» » » » » Οδηγός η φόρμα στις προβλεψεις στοιχηματος Κυριακης


Καλημέρα σας, πέντε παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την Σούπερ Λιγκ, όπου ολοκληρώνεται και η αγωνιστική αυτής της εβδομάδας, λίγο πριν ξεκινήσουν τα ντέρμπι των πρωτοπόρων. Στα δύο σημαντικότερα παιχνίδια για σήμερα, στο Αγρίνιο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ και την Τρίπολη ο Ολυμπιακός, που μπορούν να κρίνουν κάποια πράγματα σε κάποιο βαθμό. Πάμε να τα δούμε τα σημερινά πάμε στοίχημα προγνωστικά στην Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δύσκολη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδια για σήμερα, στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που με νίκη θα παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο Αστέρας Τρίπολης με 26 βαθμούς, βρίσκεται πίσω έναν βαθμό από την πέμπτη θέση, έχοντας κερδίσει μία φορά παραπάνω από ότι έχει χάσει. Στην Τρίπολη, είναι αρκετά δυνατός, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και δεχτεί επτά τέρματα. Ενώ έχει 12 στα 18 under 2,5, στο γήπεδο του μετράει ένα παραπάνω over 2,5. Την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έπιασε καλή απόδοση και ηττήθηκε με 1-0 στην Λαμία, έτσι διακόπηκε το αήττητο σερί των οχτώ αγώνων, που είχε έξι νίκες σε αυτά.
Ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει στους Καλτσά, Γιαννούλη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Όπως επίσης και στον Σελίν που εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Πασαλίδης ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ ο Δουβίκας θα χάσει ένα ακόμη ματς του Αστέρα αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Στην αποστολή υπάρχουν 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γοντό και Μανιάς.
Ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη, για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να πάει πρωτοπόρο στο ΟΑΚΑ, την επόμενη αγωνιστική. Έχει κερδίσει, 13 φορές μέχρι τώρα, διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή με 40 γκολ ενεργητικό. Μακριά από το Καραϊσκάκη, μετράει τρεις απώλειες και πέντε νίκες, με γκολ 18-10. Προέρχεται από εννιά συνεχείς νίκες, μάλιστα στις τέσσερις τελευταίες, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μεσοβδόμαδα, δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου, μένοντας στην λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ.
ο Ομάρ που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα και έμεινε εκτός ενώ για τακτικούς λόγους δεν συμμετέχουν οι Χατζισαφί και ο Ιγκόρ. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Οφόε, που ξεπέρασε την θλάση που είχε.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» είναι η εξής: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Μιραλάς, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.
Πάμε στοίχημα προγνωστικά Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός προέρχεται από σερί νικών, ενώ ο Αστέρας έδειξε κάποια θέματα, την προηγούμενη αγωνιστική, μετά από σερί θετικών εμφανίσεων, περιμένω έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός να πάρει την νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, που προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός @@ 2 σε απόδοση 1,50
Περνάει από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ
Το μεσημέρι ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που θέλει την νίκη για να μείνει κοντά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Ο Παναιτωλικός είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 19 βαθμούς, πέντε  πάνω από Κέρκυρα και Απόλλων, που αγωνίστηκαν χτες. Έχει λιγότερες νίκες σε σχέση με τις ισοπαλίες και τις ήττες, έχοντας πετύχει 20 γκολ και δεχτεί 25 τέρματα. Στο Αγρίνιο, μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 17 κατά. Συνολικά έχει 10 στα 18 γκολ γκολ και επτά στα εννιά γκολ γκολ εντός έδρας, που σημαίνει ότι δέχεται εύκολα γκολ. Μετά το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης εννιά λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας.
Λαβωμένος είναι ο Παναιτωλικός, καθότι οι Μπράβο, Ρότσα, Κουσιάδης και Παρράς συνέχισαν την θεραπεία τους και έμειναν εκτός. Εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοφερμένος Άργκους καθώς και ο τιμωρημένος Μπεχαράνο, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο ανέτοιμος Μάζουρεκ.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας, Βακράκος.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, απαιτείται να πάρει την σημερινή νίκη. Ενώ στην Τούμπα, έχει το απόλυτο, μακριά από αυτή, δυσκολεύεται αρκετά, έχοντας τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ δέκα υπέρ και πέντε κατά. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με μόλις επτά γκολ παθητικό. Έχει μόνο τέσσερα στα 14 γκολ γκολ και δύο εκτός έδρας. Προέρχεται από έξι συνεχείς νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία του. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Απόλλων Σμύρνης. Για το κύπελλο, πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Δημήτρης Πέλκας που είχε σπάσιμο στην μύτη και υπεβλήθει σε επέμβαση. Ο Τσίμιροτ πήγε στη Σταντάρ Λιέγης.
ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέντο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.
Πάμε στοίχημα προγνωστικά Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Αρκετά μπερδεμένος ο Παναιτωλικός, δέχεται εύκολα γκολ και δεν μπορεί να κρατήσει τα αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένος έχει μεγάλο στόχο τον τίτλο, αναμένω να πάρει έστω και δύσκολα την νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 1,53 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,53
Λίγα γκολ στο Περιστέρι
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λάρισα, με στόχο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες.
Ο Ατρόμητος παραμένει στην τέταρτη θέση, μακριά όμως από τις τρεις πρωτοπόρους και πλέον έχει χάσει το τρένο για κάτι παραπάνω. Μέχρι τώρα έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές, έχοντας πολλές ισοπαλίες, τα γκολ του είναι 25 υπέρ και 11 κατά. Στο γήπεδο του, έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 7-3. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα, και απαιτείται να υπερβάλει εαυτόν για να βρεθεί στους τέσσερις του κυπέλλου. Συνολικά έχει 11 στα 18 under 2,5 και no goal, ενώ εντός έδρας μόνο ένα ματς ήταν με πάνω από τρία γκολ. προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, την ήττα από τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, που δεν την άξιζε όμως, πήρε τον βαθμό λόγο ενός τραγικού λάθους του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Αμρ Ουάρντα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε είναι κανονικά στην αποστολή.
Την οποία αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μπρούνο, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.
Η Λάρισα είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με 21 βαθμούς, έχοντας απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ στο ΑΕΛ Αρίνα έχει ηττηθεί μία φορά, μακριά από αυτό μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 21 κατά. Με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της, είναι σφικτή αμυντικά, και δεν παραδίδεται εύκολα. Μεσοβδόμαδα, πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, ανατρέποντας το 1-0 σε 1-2 στα Γιάννενα και πλέον μπορεί στο γήπεδο της να σφραγίσει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έχει δύσκολο έργο, έτσι ηττήθηκε από Ολυμπιακό και Αστέρα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε λευκή ισοπαλία από την ΑΕΚ.
Ο τεχνικός Φυντάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία επιτελικό μέσο Μίλος Ντέλετιτς και τους τιμωρημένους αμυντικούς Νίκο Γκόλια, Φερνάντο Γουάλας.
Η 18αδα της ΑΕΛ είναι η παρακάτω: Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν.
Πάμε στοίχημα προγνωστικά Ατρόμητος – Λάρισα: Ο Ατρόμητος φαίνεται να περνάει μία κρίση, μη αποδίδοντας, όπως στα προηγούμενα ματς, η Λάρισα, θα παραταχθεί με την γνωστή αμυντική τακτική της, έτσι ώστε να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, αναμένω να γίνει ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα
Ατρόμητος – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Πάμε στοίχημα προγνωστικά Σουπερ Λιγκ Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2018
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός @@ 2 σε απόδοση 1,50
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,53
Ατρόμητος – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Γεία χαρά σε όλους σας, άλλη μία γεμάτη ποδοσφαιρική Κυριακή έχουμε μπροστά μας, με πολλές επιλογές για στοίχημα, αλά παιχνίδια για να απολαύσουμε. Συνεχίζετε η αγωνιστική για αυτή την εβδομάδα, με πολλές σημαντικές αναμετρήσεις, θα ασχοληθώ με τρία αμφίρροπα ματς, που όμως υπάρχει φαβορί λόγω της φόρμας και της αναγκαιότητας βαθμών. Το ένα ματς είναι από την Σέριε Α, όπου η Μίλαν θα υποδεχτεί την Λάτσιο και τα άλλα δύο από την Λιγκ 1 Γαλλίας, πάμε να δούμε τις σημερινές προβλεψεις στοιχηματος Κυριακης, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σε εξαιρετική κατάσταση η Λυών
Γαι την 23η αγωνιστική της Λιγκ 1 στην Γαλλία η Μπορντό υποδέχεται την Λυών, που είναι φορμαρισμένη και βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Μπορντό είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την Λιλ, που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει δέκα ήττες και επτά νίκες, σε 22 ματς μέχρι τώρα, έχοντας σκοράρει 24 γκολ και δεχτεί 31 τέρματα. Στην έδρα της μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 12-13. Συνολικά έχει 14 στα 22 under 2,5 και τον ίδιο απολογισμό τα no goal. Στα τρία προηγούμενα ματς στην έδρα της ηττήθηκε , χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Ναντ με τελικό σκορ 0-1.
Η Λυών, είναι πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, με 48 βαθμούς, 11 πόντους πίσω της, αφού κέρδισε χτες στο Παρίσι. Μέχρι τώρα έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, σε 22 παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της, έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς, με απολογισμό οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 28 φορές και δεχτεί μόλις εννιά τέρματα. Κάνει μεγάλα σκορ, λόγω της επίθεσης της, με 15 στα 22 over 2,5 και οχτώ στα 11 εκτός έδρας. Στα επτά πιο πρόσφατα ματς έχει μόνο μία απώλεια, την ισοπαλία με την Ανζέ. Την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-1 της Παρί, αποδίδοντας εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.
Προβλεψεις στοιχηματος Κυριακης Μπορντό – Λυών: Η γηπεδούχος έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν είναι τυχαία χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, η Λυών είναι φορμαρισμένη και δείχνει ικανή να το παλέψει μέχρι τέλους, είναι σε φόρμα και θα ρισκάρω με το διπλό, το οποίο είναι σε απόδοση 2,12 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα
Μπορντό – Λυών @@ 2 σε απόδοση 2,12
Τώρα είναι διαφορετικά στο Λιλ – Στρασβούργο
Μένουμε στην Λιγκ 1 Γαλλίας, όπου η Λιλ υποδέχεται το Στρασβούργο, σε ένα πολύ σημαντικό ματς, κυρίως για την Λιλ, που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν, πάλι μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του κυπέλλου, στην αντίθετη έδρα, όπου το Στρασβούργο πήρε την πρόκριση με σκορ 3-2, στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το Στρασβούργο έχει 27 βαθμούς, πέντε παραπάνω από την σημερινή αντίπαλο της και σίγουρα χρειάζεται και άλλους βαθμούς. Μακριά από την έδρα της, χάνει δυναμική, μέχρι τώρα έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας πετύχει εννιά γκολ και δεχτεί 22 γκολ. Διαθέτει, την δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή με 37 γκολ παθητικό, μετά την ουραγό Μετς. Λόγω της άμυνας της, κάνει μεγάλα σκορ, έχοντας 15 στα 22 over 2,5 και επτά στα 11 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις συνεχείς ήττες.
Η Λιλ, είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, με 22 βαθμούς και καίγεται βαθμούς, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Μπροστά στο κοινό της έχει μοιρασμένα, με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 11-13. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, έχοντας περισσότερα no goal. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο ήττες, μετά από δύο θετικά αποτελέσματα.
Προβλεψεις στοιχηματος Κυριακης Λιλ – Στρασβουργο: Αυτό το ματς είναι διαφορετικό, σε σχέση με του κυπέλλου, στην Λιλ γίνεται τεράστια προσπάθεια να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις, θα ακολουθήσω την αναγκαιότητα της για βαθμούς και την έδρας της και θα προτείνω τον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα
Λιλ – Στρασβούργο @@ 1 DNB σε απόδοση 1,50
Πετάει φωτιές η Λάτσιο
Για την Σέριε Α, στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Λάτσιο, που παλεύει να μείνει κοντά σε Γιουβέντους και Νάπολι.
Η Μίλαν είναι στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς, τρεις πίσω από έκτη θέση, που δίνει Ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη χρονιά. Έχει μία παραπάνω νίκη, από ότι ήττες, έχοντας σκοράρει 27 γκολ και δεχτεί 28 τέρματα. Στο Μιλάνο μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και εννιά κατά. Μοιρασμένα τα over – under συνολικά, στην έδρα της όμως έχει οχτώ στα  under 2,5 και τον ίδιο αριθμό no goal. Προέρχεται από δύο νίκες, με Κροτόνε και Κάλιαρί, και τρία ματς χωρίς ήττα.
Η Λάτσιο είναι στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς, μακριά όμως από Γιουβέντους και Νάπολι. Μέχρι τώρα έχει 14 νίκες σε 21 παιχνίδια, έχοντας βρει δίχτυα 56 φορές και δεχτεί 25 γκολ. Η επίθεση της πετάει φωτιές, είναι η καλύτερη στην κατηγορία, σκοράροντας λίγο κάτω από τρία γκολ ανά ματς μέσο όρο. Καλύτερη εκτός έδρας, με οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόνο ήττα και γκολ 28-14. Μόνο τρία ματς έχουν λήξει με κάτω από τρία γκολ και ένα εκτός έδρας. Είναι αήττητη στα έξι τελευταία, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε αυτά τα τρία παιχνίδια.
Προβλεψεις στοιχηματος Κυριακης Μίλαν – Λατσιο: Η Μίλαν έχει φανερές αδυναμίες, παρά τις τελευταίες επιτυχίες με τον νέο κόουτς, η έδρα της δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην ορμητικότητα της Λάτσιο, που βρίσκει δίχτυα, με όποιο τρόπο επιθυμεί, δεν νομίζω ότι είναι φαβορί η Μίλαν και έτσι θα πάω με το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,00 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα μία απόδοση με μεγάλη αξία.
Μίλαν – Λάτσιο @@ 2 DNB  σε απόδοση 2,00
Προβλεψεις στοιχηματος Κυριακης 28 Ιανουαρίου 2018
Μπορντό – Λυών @@ 2 σε απόδοση 2,12
Λιλ – Στρασβούργο @@ 1 DNB σε απόδοση 1,50  
Μίλαν – Λάτσιο @@ 2 DNB  σε απόδοση 2,00

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση