» » » » Παιχνίδι τετράδας Άρσεναλ – Τσέλσι στην Αγγλία



Καλημέρα σας, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, κλασσικά αυτές τις ημέρες έχουμε διακοπή στα πρωταθλήματα, τα οποία ξεκινούν πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι μόνοι που βρίσκονται στα γήπεδα είναι οι Άγγλοι και σήμερα ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική με μία αναμέτρηση, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρώτη τετράδα, ας δούμε μερικά στοιχεία για αυτόν τον αγώνα, αλλά και τα προγνωστικά Άρσεναλ – Τσέλσι.
Ντέρμπι για την μάχη της πρώτης τετράδας στο Λονδίνο
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Λονδίνο όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν να μείνουν ή να ανέβουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, που δίνει θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Άρσεναλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 38 βαθμούς, έχοντας 11 νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες, έχοντας σκοράρει 38 γκολ και δεχτεί 26 τέρματα. Μπροστά στο κοινό είναι αρκετά ισχυρή με οχτώ νίκες σε δέκα ματς και μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 25 υπέρ και 10 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω over 2,5 εντός έδρας. Παραμένει αήττητη στα οχτώ τελευταία ματς, μετά το διπλό επί της Κρίσταλ Πάλας, την Κυριακή δεν μπόρεσε να περάσει από την Γουέστ Μπρομ, μένοντας στο 1-1, όπου δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης, ένα λεπτό πριν την κανονική διάρκεια του ματς.
Η Τσέλσι είναι στην τρίτη θέση με 45 βαθμούς, δύο πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, που έχει ένα ματς περισσότερο, συνολικά μετράει 14 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 39 υπέρ και 14 κατά. Η άμυνα της είναι η δεύτερη καλύτερη, πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι. Εκτός έδρας, έχει ρεκόρ έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 18-7. Δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, στα έξι πρόσφατα δεν έχει κερδίσει μόνο την Έβερτον, όπου έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Στα δύο τελευταία επιβλήθηκε εύκολα στις Μπράϊτον και Στοουκ.
Προγνωστικά Άρσεναλ – Τσέλσι: Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είναι σε καλή κατάσταση, δεν βγαίνει άκρη στα γκολ, οτιδήποτε είναι παρακινδυνευμένο, έτσι θα πάω με την Τσέλσι, που αγωνίζεται με σφικτή αμυντική τακτική και η αφελής Άρσεναλ μπορεί αν την πατήσει, θα προτείνω το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,75 στις εταιρίες στοιχημάτων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)  και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικά Άρσεναλ – Τσέλσι @@ 2 DNB σε απόδοση 175 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση