Γεία χαρά σε όλους σας, η εβδομάδα που διανύουμε περιέχει κύπελλα, Λιγκ Καπ και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές σε κάποια πρωταθλήματα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα εκτός του ότι είναι χαμηλής ποιότητας, έχει αμφίρροπα παιχνίδια που σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει άκρη με ασφαλή συμπεράσματα, έτσι θα πάω με κάποια παιχνίδια από τα πρωταθλήματα που έχουν πιο περισσότερα δεδομένα, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στις εταιριες στοιχηματων, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Χωρίς αλεξίπτωτο η Ντόρτμουντ
Για την εμβόλιμη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Μάϊντζ υποδέχεται την ντεφορμέ Ντόρτμουντ που είναι σε κάθετη πτώση, χωρίς φρένα στα τελευταία ματς.
Η Μάϊντζ είναι στην 14η θέση με 16 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πάνω από την θέση του μπαράζ, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει 17 γκολ και δεχτεί 24 τέρματα. Στην έδρα της μοιρασμένα αποτελέσματα, με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Προέρχεται από τρία μεγάλα σκορ, χωρίς νίκη, στα επτά τελευταία έχει μία νίκη και από τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Συνολικά έχει εννιά στα 15 γκολ γκολ και πέντε στα οχτώ εντός έδρας.
Η Ντόρτμουντ κάνει ελεύθερη πτώση, έπεσε στην όγδοη θέση με 22 βαθμούς, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση, μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά το παθητικό των 23 τέρματα, τις στοιχίζει. Δεν έχει νίκη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, που όλα ήταν με γκολ γκολ και μόνο ένα κάτω από τρία γκολ. Συνολικά έχει 12 over 2,5 και δέκα στα 15 γκολ γκολ και πέντε στα εκτός έδρας.
Σημερινά προγνωστικά στοιχήματος Μάϊντζ – Ντόρτμουντ: Πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ντόρτμουντ, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, έτσι θα προτείνω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιρες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Μαϊντζ – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,55
Να επιστρέψει στις νίκες η Τσέλσι
Στην Πρέμιερ Λιγκ, για την εμβόλιμη αγωνιστική η Χάντερσφίλντ υποδέχεται την Τσέλσι, που επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα.
Η Χάντερσφίλντ βρίσκεται λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, με μικρή διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις, συνολικά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες με γκολ 11 υπέρ και 26 κατά. Η επιθετική της γραμμή είναι μία από τις χειρότερες στην κατηγορία. Ότι καλό έχει κάνει μέχρι τώρα είναι στο γήπεδο της, έχοντας μαζέψει 14 βαθμούς σε οχτώ παιχνίδια, αντίθετα εκτός έδρας έχει έξι ήττες στα ίδια παιχνίδια. Συνολικά έχει εννιά under 2,5 και 13 στα 16 no goal, λόγο της επίθεσης της.
Η Τσέλσι είναι στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς, τρεις πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και 14 από την πρωτοπόρο Σίτι. Έχει τον ίδιο απολογισμό εντός και εκτός έδρας, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Είχε να χάσει από τον Οκτώβριο, την προηγούμενη αγωνιστική όμως ηττήθηκε με 1-0 από την Γουεστ Χαμ, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ.
Σημερινά προγνωστικά στοιχήματος Χάντερσφιλντ – Τσέλσι: Μέτρια ομάδα η γηπεδούχος, που σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Τσέλσι θέλει να αφήσει πίσω της την προηγούμενη ήττα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, το διπλό σε συνδυασμό με το under 4,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιρες στοιχηματων
Χάντερσφίλντ – Τσέλσι @@ 2 & under 4,5 σε απόδοση 1,65
Ματσάρα το Τσβόλε – Άλκμααρ
Στην εμβόλιμη αγωνιστική στην Ολλανδία διεξάγεται η σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσβόλε και την Άλκμααρ, που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Τσβόλε είναι στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς, τρεις πίσω από τον Άγιαξ και πέντε από την σημερινή αντίπαλο της, έχοντας συνολικό ρεκόρ οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας γκολ 22 υπέρ και 14 κατά. Μπροστά στο κοινό της έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 14-7. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα over -under και γκολ. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει μόνο μία ήττα και τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Η Άλκμααρ βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Συνολικά έχει 11 νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 29 γκολ και δεχτεί 15 τέρματα. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα με γκολ 12-6. Είναι σε φουλ φόρμα, προερχόμενη από επτά συνεχείς νίκες , έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ, έχοντας όμως σχετικά εύκολο πρόγραμμα.
Σημερινά προγνωστικά στοιχήματος Τσβόλε – Άλκμααρ: Αναμένω να γίνει μία πραγματική μάχη, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, που είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιρες στοιχηματων
Τσβόλε – Άλκμααρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,45
Σημερινά προγνωστικά στοιχήματος
Μαϊντζ – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,55
Χάντερσφίλντ – Τσέλσι @@ 2 & under 4,5 σε απόδοση 1,65

Τσβόλε – Άλκμααρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,45 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση