φυντάνης είναι η εξής: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κόντορ, Γκόλιας, Μπάμπιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Μασούρας, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Κρητικός.
Ο Απόλλων Σμύρνης μακριά από την Ριζούπολη δεν έχει νίκη ακόμα, αλλά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ τρία υπέρ και επτά κατά. Πραγματοποιεί κλειστά σκορ, συνολικά μετράει οχτώ στα δέκα under 2,5 και τέσσερα στα πέντε εκτός έδρας. Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όπου στον πάγκο βρέθηκε ο Ζόραν Βούλιτς, η ομάδα είναι σαφώς βελτιωμένη και μετράει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με μικρομεσαίες ομάδες πάντως.
Με την επιστροφή του Μιχαλη Κύργια, ο Απόλλων Σμύρνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Ντάσιο, Κούρο, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργια, Μπαμπιάρζ, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινό, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνη, Κιταμπάλα και Καστιγέχος.
Προβλέψεις στοιχήματος Σούπερ Λιγκ Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης: Και αυτή η αναμέτρηση είναι σημαντική για τις δύο ομάδες, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό την παραμονή, περιμένω κλειστό ματς, οι άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς και να μην δούμε πολλά γκολ, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,47 στις εταιριες στοιχηματων
Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Προβλέψεις στοιχήματος Σούπερ Λιγκ Σαββάτου 18/11/2017
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός @@ under 3,5 σε απόδοση 1,85
Λαμία – Κέρκυρα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Γεία χαρά σε όλους, επανερχόμαστε σε πλήρης αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού ξεκινούν πάλι όλα τα πρωταθλήματα, μετά την διακοπή για τα μπαράζ των Εθνικών ομάδων. Πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχει σήμερα, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχουμε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, επίσης υπάρχουν πολλά ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη που μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο. Σήμερα, θα ασχοληθώ με μία αναμέτρηση από την Αγγλία και τα δύο ντέρμπι στην Ιταλική Σεριε Α, που με τα γκολ μπορούμε να πάμε ταμείο, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Η άμυνα δίνει σημείο στο Μάντσεστερ
Στο τελευταίο παιχνίδι χρονικά για σήμερα της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Νιουκάστλ, σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Τότεναμ, έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από την Τσέλσι και οχτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Στην έδρα της μετράει μόνο νίκες, με πέντε στις πέντε, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία της σε αυτά τα ματς. Σε 11 παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις πέντε τέρματα, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Στα επτά τελευταία ματς έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ από την ήττα με την Χάντερσφίλντ, μετρώντας τέσσερα τα επτά under 2,5 στα επτά τελευταία ματς.
Από την άλλη η Νιουκάστλ είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με γκολ δέκα υπέρ και δέκα κατά. Μακριά από την έδρα της έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει τρία γκολ και δεχτεί πέντε τέρματα. Συνολικά έχει οχτώ τα 11 under 2,5 και τέσσερα στα πέντε under 2,5 εκτός έδρας. Προέρχεται, επίσης από τρία under 2,5 και πέντε στα έξι πιο πρόσφατα ματς.
Πάμε ταμείο Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Νιουκάστλ: Σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, όπως έχω αναφέρει και άλλες φορές, η Μάντσεστερ και ο Μουρίνιο, βασίζεται κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδα, επιθυμεί να εξασφαλίσει πρώτα το μηδέν στην άμυνα και μετά να πάρει την νίκη, από την άλλη η Νιουκάστλ διαθέτει πολύ καλή άμυνα, δεχόμενη γκολ πολύ δύσκολα, σήμερα, περιμένω ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, θa πάω με το under 2,5, σε απόδοση 1,97 στις εταιριες στοιχηματων, μία απόδοση με αξία και αξίζει να μπει στα δελτία μας.
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Νιουκάστλ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,97
Ντέρμπι μίσους με πολλά γκολ
Στην Σέριε Α υπάρχουν δύο ντέρμπι σήμερα, με το πρώτο να είναι και μίσους ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να είναι ψηλά στην βαθμολογία και κοντά στις πρώτες θέσεις.
Η Ρόμα είναι στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς, ένα πίσω από την σημερινή αντίπαλο της, έχοντας μέχρι τώρα, εννιά νίκες και δύο ήττες με γκολ 21 υπέρ και επτά κατά. Ενώ εκτός έδρας, έχει μόνο νίκες, στην έδρα της έχει χάσει από Νάπολι και Ίντερ. Έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ, ενώ έχει περισσότερα no goal, κυρίως λόγο της βελτιωμένης άμυνας της. όταν βρίσκει απέναντι της ομάδα που αγωνίζεται ανοικτό, ακολουθεί τον ρυθμό της και συμμετέχει στο σκορ, όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Φιορεντίνα που κέρδισε με 2-4.
Από την άλλη η Λάτσιο, με 28 βαθμούς είναι στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι. Συνολικά έχει εννιά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 31 υπέρ και 12 κατά. Μία από τα ίδια, εκτός έδρας έχει μόνο νίκες, με έξι στις έξι και γκολ 17-6. Μέχρι τώρα, σε 11 παιχνίδια, μόνο ένα ματς είχε κάτω από τρία γκολ, μακριά από το γήπεδο της έχει μόνο over 2,5, επίσης τα οχτώ έληξαν με γκολ γκολ, που σημαίνει ότι σκοράρουν και δέχονται το γκολ.
Πάμε ταμείο Ρόμα – Λάτσιο: Μεγάλο ντέρμπι με πολλές προεκτάσεις και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, περιμένω παιχνίδι με πολλά γκολ, ειδικά η Λάτσιο αγωνίζεται ανοικτά και κάνει μεγάλα σκορ, περιμένω ματς με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματων
Ρόμα – Λάτσιο @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της η Νάπολι
Το βράδυ, στο άλλο μεγάλο ματς η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, ειδικά για την Μίλαν μία ενδεχόμενη νίκη, θα κλείσει πολλές από τις πληγές της.
Η Νάπολι, είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς, είναι πρωτοπόρος και αήττητη με 32 βαθμούς, ένα πάνω από την δεύτερη Γιουβέντους και σίγουρα μπορεί να ελπίζει για τον τίτλο, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, έχοντας και την ίδια απόδοση. Σε 12 παιχνίδια έχει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες με Κίεβο την προηγούμενη αγωνιστική και την Ίντερ, έχει σκοράρει 32 φορές και δεχτεί οχτώ τέρματα, έχοντας μετά την Ρόμα, την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Συνολικά έχει εννιά στα δώδεκα over 2,5 και τέσσερα στα πέντε εντός έδρας.
Από την άλλη η Μίλαν είναι στην έβδομη θέση με 17 βαθμούς και ρεκόρ έξι νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με γκολ 18 υπέρ και 16 κατά. Μακριά από το Μιλάνο έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες από Ίντερ, Σαμπντόρια και Λάτσιο. Εκτός έδρας έχει τέσσερα στα έξι over 2,5. Στα τελευταία ματς είναι κάπως βελτιωμένη, στα τέσσερα τελευταία έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την Γιουβέντους. Ακόμα, δεν είναι σε ιδανική κατάσταση και πολύ συχνά αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μη μπορώντας να παίρνει να επιθυμητά αποτελέσματα.
Πάμε ταμείο betcatalog Actiity Νάπολι – Μίλαν: Η Νάπολι δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση, είναι εξαιρετική στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, σκοράρει λίγο πάνω από 2,5 γκολ ανά ματς και μπορεί με την βοήθεια της έδρας να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μίλαν και να πάρει την νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 2,00 στις εταιριες στοιχηματων
Νάπολι – Μίλαν @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,00
Πάμε ταμείο Σαββάτου 18/11/2017
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Νιουκάστλ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,97
Ρόμα – Λάτσιο @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,75

Νάπολι – Μίλαν @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,00 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση