» » » » » » Προγνωστικα: Επιστρέφει στην κορυφή η ΑΕΚ


Καλημέρα σε όλους σας, Δευτέρα σήμερα και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι μικρό και οι επιλογές μας περιορισμένες και χρειάζεται προσοχή και χαμηλούς ρυθμούς. Για ακόμα άλλη μία φορά, θα ασχοληθώ με παιχνίδια από Ιταλία και το τελευταίο ματς της Σούπερ Λιγκ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα με στόχο να επανέλθει στην κορυφή του πρωταθλήματος, μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε
Επανέρχεται στην κορυφή η ΑΕΚ
Στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Κέρκυρα, με μοναδικό στόχο την νίκη και την επιστροφή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Η ΑΕΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο, είναι πίσω από ΠΑΟΚ με έναν βαθμό και δύο από Ολυμπιακό με δύο βαθμούς, έτσι με νίκη επιστρέφει στην κορυφή, μετά την προσωρινή πτώση της από εκεί. Συνολικά έχει απολογισμό οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 19 γκολ και δεχτεί επτά τέρματα. Στο ΟΑΚΑ έχει μόνο μία ήττα από τον Ατρόμητο, έχοντας μόνο τρία γκολ παθητικό. Συνολικά έχει δέκα στα 13 under 2,5 και τα ίδια no goal. Προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στην Λεωφόρο. Την Πέμπτη, πήρε εύκολα την λευκή ισοπαλία και την πρόκριση στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ως δεύτερη στον όμιλο, πίσω από την Μίλαν.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Όγκνιεν Βράνιες, Ούρος Τσόσιτς, τον τιμωρημένο Μάρκο Λιβάγια και φυσικά τους Γιόχανσον και Μάνταλο. Αντίθετα, επέστρεψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.
Από την άλλη η Κέρκυρα είναι στην προτελευταία θέση, με 11 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και 18 κατά. Εκτός έδρας, δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά τρεις βαθμούς από τρεις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει μόνο τρία γκολ και δεχτεί δέκα. Συνολικά έχει εννιά στα 13 under 2,5, ενώ δεν έχει νίκη στα πέντε πρόσφατα, έχοντας δύο βαθμούς σε αυτά τα ματς.
Χωρίς τους ανέτοιμους Ροτζέριο Τουράμ και Γιώργο Παμλίδη θα παραταχθεί σήμερα η Κέρκυρα. Η αποστολή που επέλεξε ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι η εξής: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κόντος, Βάργκας, Γεωργίου, Κέβιν, Ζορμπάς, Μπάουμαν.
Προγνωστικα ΑΕΚ – Κέρκυρα: Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση, έχει ψυχολογία και με την δύναμη της έδρας μπορεί να κερδίσει και να πατήσει πάλι κορυφή, η Κέρκυρα έχει περιορισμένες δυνατότητες, όπου μακριά από το νησί των Φαιάκων χάνει πολλή από την δύναμη της, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 1,83 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
ΑΕΚ – Κέρκυρα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,83
Μπορεί να κερδίσει άνετα η Λάτσιο
Για την Ιταλική Σέριε Α η Λάτσιο υποδέχεται την Τορίνο, με στόχο της Λάτσιο να συνεχίσει με νίκη, ενώ η Τορίνο να παραμείνει αήττητη.
Η Λάτσιο είναι στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς, με νίκη σήμερα, πιάνει την Ρόμα στους 35 βαθμούς, επίσης με νίκη στο εξ’ αναβολής θα πιάσει την Γιουβέντους στους 38 βαθμούς. Το συνολικό ρεκόρ της είναι δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 35 υπέρ και 16 κατά. Ενώ εκτός έδρας έχει επτά νίκες σε οχτώ ματς, στην Ρώμη έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 15-7, έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα. Συνολικά έχει 12 στα 14 over 2,5, 11 γκολ γκολ και τέσσερα στα έξι εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Ρόμα και Φιορεντίνα.
Η Τορίνο είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και απολογισμό, τέσσερις νίκες, οχτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 19 γκολ και δεχτεί 21 γκολ. Έχει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, μετρώντας από τέσσερις ισοπαλίες. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς ήττα. Σχεδόν μοιρασμένα τα over και under, με έναν παραπάνω over 2,5.
Προγνωστικα Λάτσιο – Τορίνο: Η Τορίνο είναι μία μέτρια ομάδα, με λίγες δυνατότητες και αρετές, η Λάτσιο σκοράρει με άνεση και με την βοήθεια της έδρας, μπορεί να πάρει τρεις εύκολους βαθμούς, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5, βρίσκεται σε απόδοση 2,00 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Λάτσιο – Τορίνο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,00
Σε φόρμα η Μίντιλαντ
Στο πρωτάθλημα Βελγίου, η 19η αγωνιστική με την αναμέτρηση Ράντερς – Μίντιλαντ, όπου οι δύο ομάδες, είναι στις δύο άκρες της βαθμολογίας και σίγουρα χρειάζονται τους βαθμούς.
Η Ράντερς είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και ρεκόρ τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες με γκολ 17-28, στην έδρα της έχει μόλις μία νίκη, έχοντας σκοράρει μόλις τρεις φορές σε οχτώ εντός έδρας ματς, για αυτό το λόγο έχει πολλά under 2,5 στο γήπεδο της. Προέρχεται από δύο ήττες, έχοντας δύο νίκες και πέντε ήττες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια.
Η Μίντιλαντ βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, δύο πίσω από την Μπρόντμπι και με νίκη σήμερα επιστρέφει στην πρώτη θέση. Συνολικά έχει ρεκόρ 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 44 φορές και δεχτεί 23 τέρματα. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Είναι σε φουλ φόρμα, στα οχτώ πιο πρόσφατα, έχει επτά νίκες, μία ισοπαλία, σκοράροντας πάνω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο.
Προγνωστικα Ράντερς – Μίντιλαντ: Κάκιστη ομάδα η Ράντερς, θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία, η Μίντιλαντ είναι σε φουλ φόρμα, σκοράρει με άνεση και σήμερα μπορεί να περάσει από την έδρα της Ράντερς, το διπλό είναι σε απόδοση 1,72 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Ράντερς – Μίντιλαντ @@ 2 σε απόδοση 1,72
Προγνωστικα Δευτέρας 11/12/2017
ΑΕΚ – Κέρκυρα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,83
Λάτσιο – Τορίνο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,00

Ράντερς – Μίντιλαντ @@ 2 σε απόδοση 1,72 



About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση