Καλημέρα σας, αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς, διότι ξεκινούν τα πρωταθλήματα, μετά την διακοπή των εορτών. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι γεμάτο, όποτε οι επιλογές στο στοίχημα είναι περιορισμένες. Θα ασχοληθώ, με τα δύο παιχνίδια στην Σέριε Α, όπου η φόρμα θα μας δώσει τα σημεία. Η Κιέβο υποδέχεται την Ουντινέζε, ενώ η Φιορεντίνα υποδέχεται την ντεφορμέ Ίντερ, ας δούμε τις προτάσεις σε αυτά τα ματς στο πάμε στοίχημα Σεριε Α, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Εκτός φόρμας η Ίντερ
Στο Αρτέμιο Φράνκι η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και χρειάζονται τους βαθμούς.
Η Φιορεντίνα είναι στην έβδομη θέση με 27 βαθμούς, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα, έχοντας μία νίκη παραπάνω και γκολ 28 υπέρ και 20 κατά. Στην έδρα της έχει τέσσερις νίκες, τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, με γκολ 15-10. Στο γήπεδο της μετράει έξι στα εννιά over 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ. Είναι αήττητη στα επτά τελευταία ματς, όμως με δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτά τα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με την Μίλαν, προηγήθηκε αλλά τρία λεπτά μετά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.
Η Ίντερ είναι στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από την Ρόμα που έχει ένα ματς λιγότερο, συνολικά έχει ρεκόρ 12 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 34 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Μακριά από το Μιλάνο σε εννιά παιχνίδια έχει πέντε νίκες και μία ήττα. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, είναι μοιρασμένα, έχοντας ένα over 2,5 παραπάνω. Δείχνει να είναι σε αγωνιστική κάμψη, δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, αλλά δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, την πρόσφατη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Λάτσιο.
Πάμε στοίχημα Σέριε Α Φιορεντίνα – Ίντερ: Η Ίντερ είναι σε κάμψη, ενώ η Φιορεντίνα είναι σε καλή κατάσταση, μη χάνοντας στα τελευταία ματς, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στο γκολ γκολ, αφού οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα τουλάχιστον, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Φιορεντίνα – Ίντερ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,70
Αντίθετες φόρμες Κιέβο και Ουντινέζε
Νωρίτερα στην Βερόνα η Κίεβο υποδέχεται την Ουντινέζε που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό.
Η Κιέβο είναι στην 13η θέση με 21 βαθμούς, έξι βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και οχτώ ήττες, έχοντας πετύχει 19 γκολ και δεχτεί 31 τέρματα. Στην έδρα της έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα με τρία σε όλα και γκολ 12 υπέρ και 14 κατά. Στο γήπεδο της έχει έξι στα εννιά over 2,5 και επτά στα εννιά γκολ γκολ. Προέρχεται από τρεις νίκες και τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια, μάλιστα στα δέκα τελευταία έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Σπαλ. Λίγες μέρες πριν, κατάφερε να χάσει από την Μπενεβέντο με 1-0, που έκανε την πρώτη φετινή της νίκη.
Η Ουντινέζε έχει ανέβει στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχει ακόμα ισοπαλία, αλλά εννιά νίκες και εννιά ήττες, έχοντας σκοράρει 32 γκολ και δεχτεί 26 γκολ. Μακριά από το κοινό της έχει επτά over 2,5 και ένα μόνο under 2,5 τα έξι ήταν με γκολ γκολ. Προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες, δείχνοντας σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ματς.
Πάμε στοίχημα Σέριε Α Κιέβο – Ουντινέζε: Αντίθετες φόρμες οι δύο ομάδες, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Κιέβο που έχασε και από την ουραγό Μπενεβέντο, ενώ δεν γίνεται να πας κόντρα στην Ουντινέζε που σκοράρει κατά βούληση και κερδίζει εύκολα πρόσφατα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματων
Κιέβο – Ουντινέζε @@ 2 DNB σε απόδοση 1,75
Πάμε στοίχημα Serie A
Φιορεντίνα – Ίντερ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,70

Κιέβο – Ουντινέζε @@ 2 DNB σε απόδοση 1,75  

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση