» » » » » » Εύκολη αποστολή για Ολυμπιακό, δύσκολη για Παναθηναϊκό


Καλημέρα σε όλους σας, στην Σούπερ Λιγκ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και μετά από αυτήν οι περισσότερες ομάδες θα μπορούν να σκέφτονται τις διακοπές των γιορτών, μετά και τα ματς του κυπέλλου. Μετά την γκέλα της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει την δυνατότητα να βγει πρωταθλητής χειμώνα, με νίκη στο Καραϊσκάκη, ενώ αργότερα ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο στην Ξάνθη να κάνει το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα. Μην χάνουμε χρόνο, ας δούμε τα σημερινα προγνωστικα στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Νίκη και πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός
Νωρίς το μεσημέρι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Καραϊσκάκη, με στόχο την νίκη και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Ο Ολυμπιακός, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς, αλλά με νίκη θα ανέβει στην πρώτη θέση, μετά την απώλεια της ΑΕΚ. Συνολικά έχει ρεκόρ εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 31 υπέρ και 16 κατά. Η επίθεση του είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Συνολικά έχει δέκα στα 14 γκολ γκολ και πέντε στα επτά εντός έδρας. Εκμεταλλευόμενος το εύκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες, ενώ επίσης στα πέντε πρόσφατα έχει μόνο over 2,5 σε συνδυασμό με γκολ γκολ.
Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τους Σεμπάτον, Εμενίκε, Ανδρούτσο, Μάρτινς, Βούκοβιτς και Νικολάου. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η εξής: Αγγελόπουλος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.
Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην έβδομη θέση με 17 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες, οχτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 16 υπέρ και το ίδιο κατά. Μακριά από τα Γιάννενα, έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες,ε γκολ 7-10. Μπορεί να μην κερδίζει, αλλά δεν χάνει κιόλας, έτσι προέρχεται από τέσσερις ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ 1-1. Συνολικά έχει 10 στα 14 γκολ γκολ και τέσσερα στα επτά εκτός έδρας.
Η ομάδα της Ηπείρου έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, για αυτό η αποστολή της αποτελείται από 17 παίκτες. Από αυτήν λείπουν οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος, Σολτάνι, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας και οι τραυματίες Μιχαήλ, Ναδάλες και Ροντρίγκες. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Βιδάλ, Ζαχαρός, Ζώγκος, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μανθάτης, Λίλα, Μπετρά, Νικολιάς, Γιάκος, Χαλκιαδάκης, Κόντε.
Προγνωστικα στοιχηματος Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα: Ο Ολυμπιακός έχει ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα, να πατήσει στην κορυφή μετά από καιρό, με την βοήθεια της έδρας και τις απώλειες του ΠΑΣ μπορεί να το επιτύχει, λόγω του ότι οι δύο ομάδες έχουν πολλά γκολ γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το γκολ γκολ έχει αξία, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί είναι σε απόδοση 3,10 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 & γκολ γκολ σε απόδοση 3,10
Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό
Αργά το απόγευμα στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που θέλει επιτέλους να κερδίσει για πρώτη φορά μακριά από την Λεωφόρο.
Η Ξάνθη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 17 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 13 κατά. Στην έδρα της έχει μία μόνο νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και δεχτεί επτά τέρματα. Συνολικά έχει 12 στα 14 under 2,5, με τα δέκα παιχνίδια της να είναι με no goal. Δεν είναι πολύ καλά τελευταία, προέρχεται από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη.
Ο Μίλαν Ράσταβατς, θα έχει στη διάθεση του πάλι τους τραυματίες Μπρίτο, Καμαράς και Τριάδης. Η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Σβάρνας, Λισγάρας, Μεχία, Μελιόπουλος, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Ντε Λούκας, Κίκε, Ρότσε, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι στην 11η θέση με 15 βαθμούς, μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ δέκα υπέρ και 14 κατά. Μακριά από την Λεωφόρο, δεν έχει ακόμα νίκη, σε επτά ματς έχει μόλις τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες. Συνολικά έχει και αυτός 12 στα 14 under 2,5 και έξι στα επτά εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ήττες με κακές εμφανίσεις και πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.
Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν υπολογίζεται και τέθηκε εκτός ομάδας, εκτός αυτού, εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Ινσούα και οι τραυματίες Κότσαρης, Μολέντο, Μουνιέ, Καμπέσας, Σιλά, Μολίνς, Λουτσιάνο και Ρέις.
Συγκεκριμένα στην 18άδα βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Τζανδάρης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας και Κουντουριώτης.
Προγνωστικα στοιχηματος Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Και οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους, θέλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, σκοράρουν με δυσκολία, δεν είναι τυχαία τα πολλά under 2,5, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγες φάσεις και θα προτείνω τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,40 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Ξάνθη – Παναθηναϊκός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Παιχνίδι με γκολ στην Τρίπολη
Στην Τριπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό, θέλοντας να συνεχίσει το σερί νικών που μετράει στα τελευταία ματς και να αρχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη πεντάδα.
Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ανέβει στην έκτη θέση με 21 βαθμούς, με ρεκόρ έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 19 φορές και δεχτεί 12 γκολ. Στην Τρίπολη έχει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Προέρχεται από εκπληκτικό σερί πέντε συνεχόμενων νικών, όπου δέχτηκε σε αυτά τα ματς μόνο ένα γκολ, την προηγούμενη αγωνιστική στην νίκη με 1-3 στην Ριζούπολη.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεση του τον Γκοντό και στη θέση του στην 19άδα συμπεριέλαβε τον Μαντιντά. Η αποστολή των “κιτρινομπλέ” αποτελείται από τους: Αθανασιάδη,Τσιφτσή, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Ιγκόρ, Μπέρτο, Κώτσιρα, Σελίν, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Τσουκαλά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Καλτσά, Μαντιντά, Μανιά και Δουβίκα.
Ο Παναιτωλικός είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι σημαντικός. Μακριά από το Αγρίνιο έχει μία νίκη και από τρεις ισοπαλίες και ήττες με γκολ 7-8. Συνολικά έχει οχτώ στα 14 γκολ γκολ, ενώ προέρχεται από έξι συνεχόμενα γκολ γκολ, σκοράρει πολύ συχνά, αλλά η αμυντική γραμμή τον προδίδει τις περισσότερες φορές.
Δίχως τους τραυματίες Μπράβο, Λόπες, Χαντάκια, τον ανέτοιμο Παρρά και τον τιμωρημένο Ντίας θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός. Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Βακράκος, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Κυριακίδης.
Προγνωστικα στοιχηματος Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: Σε φουλ φόρμα και χωρίς φρένα ο Αστέρας Τρίπολης, μπερδεμένος ο Παναιτωλικός σχεδόν σε όλα τα όλα του τα ματς, αναμένω ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν από ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,95 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός@@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,95
Επαρχιώτικο ντέρμπι στην Λαμία
Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λάρισα, σε ένα επαρχιώτικο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν ανεβασμένες τελευταία και να κάνουν σταθερά βήματα ανόδου στην βαθμολογία.
Η Λαμία είναι στην στην 10η θέση με 16 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 12 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Στην έδρα της έχει μοιρασμένα αποτελέσματα με μία παραπάνω ισοπαλία και έξι στα επτά under 2,5. Συνολικά έχει δέκα στα 14 under 2,5 στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από πέντε συνεχείς ισοπαλίες και έξι στα επτά τελευταία παιχνίδια της, στα οχτώ πρόσφατα έχει έξι under 2,5.
Ο Βραζιλιάνος Βάντερσον είναι ο μοναδικός που δεν βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας. Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Μπάμπη Τεννέ είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Φράγκος, Μπουλούλης, Λινάρδος, Πίτι, Τσούκαλος, Βουό.
Η Λάρισα είναι μία θέση πιο πάνω στην ένατη με 17 βαθμούς και ρεκόρ τέσσερις νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 12-21. Μακριά από τον πάγκο έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με γκολ 6-18. Μετά την αλλαγή στον πάγκο της, είναι ανεβασμένη, στα οχτώ τελευταία έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. με γκολ 8-7, με μόνο δύο παιχνίδια με πάνω από τρία γκολ.
Ο Ηλίας Φυντάνης δεν έχει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Αναλυτικά η αποστολή είναι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Καρατάσιος, Φάρκας, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Κρητικός, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης
Προγνωστικα στοιχηματος Λαμία – Λάρισα: Οι δύο ομάδες είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι σχετικά άνετες βαθμολογικά, θα γίνει μία σκληρή μονομαχία, όπου θα κυριαρχήσουν οι άμυνες, όπως συμβαίνει στα τελευταία τους παιχνίδια, θα ποντάρω στα λίγα γκολ,το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,44 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Λαμία – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Προγνωστικα στοιχηματος Σουπερ Λιγκ 17/12/2017
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 & γκολ γκολ σε απόδοση 3,10
Ξάνθη – Παναθηναϊκός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός@@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,95
Λαμία – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Γεία σε όλους σας, μία γεμάτη Κυριακή έχουμε μπροστά μας, με γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα και επιλογές για όλα τα γούστα. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν μάχες παντού, όπου κάθε ομάδα παλεύει για να επιτύχει τους στόχους της. Σήμερα, θα ασχοληθώ με τρία ματς, που πιστεύω έχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης, τα δύο φαβορί της Μίλαν και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά και τα γκολ στο παιχνίδι της Λάτσιο, ας δούμε τις προτάσεις στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Παίρνει τα πάνω της με τον Γκατούζο η Μίλαν
Νωρίς με μεσημέρι για την 17η αγωνιστική της Σέριε Α η Βερόνα υποδέχεται την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.
Η Βερόνα είναι στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 34 τέρματα. Στην έδρα της μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες, με γκολ 5-17. Λόγω της κακής άμυνα της, έχει 11 στα 16 over 2,5 και πέντε στα οχτώ εντός έδρας. Στα οχτώ τελευταία, έχει μόνο μία νίκη και μία ισοπαλία και σε όλα τα υπόλοιπα έχει χάσει εύκολα.
Από την άλλη η Μίλαν βρίσκεται στην έβδομη θέση με 24 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 23 υπέρ και 221 κατά. Μακριά από το Μιλάνο έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με γκολ 15-14. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, το μόνο αξιοσημείωτο είναι το έξι στα οχτώ over 2,5, εκτός έδρας. Μετά από δυο ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Μπολόνια με 2-1, δείχνοντας να βρίσκει τον δρόμο της, με τον Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία.
Στοιχημα Βερόνα- Μίλαν: Η Βερόνα, είναι κάκιστη ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία στις τελευταίε θέσεις, δέχεται εύκολα γκολ και δυσκολεύεται να παίρνει τα αποτελέσματα, η Μίλαν, αναμένω να ανέβει και άλλο μετά την αλλαγή στον πάγκο της και θα την εμπιστευτώ, το διπλό είναι σε απόδοση 1,57 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Βερόνα – Μίλαν @@ 2 σε απόδοση 1,57
Με την γνωστή συνταγή η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ η Γουεστ Μπρομ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα.
Η Γουέστ Μπρομ παλεύει για την σωτηρία, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, οχτώ ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει 12 φορές και δεχτεί 22 τέρματα. Στο γήπεδο της έχει μόνο μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 8-12. Λόγω των κλειστών ματς που πραγματοποιεί, έχει 12 στα 17 under 2,5 με 10 no goal. Δεν έχει νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα, μετράει τέσσερις ισοπαλίες.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, είναι στην δεύτερη θέση, με 38 βαθμούς, 14 πίσω από την Σίτι και δεν της μένει τίποτα άλλο από το να την κυνηγάει, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κάθε της ήττα. Το συνολικό τη ρεκόρ είναι 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 37-11. Μακριά από το Μάντσεστερ έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στα οχτώ τελευταία ματς, έχει έξι νίκες και δύο ήττες από Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, πράγμα που σημαίνει ότι με τις μικρότερες ομάδες, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και παίρνει τους βαθμούς της νίκης.
Στοιχημα Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Η Γουεστ Μπρομ, παλεύει με τις ισοπαλίες να σώσει την κατηγορία, ο Μουρίνιο έχει βρει τον τρόπο η ομάδα του να κερδίζει τις μικρές ομάδες, έτσι και σήμερα αναμένω να περάσει και αυτή την έδρα, το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 1,57 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ 2 σε απόδοση 1,57
Σκοράρουν Αταλάντα και Λάτσιο
Για την 17η αγωνιστική της Σέριε Α η Αταλάντα υποδέχεται την Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μία θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.
Η Αταλάντα είναι στην όγδοη θέση με 23 βαθμούς, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα συνολικά, ενώ είναι δυνατή στην έδρα της με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, έχοντας σκοράρει 15 φορές και δεχτεί έξι γκολ. Προέρχεται από ένα μικρό θετικό σερί, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε. Συνολικά έχει 11 στα 16 γκολ γκολ.
Η Λάτσιο είναι στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς και απολογισμό δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 35 υπέρ και 19 κατά. Ενώ εντός, έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, εκτός έδρας είναι εξαιρετική με επτά νίκες και μία ήττα, με γκολ 20-9. Συνολικά έχει 12 στα 15 γκολ γκολ, ενώ εκτός έδρας μόνο ένα παιχνίδι της δεν ήταν με γκολ γκολ. Προέρχεται από συνεχόμενα μεγάλα σκορ και γκολ γκολ, ενδεικτικά επτά στα οχτώ τελευταία ματς.
Στοιχημα Αταλάντα – Λάτσιο: Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες όπου σκοράρουν με ευκολία ειδικά η Λάτσιο, σήμερα περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Αταλάντα – Λάτσιο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Προγνωστικά στοιχημα Κυριακής 17/12/2017
Βερόνα – Μίλαν @@ 2 σε απόδοση 1,57
Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ 2 σε απόδοση 1,57

Αταλάντα – Λάτσιο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση