Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία, σήμερα έχουν την καθιερωμένη Boxing Day στην Αγγλία, με τους Άγγλους να περνούν την αργία τους στα γήπεδα. Υπάρχει κανονική αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες, αλλά θα ασχοληθώ μόνο την Πρέμιερ Λιγκ, που έχω εικόνα και πολλές επιλογές, ας δούμε τις προτάσεις στο πάμε στοίχημα boxing day, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Εκμεταλλεύεται την ανωτερότητα της η Λίβερπουλ
Η Boxing Day συμπίπτει με την έναρξη του δεύτερου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ, έτσι η Λίβερπουλ υποδέχεται την ουραγό Σουόνσι και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και στις επιτυχίες.
Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς, έχοντας απολογισμό εννιά νίκες, οχτώ ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 41 υπέρ και 23 κατά. Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, έχει τις λιγότερες ήττες, με πολλές ισοπαλίες όμως, στο γήπεδο της παραμένει αήττητη, αλλά με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ. Ενώ σκοράρει με άνεση, η άμυνα της, την προδίδει αρκετές φορές και έτσι έχει μείνει πίσω από τις πρώτες θέσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε με 0-2 της Άρσεναλ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη, μένοντας στο 3-3, ισοφαρίζοντας μάλιστα προς το τέλος του αγώνα.
Η Σουόνσι παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση, έχει 12 ήττες σε 19 παιχνίδια μέχρι τώρα, αν δεν βελτιωθεί δεν θα μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Έχει πετύχει μόνο 11 γκολ, δηλαδή σκοράρει κάτω από ένα γκολ ανά ματς. Προέρχεται από έξι συνεχείς εκτός έδρας ήττες, ενώ στα πιο πρόσφατα ματς έχει μόλις μία νίκη.
Πάμε στοίχημα Boxing Day Λίβερπουλ – Σουόνσι: Η Λίβερπουλ είναι άκρως επιθετική ομάδα και σκοράρει με άνεση, μπορεί να επιβληθεί της ουραγού Σουόνσι με σχετική άνεση, θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες΄εταιριες
Λίβερπουλ – Σουόνσι @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,50
Οι άμυνες τον πρώτο λόγο στο Μάντσεστερ
Στο Μάντσεστερ η Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Μπέρνλι, σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση,ανάμεσα στις δύο από τις πιο καλές άμυνες στην κατηγορία.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι στην δεύτερη θέση, 13 βαθμούς πίσω από την Σίτι και τρεις πάνω από την Τσέλσι, έχοντας 13 νίκες σε 19 ματς. Στο γήπεδο της έχει οχτώ νίκες και μία ήττα, δεχόμενη μόλις τρία γκολ σε αυτά τα ματς, ενώ συνολικά έχει 14 γκολ παθητικό σε 19 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα, στις καθυστερήσεις τους αγώνα, όπου η Λέστερ έκανε το τελικό σκορ 2-2. Στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, έχει έξι νίκες, μία ήττα από την ανίκητη Μάντσεστερ Σίτι και την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική.
Η Μπέρνλι είναι στην έβδομη θέση με 32 βαθμούς και εννιά νίκες σε 19 ματς, μοιρασμένα τα αποτελέσματα της εντός και εκτός έδρας. Τα γκολ της είναι 16 υπέρ και 15 κατά, δηλαδή όσο δύσκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται κάποιο τέρμα, για αυτό το λόγο έχει 15 στα 19 under 2,5, με τα 14 να είναι με no goal.
Πάμε στοίχημα Boxing Day Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Μπέρνλι: Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές, δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο, σήμερα, αναμένω ένα πολύ κλειστό ματς, όπου θα κρίνει, πιθανώς, στο γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 2,05 στις στοιχηματικες΄εταιριες, μία απόδοση με τεράστια αξία.
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Μπέρνλι @@ under 2,5 σε απόδοση 2,05
Εκτός φόρμας η Γουεστ Μπρομ
Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Έβερτον, θέλοντας επειγόντως βαθμούς για την σωτηρία, ενώ η Έβερτον είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Η γηπεδούχος Γουέστ Μπρομ είναι στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς, έχοντας μόνο δύο νίκες, οχτώ ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 14-27. Μπροστά στο κοινό της έχει μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 9-14. Προέρχεται από δύο συνεχείς ήττες, ενώ δεν έχει νίκη στα πιο πρόσφατα ματς, στα οχτώ τελευταία έχει σκοράρει μόνο πέντε γκολ.
Η Έβερτον, έχει ανέβει στην ένατη θέση με 26 βαθμούς, έχοντας από επτά νίκες και ήττες και πέντε ισοπαλίες, με γκολ 24 υπέρ και 30 κατά. Μακριά από το Λίβερπουλ έχει μόλις μία νίκη σε 11 ματς. Δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη, το οποίο πιστοποιείται και από την ισοπαλία που πήρε λίγες μέρες πριν από την δυνατή Τσέλσι. Στα έξι τελευταία παιχνίδια, μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες από Λίβερπουλ και Τσέλσι. Πολύ καλή πρόσφατη παράδοση, όπου περνάει τρία συνεχόμενα χρόνια με διπλό από αυτή την έδρα.
Πάμε στοίχημα Boxing Day Γουέστ Μπρομ – Έβερτον: Θα ακολουθήσω την φόρμα της Έβερτον και την παράλληλη πτώση της γηπεδούχου και θα προτείνω το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,20 στις στοιχηματικες εταιριες
Γουέστ Μπρομ – Εβερτον @@ 2 DNB σε απόδοση 2,20
Πάμε στοίχημα Boxing Day
Λίβερπουλ – Σουόνσι @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,50
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Μπέρνλι @@ under 2,5 σε απόδοση 2,05

Γουέστ Μπρομ – Εβερτον @@ 2 DNB σε απόδοση 2,20 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση