» » » » » Παιχνίδι με τα γκολ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1


Γεία χαρά σε όλου σας, έχουν ξεκινήσει πλέον ο δεύτερος γύρος των περισσότερων πρωταθλημάτων, έχουμε περάσει πλέον το μισό και μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν νωρίς, λόγω του Παγκόσμιου κυπέλλου της Ρωσίας. Η εμβόλιμη αγωνιστική της Λιγκ 1, περιλαμβάνει σήμερα τρία ματς, όπου με αυτά θα ασχοληθούμε, λόγω της ποιότητας και της αξιοπιστίας αυτών. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις προβλέψεις στο στοιχημα Ligue 1, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Γκολ εκατέρωθεν στο Πριγκιπάτο
Για την 21η αγωνιστική της Λιγκ 1, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η Μονακό υποδέχεται την Νις, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Μονακό είναι στην δεύτερη θέση, μαζί με την Λυών, στους 42 βαθμούς, 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Μέχρι τώρα έχει 13 νίκες σε 20 ματς, έχοντας σκοράρει 47 φορές και δεχτεί 19 τέρματα. Μπροστά στο κοινό της, είναι αρκετά δυνατή, με οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με γκολ 28 υπέρ και εννιά κατά. Σκοράρει πάνω από δύο γκολ ανά ματς, έχοντας 13 στα 20 over 2,5 και επτά στα δέκα εντός έδρας, με τα έξι να είναι με γκολ γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε το σερί των νικών της, με την λευκή ισοπαλία στην δύσκολή έδρα της Μονπελιέ.
Η Νις είναι στην έκτη θέση με 30 βαθμούς, παλεύοντας για την Ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα έχει ρεκόρ εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 25-19. Μακριά από το γήπεδο της, συνήθως δεν τα καταφέρνει, έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 7-13. Συνολικά έχει δύο παραπάνω over 2,5 και μοιρασμένα εκτός έδρας. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στα έξι τελευταία, έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία.
Στοιχημα Ligue 1 Μονακό – Νις: Ενδιαφέρουσα και δυνατή αναμέτρηση, οι δύο ομάδες είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θέλουν τους βαθμούς για τους στόχους τους. Περιμένω ανοικτό ματς, οι δύο ομάδες έχουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, που μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Μονακό – Νις @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Μαρσεϊγ
Νωρίτερα η Μαρσεϊγ υποδέχεται το Στρασβούργο, με στόχο να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η Μαρσεϊγ είναι στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς, ένα πίσω από Μονακό και Λυών, έχοντας απολογισμό 12 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 41 γκολ και δεχτεί 22 τέρματα. Στην έδρα της, είναι πολύ καλή, έχοντας έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, έχει σκοράρει 41 γκολ και φάει 22 τέρματα. Έχει δύο παραπάνω over 2,5, 11 σε 20 ματς. Στα 15 τελευταία ματς έχει μόλις μία ήττα, δύο αγωνιστικές πριν στην έδρα της Λυών. Προέρχεται από δύο νίκες, με Τρουά και Ρεν, σκοράροντας από τρία γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Όταν παίζει εντός έδρας, η Μαρσέιγ δεν έχει χάσει από την ομάδα Στρασβούργο στους τελευταίους 10 αγώνες.
Από την άλλη το Στρασβούργο βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με 24 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 24 υπέρ και 33 κατά. Μακριά από το γήπεδο της, είναι κακή με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο εννιά γκολ και δεχτεί 20 τέρματα. Συνολικά έχει 14 στα 20 over 2,5 και επτά στα δέκα εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο συνεχείς ήττες, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα σε αυτές τις αναμετρήσεις. Μόνο σε τρία ματς, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Στοιχημα Ligue 1 Μαρσεϊγ – Στρασβούργο: Η Μαρσεϊγ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις, σκοράρει με άνεση και στην έδρα της, μπορεί να επιβληθεί εύκολα, το Στρασβούργο, χάνει δυναμική εκτός έδρας και η άμυνα του μπάζει και το πληρώνει πολλές φορές, αναμένω εύκολη επικράτηση της Μαρσεϊγ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Μαρσεϊγ – Στρασβούργο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,75
Να κάνουν άλλο ένα βήμα παραμονής Μπορντό και Καεν
Η Μπορντό υποδέχεται την Καεν, με τις δύο ομάδες να παλεύουν να εξασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα και εύκολα μπορούν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.
Η Μπορντό είναι στην 13η θέση με 23 βαθμούς, μόλις τέσσερις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 23 υπέρ και 29 κατά. Στην έδρα της είναι καλύτερη, με ρεκόρ τέσσερις νίκες δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 12-13. Συνολικά έχει 12 στα 20 under 2,5 και ένα παραπάνω εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις ήττες, κερδίζοντας εκτός έδρας την Τρουά.
Η Καέν τώρα, έχει έναν βαθμό παραπάνω, βρισκόμενη στην 14η θέση , πέντε βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες, χρειάζονται βαθμούς για την παραμονή τους. Μέχρι τώρα έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες, έχοντας βρει δίχτυα μόλις 12 φορές και δεχτεί 22 τέρματα. Χάνεται εκτός έδρας, με έξι ήττες και τέσσερα γκολ σε εννιά ματς. Συνολικά μετράει 16 στα 20 under 2,5 και επτά στα εννιά εκτός έδρας. Έχει κάκιστη φόρμα, δεν έχει νίκη στα έξι πιο πρόσφατα, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία.
Στοιχημα Ligue 1 Μπορντό – Καέν: Οι δύο ομάδες παλεύουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, θα δώσουν μάχη σήμερα, κάνουν μικρά σκορ, ειδικά η Καεν, σκοράρει ένα γκολ ανα δύο ματς μέσο όρο. Περιμένω πάλι κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις, όπου θα κυριαρχήσουν οι άμυνες, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Μπορντό – Καέν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Στοιχημα Ligue 1 Τρίτης 16 Ιανουαρίου
Μονακό – Νις @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Μαρσεϊγ – Στρασβούργο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,75
Μπορντό – Καέν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Καλημέρα σας, κλασικό αγωνιστικό πρόγραμμα Δευτέρας, υπάρχει σήμερα, με λίγα παιχνίδια και κατά συνέπεια λίγες επιλογές. Υπάρχουν τρία παιχνίδια από Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία που κλείνουν την αγωνιστική, σε αυτά ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Στόουκ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτασεις στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Επανέρχεται τάξη στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ
Η 17Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία, με στόχο την νίκη και την επιστροφή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Ολυμπιακός, μετά τις χθεσινές νίκες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, είναι στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς και απολογισμό 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 35 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Στο Καραϊσκάκη, σε οχτώ ματς μετράει έξι νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα, με γκολ 17-6. Εκμεταλλευόμενος το ευνοϊκό πρόγραμμα του, μετράει επτά συνεχείς νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε σχετικά εύκολα με 0-3 της Λάρισας, σκοράροντας στο δεύτερο μέρος. Δέχεται εύκολα γκολ, για αυτό το λόγο έχει 10 στα 16 γκολ γκολ. O Όσκαρ Γκαρθία θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο, σε αγώνα πρωταθλήματος.
Εκτός αποστολή έμειναν ο τραυματίας Ελαμπντελαουί  και οι τιμωρημένοι Σισέ και Ταχτσίδης που εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής, όπως και ο τραυματίας Οτζίτζα.
Θέση στην αποστολή βρήκαν οι φευγάτοι Φιγκέιρας (οδεύει στην Μπράγκα) και Βούκοβιτς, ο νεοαποκτηθείς Ίγκορ αλλά και ο Μάριν που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.
Οι 21 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα είναι: Προτό, Χουτετσιώτης, Σίλβα, Μποτία, Χατζισαφί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.
Από την άλλη η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, πέντε πόντους πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και απολογισμό τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 19 κατά. Μακριά από το γήπεδο του, έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 5-10. Κάνει μικρά σκορ, έχοντας 12 στα 16 under 2,5 και έξι στα οχτώ εκτός έδρας. Μετά από πέντε ισοπαλίες, έχασε στα δύο πιο πρόσφατα ματς εντός έδρας με Λάρισα και Ξάνθη.
Χωρίς τον τιμωρημένο ανασταλτικό μέσο και αρχηγό της Σουλεϊμάν Όμο, θα παραταχθεί σήμερα η Λαμία.
Η 18αδα που επέλεξε ο προπονητής του συλλόγου της Φθιώτιδας, Μπάμπης Τεννές ςίναι η εξής: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Πίτι, Ακόστα, Ορτέγκα, Βάντερσον, Τσούκαλος, Βουό.
Προτασεις στοιχηματος Ολυμπιακός – Λαμία: Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, η Λαμία θα παλέψει, με αμυντικούς προσανατολισμούς να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη, αλλά δεν θα γίνει με μεγάλο σκορ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 4,5 σε απόδοση 1,45 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Ολυμπιακός – Λαμία @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,45
Εύκολο βράδυ για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Η αυλαία της 23η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ πέφτει στο Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την αδύναμη Στόουκ, όπου επιθυμεί να κλείσει την ψαλίδα με την Σίτι.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση στους 47 βαθμούς, μαζί με Τσέλσι και Λίβερπουλ, με νίκη σήμερα ή ισοπαλία μένει μόνο δεύτερη. Μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 24 γκολ και δεχτεί μόλις πέντε τέρματα. Μαζί με την Τσέλσι, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 16 γκολ παθητικό. Μετά από τρεις συνεχείς ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας με 0-2 την Έβερτον.
Η Στόουκ έχει 20 βαθμούς, απέχοντας αυτή την στιγμή, έναν βαθμό από την σωτηρία. Συνολικά σε 22 ματς έχει 15 ήττες, με γκολ 23-47. Μακριά από το κοινό της, είναι κάκιστη με μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας 10 γκολ υπέρ και 27 κατά. Διαθέτει με διαφορά την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 47 γκολ παθητικό. Επίσης, μόνο σε δύο ματς, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Συνολικά έχει 15 στα 22 over 2,5 13 γκολ γκολ μέχρι τώρα. Προέρχεται από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη.
Προτασεις στοιχηματος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Στόουκ: Αντίθετη πορεία πραγματοποιούν οι δύο ομάδες, η Μάντσεστερ είναι ισχυρή εντός έδρας και μπορεί να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλους της, που πάσχει αμυντικά, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Στόουκ @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,65
Ισοδύναμες Λεγκανές και Μπέτις
Στην Λα Λιγκα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Μπέτις – Λεγκανές, για την 19η αγωνιστική στην κατηγορία.
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 24 βαθμούς, έχοντας μάλιστα τον ίδιο συνολικό απολογισμό. Απέχουν από την γραμμή του υποβιβασμού οχτώ βαθμούς, οπότε ακόμα δεν είναι εξασφαλισμένες. Η Λεγκανές έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Λεγκανες, όσο δύσκολα σκοράρει τόσο δύσκολα δέχεται κάποιο γκολ, έχει σε 17 ματς έχει 13 γκολ υπέρ και 14 κατά.
Προτασεις στοιχηματος Μπέτις – Λεγκανές: Ισόβαθμες και σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, άλλωστε αυτό μαρτυρούν και οι αποδόσεις από τις εταιρίες στοιχήματος, κάθε πρόβλεψη εμπεριέχει ρίσκο, θα ποντάρω στην έδρα και στον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,50 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Μπέτις – Λεγκανές @@ 1 DNB σε απόδοση 1,50
Προτασεις στοιχηματος Δευτέραα 15/01/2018
Ολυμπιακός – Λαμία @@ 1 & under 4,5 σε απόδοση 1,45
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Στόουκ @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,65
Μπέτις – Λεγκανές @@ 1 DNB σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση