» » » » » Προβλέψεις στοίχημα στις εμβόλιμες αγωνιστικές


Καλημέρα σας, γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχει σήμερα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και κύπελλα και Λιγκ Καπ, όπου μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες στις προβλέψεις στοίχημα. Θα αφήσω πάλι στην άκρη κύπελλα και λοιπά Λιγκ Καπ και θα ασχοληθώ πάλι με τις κανονικές αγωνιστικές σε Αγγλία, Γερμανία και Ολλανδία, που υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Υπάρχουν πολλά φαβορί σήμερα, που μπορούν να δώσουν επιτυχημένα αποτελέσματα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στις στοιχηματικές εταιρίες.

Επιστρέφει στις νίκες η Άρσεναλ
Για την 17η εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς η κάθε μία ομάδα για τους δικούς της λόγους.
Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς, απέχοντας ένα βαθμό από την σωτηρία, μετά την χθεσινή ανατροπή της Κρίσταλ Πάλας, συνολικά έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννιά ήττες με γκολ 14 υπέρ και 32 κατά, διαθέτοντας την χειρότερη αμυντική γραμμή στην κατηγορία. Εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη, στην έδρα της όμως έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι, μετά από επτά ματς χωρίς νίκη, παίρνοντας μία μικρή βαθμολογική ανάσα.
Η Άρσεναλ αυτή την στιγμή είναι στην έκτη θέση με 29 βαθμούς και με νίκη θα προσπεράσει πάλι την Μπέρνλι που κέρδισε χτες. Ενώ στην έδρα της έχει επτά νίκες και μία ήττα, εκτός Λονδίνου έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ εννιά υπέρ και 13 κατά. Πριν δύο ματς είχε ένα καλό σερί νικών, όμως μετά την άδικη ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει την Σαουθαμπτόν εκτός έδρας, μένοντας στο 1-1.
Προβλέψεις στοίχημα Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Η Γουέστ Χαμ είναι μία κάκιστη ομάδα, δεχόμενη εύκολη το γκολ, αναμένω η νίκη επί της Τσέλσι να είναι μία παρένθεση, η Άρσεναλ χρειάζεται την νίκη για να μην μείνει πίσω στην βαθμολογία, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της γηπεδούχου και να περάσει από την έδρα της, το διπλό είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικές εταιρίες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ @@ 2 σε απόδοση 1,65
Χωρίς αντίπαλο η Μάντσεστερ Σίτι
Μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου, η Σουόνσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, μία μονομαχία μεταξύ ουραγού και πρωτοπόρου στο Αγγλικό πρωτάθλημα.
Η Σουόνσι είναι στο πάτο της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τις ασφαλείς θέσεις και συνολικό ρεκόρ τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες, έχοντας πετύχει μόλις εννιά γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Σκοράρει ένα γκολ αν δύο ματς περίπου, δείχνοντας σαφές επιθετικό πρόβλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την αδύναμη Γουέστ Μπρομ με 1-0 τελικό αποτέλεσμα, πριν από αυτό το ματς είχε έναν βαθμό στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές.
Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται ότι δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει αυτό τον τίτλο, αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό. Έχει αποκτήσει διαφορά 11 βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μετά την νίκη της, στην έδρα της αντιπάλου της, με 1-2. Σε 16 ματς έχει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, σκοράροντας 48 γκολ και δεχτεί 11 γκολ. Δώδεκα παιχνίδια της, έχουν λήξει με πάνω από τρία γκολ.
Προβλέψεις στοίχημα Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι: Μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή η Σίτι θα πάρει μία εύκολη νίκη και με διαφορά τερμάτων, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικές εταιρίες
Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,70
Πολλά γκολ στο Φέγενορντ – Χέρενφεν
Στην Ολλανδία, για αυτή την εμβόλιμη αγωνιστική η Φέγενορντ υποδέχεται την Χέρενφεν, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν στόχους για την φετινή χρονιά.
Η Φέγενορντ είναι στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, που σημαίνει ότι μπορεί να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Συνολικά έχει επτά νίκες, τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 24 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Σχετικά μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, στα σύνολο γκολ, έχοντας πολλή λίγα under 2,5, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Προέρχεται από δύο νίκες, ενώ πριν από αυτές είχε τρεις συνεχείς ισοπαλίες.
Η Χέρενφεν είναι στην ένατη θέση με 19 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 22 γκολ υπέρ και 26 κατά. Ενώ στην έδρα της έχει μόνο μία νίκη, μακριά από αυτή έχει τέσσερις νίκες σε οχτώ ματς. Συνολικά μετράει 12 στα 15 over 2,5, με δέκα γκολ γκολ, εκτός έδρας έχει μόνο ένα ματς, κάτω από τρία γκολ. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει μόνο μία νίκη, δείχνοντας σε κάμψη.
Προβλέψεις στοίχημα Φέγενορντ – Χέρενφεν: Σίγουρα θέλουν τους τρεις βαθμούς, έτσι θα τα δώσουν όλα για την νίκη, η Χέρενφεν αγωνίζεται ανοικτά και κάνει μεγάλα σκορ, σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, περιμένω ένα ματς ανοικτό, με πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικές εταιρίες
Φέγενορντ – Χέρένφεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,55
Προβλέψεις στοίχημα Τετάρτης 13/12/2017
Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ @@ 2 σε απόδοση 1,65
Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,70

 Φέγενορντ – Χέρένφεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,55 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση