» » » » » Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα



Γεία χαρά σε όλους, η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πριν την διακοπή για τις γιορτές, περιλαμβάνει την μονομαχία του Ελ Κλάσικο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Πάντα το Ελ Κλάσικο μαγνητίζει τα βλέμματα σε όλο τον κόσμο, για αυτό άλλωστε γίνονται νωρίς το μεσημέρι, ώστε να καλυφθούν οι αγορές της Ασίας. Ας αφήσουμε τον πρόλογο και πάμε κατευθείαν να δούμε τα προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, αλλά και των υπόλοιπων σημερινών αναμετρήσεων, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Χωρίς περιθώρια η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα
Στην Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, μη έχοντας κανένα περιθώριο να μην κερδίσει διότι θα μείνει πολλή πίσω στην βαθμολογία και από την αντίπαλο της.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς, έχοντας ένα ματς λιγότερο, 11 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, ο απολογισμός της συνολικά είναι εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο Μπερναμπέου ξεκίνησε με τρία αρνητικά αποτελέσματα, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την Μπέτις, όμως στα πέντε τελευταία, μετράει μόνο νίκες μάλιστα στα τέσσερα πρόσφατα, σκοράρει τουλάχιστον τρία τέρματα. Είναι γενικά σε καλή κατάσταση, παρά τις δύο πρόσφατες ισοπαλίες, στις δύσκολες έδρες της Ατλέτικο και Μπιλμπάο. Συνολικά μετράει 10 στα 15 over 2,5 και πέντε στα οχτώ εντός έδρας, με τα επτά παιχνίδια της να είναι με γκολ γκολ.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα συνεχίζει αήττητη και έξι βαθμούς από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, συνολικά σε 16 ματς έχει νίκες και τρεις ισοπαλίες, μία εντός και δύο εκτός έδρας. Διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ και την καλύτερη άμυνα με επτά γκολ παθητικό. Συνολικά έχει εννιά στα 16 over 2,5 και έξι στα 10 no goal. Άφησε πίσω, της δύο ισοπαλίες και στα δύο τελευταία ματς κέρδισε εύκολα Βιγιαρεάλ και Λα Κορούνια κατά σειρά, δείχνοντας για άλλη μία φορά, ότι είναι το το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Έχει καλή πρόσφατα παράδοση στην Μαδρίτης από το 2009 και μετά μετράει επτά διπλά, μία μόνο ισοπαλία και δύο ήττες.
Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Αναμέτρηση που δεν γίνεται να την χάσεις, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της, σίγουρα σε καμία περίπτωση τα προγνωστικά δεν είναι απλή υπόθεση, όμως σε αυτό το ματς δεν γίνεται να μην ποντάρεις στα γκολ, οι αποδόσεις είναι μικρές και έτσι θα πάω με τον συνδυασμό over 2,5 και γκολ γκολ σε απόδοση 1,57 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα, Αποστολή στο El Clasico,σ την ενότητα “Missions” (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,57
Μονομαχία με γκολ στην Κορούνια
Στην ίδια κατηγορία η Λα Κορούνια υποδέχεται την Θέλτα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η Λα Κορούνια βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 15 βαθμούς και εννιά ήττες σε 16 ματς μέχρι τώρα. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή με 31 γκολ παθητικό, δηλαδή δέχεται λίγο κάτω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο. Συνολικά έχει 11 στα 16 over 2,5 και πέντε στα οχτώ εντός έδρας, ενώ εννιά παιχνίδια της ήταν με γκολ γκολ.
Η Θέλτα έχει τρεις βαθμούς παραπάνω, 18, βρισκόμενη στην 13η θέση της βαθμολογίας και ακόμα δεν είναι άνετη βαθμολογικά. Έχει μία παραπάνω νίκη από την αντίπαλο της. Όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα δέχεται κάποιο τέρμα, έχει πετύχει 27 γκολ και δεχτεί 24. Συνολικά έχει επίσης 11 στα 16 over 2,5, μακριά από την έδρα της, όλα τα παιχνίδια της είναι με πάνω από τρία γκολ.
Προγνωστικά Λα Κορούνια – Θέλτα: Θα γίνει μία σκληρή μάχη για τους βαθμούς, δεν θα ποντάρω σε τελικό αποτέλεσμα, αλλά θα πάω με τα μεγάλα σκορ που κάνουν οι δύο ομάδες, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,83 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, μία απόδοση με αξία.
Λα Κορούνια – Θέλτα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,83
Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,57
Λα Κορούνια – Θέλτα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,83
Γεία χαρά σε όλους σας, στην Αγγλία δεν σταματούν σε αυτές τις γιορτές να παίζουν ποδόσφαιρο, κάθε χρόνο κάνουν γιορτές στους αγωνιστικούς χώρους, απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού. Αυτή η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, και σίγουρα όλοι θέλουν να κλείσουν ιδανικά την χρονιά. Στα σημερινά προγνωστικά, θα ασχοληθώ με δύο φιλοξενούμενους και τα λίγα γκολ, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Έχει βρει τον τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Για αυτή την αγωνιστική η Λέστερ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, που βρίσκεται σε ένα συνεχές κυνήγι της Σίτι που κάνει μία απίστευτη χρονιά.
Η Λέστερ είναι στην όγδοη θέση με 26 βαθμούς και απολογισμό επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει 27 γκολ και δεχτεί 26 τέρματα. Στην έδρα της έχει από τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με μοιρασμένα γκολ. Μοιρασμένα είναι και α αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε το σερί των νικών της, αφού ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας με 0-3, κάνοντας μία πολύ μέτρια εμφάνιση.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι πίσω από την Σίτι με 41 βαθμούς, έχοντας 13 νίκες σε 18 ματς, έχοντας σκοράρει 32 γκολ και δεχτεί μόλις 12 τέρματα. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 17-9. Προέρχεται από τρία συνεχόμενα διπλά, ενώ στα τελευταία ματς έχει χάσει μόνο από την ανίκητη Μάντσεστερ Σίτι. Η άμυνα της αποτελεί την μεγάλη της δύναμη, σε αυτή βασίζεται για να παίρνει τα αποτελέσματα.
Σημερινά προγνωστικά Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Η Λέστερ δεν έπαιξε καλά με την Κρίσταλ Πάλας και ηττήθηκε δικαίως, ο Μουρίνιο με τη  Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τις μικρομεσαίες ομάδες, με τον έναν ή άλλο τρόπο, το διπλό σε απόδοση 1,85 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ 2 σε απόδοση 1,85
Ανεβασμένη η Κρίσταλ Πάλας
Σε ένα άλλο παιχνίδι στην κατηγορία η ουραγός Σουόνσι υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας που δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη πρόσφατα και έχει ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.
Η Σουόνσι συνεχίζει στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς, απέχοντας από την σωτηρία αυτή την στιγμή τέσσερις βαθμούς, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες και 12 ήττες, έχοντας πετύχει μόλις δέκα γκολ και δεχτεί 25 γκολ. Εντός έδρας σε εννιά ματς έχει δύο νίκες και έξι ήττες, πετυχαίνοντας μόνο πέντε γκολ σε αυτά ματς. Η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ, ήταν μία έκλαμψη, διότι δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, χάνοντας εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια της.
Η Κρίσταλ Πάλας έχει ανέβει στην 14η θέση με 17 βαθμούς, έχοντας απόσταση δύο βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού, συνολικά έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 15 γκολ και 28 κατά. Μακριά από γήπεδο της έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες με γκολ μόλις τρία υπέρ και 13 κατά. Προέρχεται από αήττητο σερί επτά αγώνων, μετά από τρεις ισοπαλίες, κέρδισε στα δύο τελευταία, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Σημερινά προγνωστικά Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας: Η Σουόνσι έχει δείξει ότι έχει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα και δεν μπορεί να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας, η Κρίσταλ Πάλας δείχνει ανεβασμένη και ικανή να παίρνει αποτελέσματα, αναμένω σήμερα να μην χάσει, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,62 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας @@ 2 DNB σε απόδοση 1,62
Χαμηλά η μπάλα στο Μπέρνλι – Τότεναμ
Η Μπέρνλι υποδέχεται την Τότεναμ με τις δύο ομάδες να είναι η μία πάνω από την άλλη και να έχουν έναν βαθμό διαφορά, και προμηνύεται ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.
Η Μπέρνλι είναι έκτη θέση με 32 βαθμούς, έχοντας μία παραπάνω από την Τότεναμ που έχει 31 βαθμούς, με μία παραπάνω ισοπαλία. Η γηπεδούχος σκοράρει και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, έχει 16 γκολ υπέρ και 12 κατά, ενώ η Τότεναμ έχει 31 γκολ υπέρ και 18 κατά.
Η Μπένρλι έχει 15 στα 18 under 2,5 και μόνο κάτω από τρία γκολ εντός έδρας, η Τότεναμ έχει 10 στα 18 under 2,5 και μοιρασμένα εκτός έδρας.
Σημερινά προγνωστικά Μπέρνλι – Τότεναμ: Σε αυτή την αναμέτρηση, θα ακολουθήσω το παιχνίδι της Μπέρνλι με τα λίγα γκολ και τα κλειστά ματς, δεν περιμένω να ανοίξει το σκορ και θα δούμε λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, μία απόδοση με αξία.
Μπέρνλι – Τότεναμ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Σημερινά προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ
Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ 2 σε απόδοση 1,85
Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας @@ 2 DNB σε απόδοση 1,62
Μπέρνλι – Τότεναμ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Καλημέρα σας, στην Ιταλία και στην Σέριε Α πραγματοποιείται η προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η μάχη στις πρώτες θέσεις συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Τέσσερις ομάδες είναι ψηλά, παλεύουν για τον τίτλο, έχοντας μεταξύ τους μόνο τέσσερις βαθμούς διαφορά. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο ματς, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες, έχουν πιο εύκολο έργο. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις προτάσεις στο παμε στοιχημα Σεριε Α, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ντέρμπι με λίγα γκολ στο Τορίνο
Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρόμα, όπου οι δύο ομάδες βρίσκονται με βραχεία κεφαλή πίσω από την Νάπολι και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση.
Η Γιουβέντους είναι στην δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, έναν πίσω από την Νάπολι, έχοντας συνολικό ρεκόρ μέχρι τώρα 13 νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες, έχοντας σκοράρει 44 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Στην έδρα της μετράει, επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με γκολ 21-4. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή στον θεσμό, η άμυνα της όμως την έχει πληγώσει κάποιες φορές. Δείχνει να είναι κάπως ανεβασμένη στα τελευταία ματς, όπου έχει μία απώλεια από την Ίντερ που είναι πολύ καλή φέτος. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της, δείχνοντας σημαντική βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
Η Ρομα, είναι στην τέταρτη θέση, έχοντας τον ίδιο απολογισμό με την σημερινή αντίπαλο της, με ένα παιχνίδι λιγότερο όμως, όπου με νίκη θα φτάσει την Γιουβέντους στους 41 βαθμούς. Μακριά από την Ρώμη, παραμένει αήττητη με μόνο δύο βαθμολογίκες απώλειες, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ σε επτά ματς. Συνολικά έχει δέκα γκολ παθητικό και η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία ματς, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε κάποιο γκολ.
Παμε στοιχημα Σεριε Α Γιουβέντους – Ρόμα: Μεγάλο ντέρμπι, με μεγάλη βαθμολογική σημασία, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα, αρχικά να μην χάσουν και στην συνέχεια να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν, πιστεύω ότι θα ρισκάρουν πολύ, έτσι θα γίνει ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Γιουβέντους – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Εύκολη νίκη για Νάπολι με την Σαμπντόρια
Η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την Σαμπντόρια, με στόχο να μείνει στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες από τις διώκτες της.
Η Νάπολι είναι στην πρώτη θέση με 42 βαθμούς, ένα πάνω από την Γιουβέντους, συνολικά έχει 13 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, με γκολ 38 υπέρ και 11 κατά. Ενώ εκτός έδρας έχει οχτώ νίκες σε εννιά ματς, στην έδρα της μετράει ρεκόρ πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 17-4. Συνολικά έχει 11 στα 17 over 2,5 και πέντε στα οχτώ εντός. Την προηγούμενη αγωνιστική, επανήλθε στις νίκες, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα.
Η Σαμπντόρια βρίσκεται στην έκτη θέση με 27 βαθμούς, ενώ στην έδρα της έχει έξι νίκες σε οχτώ ματς, εκτός Γένοβας έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 10-15. Συνολικά έχει 12 στα 16 over 2,5 και έξι στα οχτώ μακριά από το γήπεδο της. Είναι σε κάμψη, αφού στα τέσσερα τελευταία έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη, σε αυτά τα παιχνίδια έχει πάρει μόλις έναν βαθμό.
Παμε στοιχημα Σεριε Α Νάπολι – Σαμπντόρια: Η φιλοξενούμενη δεν είναι καλά πρόσφατα, η Νάπολι είναι πολύ καλή φέτος και με την βοήθεια της έδρα της, μπορεί να πάρει μία εύκολη νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,62 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Νάπολι – Σαμπντόρια @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,62
Καμία εμπιστοσύνη στην Μίλαν
Στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 24 βαθμούς και να βρίσκονται στην έβδομη και όγδοη θέση, έχοντας περίπου τα ίδια αποτελέσματα.
Η Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις, μετά από τρία θετικά αποτελέσματα, με δύο ισοπαλίες.
Από την άλλη η Αταλάντα δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από αήττητο σερί αήττητων αγώνων, την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε 3-3 με την εξαιρετική Λάτσιο.
Παμε στοιχημα Σεριε Α Μίλαν – Αταλάντα: Δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη στην Μίλαν, νομίζω ότι δεν μπορεί πλέον. η Αταλάντα είναι μία υπολογίσιμη ομάδα και μπορεί να μην χάσει σήμερα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,05 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
 Μίλαν – Αταλάντα @@ 2 DNB σε απόδοση 2,05
Παμε στοιχημα Σεριε Α
Γιουβέντους – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Νάπολι – Σαμπντόρια @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,62
 Μίλαν – Αταλάντα @@ 2 DNB σε απόδοση 2,05

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση