Καλημέρα σε όλους, ρίχνουμε σήμερα ρυθμούς, αφού άλλωστε και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πολύ μικρό, χωρίς ιδιαίτερες επιλογές. Σήμερα, ολοκληρώνονται τα περισσότερα πρωταθλήματα, με τα τελευταία ματς, όπου πολλά διακόπτονται για τις γιορτές. Για άλλη μία φορά θα ακολουθήσω την φόρμα των ομάδων, για να βγάλω τις σημερινές προτάσεις στο στοίχημα στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, ας τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε


Γκολ με το σταγονόμετρο στην Λεβαδειά
Ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στην Βοιωτία με την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Πανιώνιος, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν να πάνε στις διακοπές με νίκη.
Ο Λεβαδειακός είναι σε πτώση, έπεσε στην 12η θέση με 15 βαθμούς, μόλις τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη προτελευταία θέση. Ο απολογισμός του είναι τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο οχτώ γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Στην έδρα του έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 5-5. Συνολικά έχει 12 στα 14 under 2,5 και μόνο ένα παιχνίδι με πάνω από τρία γκολ στο γήπεδο της. Βρίσκεται σε κάθετη πρώτη με τέσσερις συνεχείς ήττες και επτά ματς χωρίς νίκη.
Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο καθώς ο Ζοζέ Ανιγκό πέρα τις απουσίες των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει, όπως ο Βασιλείου, δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Τριποτσέρη ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του. Επίσης εκτός έμεινε και ο Ναμάσκο με τον Γάλλο προπονητή να έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τον Σωτηρίου. Επίσης εκτός έμεινε και ο Καραχάλιος. Η αποστολή αποτελείται από 18 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Επασί, Σωτηρίου, Καλτσάς, Λεονάρντο, Μεντί, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Σουμπίνιο, Καθάριος, Ιωαννίδης.
Ο Πανιώνιος έχει 22 βαθμούς και παλεύει να πάει την πέμπτη θέση, αυτή την στιγμή έχει 22 βαθμούς, με συνολικό ρεκόρ έξι νίκες και από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες, έχοντας πετύχει 18 γκολ και δεχτεί 14 γκολ. Μακριά από την Νέα Σμύρνη έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 4-4. Μέχρι τώρα έχει 10 στα 14 under 2,5 και επτά στα επτά εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο νίκες και τρία ματς χωρίς ήττα.
Εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος αισθάνθηκε βαρύ το δικέφαλο του ποδιού του. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κότνικ, Γλυνό, Ταπόκο, Γεσίλ, Βλάχο, Βουκελάτο, Κόρμπο, Λάμπρου, Μασούρα, Μπαντή, Παπαγεωργίου, Σαββίδη, Σαραμαντά, Σιώπη, Σταυρόπουλο
Προτάσεις στο στοίχημα Λεβαδειακός – Πανιώνιος: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις δύο ομάδες, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα πάω με τα λίγα γκολ, διότι περιμένω να είναι επιφυλακτικές οι δύο αντίπαλοι και να δώσουν βάρος στην άμυνα, στο γκολ θα κριθεί το ματς, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,44 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Λεβαδειακός – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Χωρίς περιθώρια απωλειών η Φενέρμπαχτσε
Στην Τουρκία η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Καραμπουκσπορ, με στόχο την νίκη και την άνοδο στις πρώτες θέσεις και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Η Φενέρμπαχτσέ είναι στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα πιάσει την Γαλατασαραϊ στην δεύτερη θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος. Συνολικά έχει απολογισμό οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 31 γκολ υπέρ και 19 γκολ κατά. Στην έδρα της έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 20-13. Συνολικά έχει 10 στα 15 over 2,5 και επτά τα επτά over 2,5 στο γήπεδο της. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, και χωρίς στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς.
Η Καραμπουκσπορ είναι στην τελευταία θέση με οχτώ βαθμούς, έχοντας 11 ήττες σε 15 παιχνίδια και γκολ 13 υπέρ και 26 κατά. Μακριά από το κοινό της δεν έχει νίκη, αλλά έξι ήττες σε οχτώ ματς με γκολ 7-16. Είναι σε κάκιστη φόρμα, με επτά συνεχείς ήττες στα πρόσφατα παιχνίδια της, όπου έχει πετύχει μόνο δύο γκολ και δεχτεί 13 τέρματα σε αυτά τα ματς.
Προτάσεις στο στοίχημα Φενέρμπαχτσε – Καραμπουκσπορ: Η Φενέρμπαχτσε αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βρεθεί σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Φενέρμπαχτσε – Καραμπουκσπορ @@1 & over 2,5 σε απόδοση 1,70
Σε άνοδο η Έβερτον
Στην Πρέμιερ Λιγκ η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Λίβερπουλ, όπου η Έβερτον υποδέχεται την ουραγό Σουονσι που θέλει βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Η Έβερτον είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας πετύχει 21 γκολ και δεχτεί 29 τέρματα. Μπροστά στο κοινό της έχει πέντε νίκες και τρεις ήττες, με γκολ 14 υπέρ και 12 κατά. Μοιρασμένα αποτελέσματα έχει στα σύνολο γκολ. Βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, έχοντας τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ στα επτά τελευταία έχει μόνο μία νίκη.
Ο Σουόνσι είναι καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας 12 βαθμούς σε 17 ματς, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την σωτηρία. Συνολικά μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες, έχοντας μόλις εννιά γκολ υπέρ και 22 κατά. Εκτός έδρας έχει μία νίκη και πέντε ήττες σε οχτώ ματς, έχοντας σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί οχτώ τέρματα. Είναι εκτός φόρμας με μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Προτάσεις στο στοίχημα Έβερτον – Σουόνσι: Θα ακολουθήσω την φόρμα της Έβερτον, που δείχνει σαφής άνοδο, δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Σουόνσι σε καμία περίπτωση, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,75 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Έβερτον – Σουόνσι @@ 1 σε απόδοση 1,75
Προτάσεις στο στοίχημα Δευτέρα 18/12/2017
Λεβαδειακός – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Φενέρμπαχτσε – Καραμπουκσπορ @@1 & over 2,5 σε απόδοση 1,70

Έβερτον – Σουόνσι @@ 1 σε απόδοση 1,75

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση