» » » » » Τα φαβορί κρίνουν τις προβλέψεις στοιχήματος


Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω μας το περίεργο αγωνιστικό πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών και θα έχουμε μπροστά μας, ένα δυνατό τριήμερο με πολλές επιλογές. Αυτήν την περίοδο, διεξάγονται οι τελευταίοι αγώνες πριν τις διακοπές των γιορτών και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, έτσι όλες οι ομάδες θα θέλουν να κάνουν γιορτές  με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Σήμερα, υπάρχει το κλασικό πρόγραμμα της Παρασκευής, πάμε να δούμε κατευθείαν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ποιοτικότερη ομάδα η Σεβίλλη
Η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ξεκινά στην Σεβίλλη όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λεβάντε, με στόχο την νίκη, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Η Σεβίλλη είναι στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς, τρεις πίσω από την τέταρτη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας απολογισμό εννιά νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει και δεχτεί τον ίδιο αριθμό γκολ,19. Στο γήπεδο της είναι  εξαιρετική με έξι νίκες και μόνο μία ισοπαλία, όπου μόνο τρεις φορές έχει παραβιαστεί η εστία της. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, έχοντας μόνο ένα παραπάνω under 2,5 και περισσότερα no goal. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε το σερί των νικών της, αφού ηττήθηκε εύκολα στην Μαδρίτης με 5-0 από την Ρεάλ.
Η Λεβάντε είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, μόνο τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, το ρεκόρ της είναι τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 15 υπέρ και 22 κατά. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες με γκολ 5-7. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας μόνο μία νίκη στα οχτώ τελευταία ματς και δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Προβλέψεις στοιχήματος Σεβίλλη – Λεβάντε: Η Σεβίλλη είναι καλύτερη ομάδα και στην δυνατή της έδρα μπορεί να επιβληθεί σε οποιοδήποτε αντίπαλο, η Λεβάντε έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό σήμερα, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Συνεχίζει με νίκη η Μονακό
Στην Λιγκ 1 της Γαλλίας η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Μονακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.
Η Σεντ Ετιέν είναι στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και χρειάζεται βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Συνολικά έχει πέντε νίκες πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες με γκολ 17-27. Μπροστά στο κοινό της έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 13-13. Μετράει 10 στα 17 over 2,5 και ένα παραπάνω εντός έδρας. Βρίσκεται σε κάθετη πτώση, μη έχοντας νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, έχοντας πέντε ήττες και σκοράροντας μόνο τέσσερα γκολ σε αυτά τα ματς.
Η Μονακό ισοβαθμεί με Λυών και Μαρσεϊγ στους 35 βαθμούς και εννιά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, ο απολογισμός της είναι 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 40 γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Μακριά από το Πριγκιπάτο έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με γκολ 1-10. Συνολικά έχει δέκα στα 17 over 2,5. Άφησε πίσω ένα κακό διάστημα, με κακές εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα και προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες, δείχνοντας να επανέρχεται στα γνωστά της στάνταρ.
Προβλέψεις στοιχήματος Σεντ Ετιέν – Μονακό: Η Μονακό είναι σε άνοδο, ενώ η Σεντ Ετιέν αντίθετα σε πτώση, αναμένω η Μονακό να είναι σοβαρή και να επιβληθεί της αντιπάλου της, έστω και δύσκολα, το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1,85 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Σεντ Ετιέν – Μονακό @@ 2 σε απόδοση 1,85
Σε φουλ φόρμα η Νιμς στην Γαλλία
Αφήνω την Λιγκ 1 και πάω στην Λιγκ 2, όπου η Γκάζελεκ υποδέχεται την Νιμς που διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Η Γκάζελεκ είναι στην 13η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη επτά βαθμούς, χωρίς ακόμα να είναι εξασφαλισμένη. Συνολικά έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 22 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, είναι όμως καλύτερη εντός έδρας σε σύγκριση με τα εκτός. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή στην κατηγορία και για αυτό το λόγο έχει πάρα πολλά under 2,5. Προέρχεται από δύο ήττες στα πρόσφατα ματς, από μικρομεσαίες ομάδες.
Από την άλλη η Νιμς είναι στην δεύτερη θέση, που δίνει απευθείας άνοδο, με 37 βαθμούς, πέντε πάνω από την τρίτη θέση και απολογισμό 12 νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχει σκοράρει 40 γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Η επίθεση της είναι με διαφορά η πιο παραγωγική στην κατηγορία. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες και τρεις ήττες. Συνολικά έχει 14 στα 18 over 2,5, με δέκα γκολ γκολ, ενώ εκτός έδρας μόνο ένα ματς έχει λήξει με κάτω από τρία γκολ. Είναι σε φουλ φόρμα, στα οχτώ τελευταία ματς έχει επτά νίκες και μία ήττα από την Σοσο εκτός έδρας, σε αυτά τα ματς έχει πετύχει 24 γκολ, δηλαδή τρία μέσο όρο ανά ματς.
Προβλέψεις στοιχήματος Γκάζελεκ – Νιμς: Η Νιμς είναι σε φόρμα, καλύτερη ομάδα και σκοράρει με άνεση σε όλα τα ματς, η Γκάζελεκ, δεν έχει τα φόντα να κάνει κάτι παραπάνω από την σωτηρία, πιστεύω ότι η Νιμς θα συνεχίσει με νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 2,0 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Γκάζελεκ – Νιμς @@ 2 σε απόδοση 2,05
Προβλέψεις στοιχήματος 15/12/2017
Σεβίλλη – Λεβάντε @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,47
Σεντ Ετιέν – Μονακό @@ 2 σε απόδοση 1,85

 Γκάζελεκ – Νιμς @@ 2 σε απόδοση 2,05 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση