Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και κάποια παιχνίδια για τα κύπελλα. Έτσι, σήμερα, θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια από την Πρέμιερ Λιγκ και τον ημιτελικό του Κόπα Ιτάλια, ανάμεσα σε Αταλάντα και Γιουβέντους, σε δούμε τις παμε στοιχημα προτασεις σημερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σημαντική αναμέτρηση για Σουόνσι και Άρσεναλ
Για την 25η εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η ουραγός Σουόνσι υποδέχεται την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα, για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Η Σουόνσι, είναι εδώ και καιρό στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και πρέπει να παλέψει για την παραμονή της. Έχει 20 βαθμούς, τρεις πίσω, αυτή την στιγμή, από την σωτηρία, συνολικά έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και 14 ήττες, με γκολ 15 υπέρ και 35 κατά. Στην έδρα της έχει επτά ήττες, σε 12 ματς, έχοντας πετύχει μόνο επτά γκολ. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 15 γκολ σε 24 ματς. Λόγω της επίθεσης της, μετράει 16 στα 24 no goal και εννιά στα 12 εντός έδρας. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Νιουκάστλ, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει την Λίβερπουλ με τελικό σκορ 1-0.
Η Άρσεναλ, είναι στην έκτη θέση με 42 βαθμούς, τρεις πίσω από την Τότεναμ, έχοντας 12 νίκες και από έξι ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 45 υπέρ και 31 κατά. Ενώ στο γήπεδο της, έχει μόνο μία ήττα, μακριά από αυτή έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 14-18. Συνολικά έχει λίγα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ, ενώ εκτός έδρας είναι μοιρασμένα με ένα παραπάνω γκολ γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα, κερδίζοντας με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας, ήδη στο ημίχρονο κέρδιζε με 4-0.
Παμε στοιχημα προτασεις σημερα Σουόνσι – Άρσεναλ: Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, που χρειάζονται τους βαθμούς, η Άρσεναλ είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα και μπορεί με τον ένα ή άλλο τροπο να πάρει την νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματος
Σουόνσι – Άρσεναλ @@ 2 σε απόδοση 1,50
Επιβάλλεται εύκολα η Λίβερπουλ
Μένουμε στην ίδια κατηγορία, όπου η Χάντερσφίλντ υποδέχεται την Λίβερπουλ, που επιθυμεί να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Η Χάντερσφίλντ είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Σίγουρα, ακόμα δεν είναι σίγουρη για την παραμονή της. Μέχρι τώρα, μετράει 12 ήττες και από έξι νίκες και ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 19 γκολ και δεχτεί 41 τέρματα. Τόσο η επίθεση της, όσο και η άμυνα της είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία. Στο γήπεδο της, έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα, με γκολ 11-16. προέρχεται από τρεις ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη, μάλιστα στις τρεις ήττες της, έχει δεχτεί εννιά γκολ.
Η Λίβερπουλ, είναι στην τέταρτη θέση με 47 βαθμούς, τρεις πίσω από την Τσέλσι και δύο πάνω από την Τότεναμ, έχοντας 13 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και μόνο τρεις ήττες, με γκολ 54 υπέρ και 29 κατά. Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή, σκοράροντας πάνω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο. Συνολικά έχει 16 στα 24 over 2,5 και δέκα στα 12 over 2,5 μακριά από το Ανφίλντ. Εκτός έδρας, έχει έξι νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 29-22. Είχε να ηττηθεί από τον Οκτώβριο, μετρώντας αήττητο σερί 14 αγώνων, όμως την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με 1-0 από την Σουόνσι.
Παμε στοιχημα προτασεις σημερα Χάντερσφίλντ – Λίβερπουλ: Η γηπεδούχος Χάντερσφίλντ είναι εκτός φόρμας, δέχεται εύκολα γκολ και θα επιτρέψει στην Λίβερπουλ να επιστρέψει στις νίκες, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,95 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματος
Χάντερσφίλντ – Λίβερπουλ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,95
Παίρνει προβάδισμα η Γιουβέντους για τον τελικό
Σήμερα, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Αταλάντα με την Γιουβέντους, όπου θα κρίνει αν κάποια ομάδα πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.
Η Αταλάντα, στην φάση των 16 απέκλεισε την Σασουόλο με δύο νίκες, ενώ στην προηγούμενη φάση, μπόρεσε να αποκλείσει την εξαιρετική φέτος Νάπολι, εκτός έδρας μάλιστα με τελικό σκορ 1-2. Στο πρωτάθλημα είναι έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο και το κύπελλο αποτελεί μία διέξοδο. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα, τόσο συνολικά όσο και εντός και εκτός έδρας. Το Σάββατο, επιβλήθηκε, εύκολα στο Σασσουόλο με σκορ 0-3.
Η Γιουβέντους, στην φάση των 16, απέκλεισε την Τζένοα με σκορ 2-0, ενώ στην προημιτελική φάση έστειλε σπίτι της την συμπολίτισσα της Τορίνο με σκορ 2-0. Στο πρωτάθλημα, έχει 56 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι. Μετράει 18 νίκες, σε 22 ματς πρωταθλήματος. Η τελευταία ήττα της, ήταν μέσα Νοεμβρίου, έκτοτε μετράει, οχτώ νίκες και μία ισοπαλία με την Ίντερ, στα πιο πρόσφατα ματς.
Παμε στοιχημα προτασεις σημερα Αταλάντα – Γιουβέντους: Η Αταλάντα θα παλέψει για την πρόκριση, όμως η Γιουβεντους, είναι φορμαρισμένη και έμπειρη σε τέτοια νοκ άουτ ματς, δεν θα χάσει σήμερα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,62 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματος
Αταλάντα – Γιουβέντους @@ 2 DNB σε απόδοση 1,62
Παμε στοιχημα προτασεις σημερα Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2018
Σουόνσι – Άρσεναλ @@ 2 σε απόδοση 1,50
Χάντερσφίλντ – Λίβερπουλ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,95
Αταλάντα – Γιουβέντους @@ 2 DNB σε απόδοση 1,62

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση