» » » » » Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα


Καλημέρα σας, περιορισμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, οπότε περιορισμένες είναι και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα. Υπάρχουν παιχνίδια από το κύπελλο Ισπανία και κύπελλο Αγγλίας, αλλά και την συνέχεια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Λιγκ 1 στην Γαλλία. Θα αφήσω εκτός πάλι τα κύπελλα και θα ασχοληθώ με τρία ματς από την Λιγκ που πιστεύω ότι έχω περισσότερα δεδομένα, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στο παμε στοιχημα Ligue 1, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δυνατή αναμέτρηση με γκολ το Γκινγκαμπ – Λυών
Για αυτή την εμβόλιμη αγωνιστική η Γκινγκάμπ υποδέχεται την Λυών, μία δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Η Γκινγκάμπ είναι στην έβδομη θέση με 29 βαθμούς, παλεύοντας για μία Ευρωπαϊκή θέση, συνολικά έχει απολογισμό οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει 23 φορές και δεχτεί 24 τέρματα. Στην έδρα της, είναι αρκετά δυνατή, με μόλις μία ήττα, πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και γκολ 14 υπέρ και επτά κατά. Συνολικά έχει παραπάνω τέσσερα under 2,5 και no goal. Είναι σε φόρμα, προέρχεται από δύο νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Η Λυών, αυτή την στιγμή είναι στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς, δύο πίσω από την Μαρσεϊγ και ένα από Μονακό, που αγωνίστηκαν χτες, έτσι με νίκη σήμερα θα ανέβει στην δεύτερη θέση. Μέχρι τώρα έχει 12 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες, έχοντας πετύχει 47 γκολ και δεχτεί 21 τέρματα. Μακριά από την Λυών, έχει περισσότερους βαθμούς, με ρεκόρ επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και γκολ 26-7. Κάνει μεγάλα σκορ, έχοντας 14 στα 20 over 2,5, με 11 γκολ γκολ, εκτός έδρας μόνο δύο παιχνίδια ήταν με κάτω από τρία γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε, με την ισοπαλία με την Ανζέ, το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Πέντε στα έξι γκολ γκολ έχει κάνει στα πιο πρόσφατα ματς.
Παμε στοιχημα Ligue 1 Γκινγκάμπ – Λυών: Εξαιρετική αναμέτρηση, που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα και σήμερα θα γίνει μία πραγματική μάχη, διαθέτουν πολλή καλές επιθετικές γραμμές, όπου μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματος
Γκινγκάμπ – Λυών @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την Αμιάν
Στην ίδια κατηγορία η Αμιάν υποδέχεται την Μονπελιέ, οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά, όμως η Αμιαν κινδυνεύει περισσότερο και χρειάζεται βαθμούς ή βαθμό.
Η Αμιάν είναι στην 16η θέση με 21 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, έχοντας απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 22 κατά. Στο γήπεδο της μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και μόνο μία ισοπαλία, με γκολ 11-9. Συνολικά μετράει 15 στα 20 under 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα no goal. Προέρχεται από πέντε συνεχείς ήττες, έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ σε ένα ματς, σε αυτά. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.
Η Μονπελιέ είναι στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ έξι νίκες, εννιά ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 17 φορές και δεχτεί μόλις 13 τέρματα. Δεν ανοίγουν τα σκορ της με τίποτα, έχει 13 στα 20 under 2,5 και no goal, ενώ μακριά από την έδρα της έχει μόνο ένα over 2,5. Την προηγούμενη αγωνιστική, κράτησε στην λευκή ισοπαλία την Μονακό, στα δέκα τελευταία, έχει μόνο δύο ήττες, αλλά πολλές ισοπαλίες.
Παμε στοιχημα Ligue 1 Αμιάν -Μονπελιέ: Η Αμιάν έχει περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς, οπότε απαιτείται να είναι αν είναι ιδιαίτερα προσεκτική, η Μονπελιέ, από την άλλη, δεν ανοίγει τα σκορ της, έτσι περιμένω πολύ κλειστό ματς, με λίγες φάσεις και γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιριες στοιχηματος
Αμιάν – Μονπελιέ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45
Τελευταίες ευκαιρίες για την Μετς
Η ουραγός Μετς υποδέχεται την Σεντ Ετιέν, σε μία αναμέτρηση που είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της να αποκτήσει ελπίδες για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.
Η Μετς, είναι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 12 βαθμούς, εννιά βαθμούς μακριά από την σωτηρία αυτή την στιγμή. Συνολικά έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 14 ήττες, έχοντας 14 γκολ υπέρ και 35 κατά. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Μπροστά στο κοινό της έχει οχτώ ήττες σε δέκα ματς. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω under 2,5 και no goal. Δείχνει ανεβασμένη στα πρόσφατα ματς, όπου είναι αήττητη για τέσσερα ματς, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας και στα τέσσερα παιχνίδια.
Η Σεντ Ετιέν είναι στην 14η θέση με 23 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες, και γκολ 20-33. Χάνει δυναμική εκτός έδρας, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες, έχοντας πετύχει μόλις πέντε γκολ σε αυτά τα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Τουλούζ, μετά από δέκα αγωνιστικές που είχε κερδίσει κανένα ματς. Η άμυνα της με 33 γκολ παθητικό, αποτελεί μία τις χειρότερες αμυντικές γραμμές στην κατηγορία.
Παμε στοιχημα Ligue 1 Μετς – Σεντ Ετιέν: Η Μετς καίγεται για την νίκη, είναι ανεβασμένη στα πρόσφατα παιχνίδια της και μπορεί με την βοήθεια της έδρας να πάρει θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Σεντ Ετιέν, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος
Μετς – Σεντ Ετιέν @@ 1 DNB σε απόδοση 1,75
Παμε στοιχημα Ligue 1 Τετάρτης 17 Ιανουαρίου
Γκινγκάμπ – Λυών @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Αμιάν – Μονπελιέ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45

Μετς – Σεντ Ετιέν @@ 1 DNB σε απόδοση 1,75  

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση