Καλημέρα σας, ξεκινά πάλι σήμερα η Σούπερ Λιγκ, μετά την μίνι διακοπή για τις γιορτές, όπου διεξάγεται ο δεύτερος γύρος, λίγο πριν μπούμε την τελική ευθεία. Σήμερα, πραγματοποιούνται τρία παιχνίδια, με τι δικέφαλο του Βορρά να παίζει στην Τούμπα και ο κιτρινόμαυρος δικέφαλος να δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, πάμε κατευθείαν να δούμε τις προτασεις στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Να κερδίσει πάλι στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
Για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην Σούπερ Λιγκ ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να είχαν βρεθεί πάλι στο ίδιο γήπεδο, για τον θεσμό του κυπέλλου.
Ο Παναιτωλικός έχει 15 βαθμούς, έχοντας μόνο τέσσερις βαθμούς διαφορά από την γραμμή του υποβιβασμού, συνολικά έχει τρεις νίκες και από έξι ισοπαλίες και ήττες, έχοντας σκοράρει 17 γκολ και δεχτεί 20 τέρματα. Στο Αγρίνιο έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 10 υπέρ και 12 κατά. Πριν την διακοπή, η ΑΕΚ πέρασε για το πρώτο ματς του κυπέλλου με 0-4 από την ίδια έδρα και ουσιαστικά πέρασε στην επόμενη φάση. Δεν τελείωσε ιδανικά την χρονιά και τον πρώτο γύρο, έχοντας μόνο μία νίκη στα πιο πρόσφατα ματς.
Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπράβο αλλά και του Βαγγέλη Μόρα που «πληρώνει» τις κακές τελευταίες εμφανίσεις του. Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μπεχαράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.
Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στους 31 βαθμούς στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό, το συνολικό της ρεκόρ είναι εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχει πετύχει 22 γκολ και δεχτεί οχτώ τέρματα. Μακριά από το ΟΑΚΑ έχει μόνο μία ήττα και από τρεις ισοπαλίες και νίκες, όπου κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν ήταν με πάνω από τρία γκολ. Πριν την διακοπή δεν μπόρεσε να πάρει το άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αφού έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Απόλλων Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Ήδη έχει κάνει δύο μεταγγραφές για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της.
Ο Μανόλο Χιμένεθ έκρινε πως μόνο ο Σοτζέι Μασούντ είναι ετοιμοπόλεμος και τον πήρε στην αποστολή. Αντιθέτως άφησε εκτός τον Έρικ Μοράν, ο οποίος έχει κάνει ουσιαστικά μόνο τρεις προπονήσεις στα Σπάτα. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Βράνιες, που ακόμα δεν έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του. Ενώ εκτός μάχης είναι και οι τραυματίες Τσόσιτς και Σιμόες.
Η αποστολής της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.
Προτασεις στο στοιχημα Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, για να ξεκινήσουν ιδανικά τον δεύτερο γύρο, αναμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη και τους βαθμούς της νίκης, έτσι περιμένω να σκοράρουν από ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 2,12 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Παναιτωλικός – ΑΕΚ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,12
Εύκολη αποστολή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, επιθυμώντας να κρατήσει το “κάστρο” της, μένοντας κοντά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ με 31 βαθμούς, είναι έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες. Στο γήπεδο του έχει επτά στις επτά νίκες, σκοράροντας 17 γκολ και δεχτεί μόλις δύο τέρματα. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική επίδοση με επτά μόλις γκολ παθητικό σε 15 παιχνίδια. Λόγω της άμυνας έχει 11 στα 15 no goal. Έκανε ιδανικό κλείσιμο στον πρώτο γύρο, με τρεις νίκες, και αήττητο σερί πέντε αγώνων, σίγουρα θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Για το κύπελλο, κέρδισε με 1-5 τα Τρίκαλα και δεν θα έχει πρόβλημα να συνεχίσει στον θεσμό.

Ο  Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ελ Καντουρί, Εργκούς Κάτσε και Παναγιώτη Γλύκο, που είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ρόμπερτ Μακ.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την μάχη κόντρα στους Βοιωτούς είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα , Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Τζάλμα, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.
Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και μοιρασμένο συνολικά απολογισμό, έχοντας παραπάνω ισοπαλίες. Σε επτά εκτός έδρας ματς έχει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Τα γκολ της συνολικά είναι 10-13, έχοντας 12 στα 15 under 2,5 και έξι στα επτά εκτός έδρας. Στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, σταμάτησε το σερί των ηττών της, κερδίζοντας τον Πανιώνιο στην Βοιωτία με 2-1, παρότι αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Ο Ζοζέ Ανιγκό πήρε στην αποστολή της ομάδας τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μάρκο Μαρκόφσκι και Ζορντάο Ντιόγκο. Αναλυτικά, οι 18 της αποστολής: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φάβαρο, Ομπιόρα, Νιασέ, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου, Ιωαννίδης, Νίκας, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι.
Προτασεις στο στοιχημα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρότατος στην έδρα του, αν είναι στοιχειωδώς σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους βαθμούς της νίκης, θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με τον under 3,5 σε απόδοση 1,85 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Μικρό σκορ στην Νέα Σμύρνη
Στην Νέα Σμύρνη, νωρίς το μεσημέρι ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κέρκυρα που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Πανιώνιος παλεύει να μπει στην πρώτη πεντάδα, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση με 22 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον Αστέρα Τρίπολης. Συνολικά έχει μοιρασμένα αποτελέσματα με έξι νίκες σε 15 ματς και γκολ 19-12. Μπροστά στο κοινό του έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 1-1. Επίσης, μετράει 10 στα 15 under 2,5. Την τελευταία αγωνιστική, διακόπηκε το σερί των νικών του, αφού ηττήθηκε στην Λειβαδειά με 2-1.
Μετά τους Μασούντ και Οικονόμου, έχασε και τον αμυντικό Χατζησαφί, που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, επιπλέον σήμερα δεν θα έχει τους τιμωρημένους Ματς Κότνικ και Σαμέντ Γεσίλ. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του συλλόγου, Μιχάλης Γρηγορίου είναι οι εξής: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Σπιριντόνοβιτς, Ταπόκο, Αστράς, Βλάχος, Βουκελάτος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.
Η Κέρκυρα είναι στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς, έναν μακριά από την σωτηρία και κάθε βαθμός από και πέρα θα είναι σημαντικός. Ο απολογισμός της είναι δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες, έχοντας πετύχει δέκα γκολ και δεχτεί 24 τέρματα. Ότι καλό έχει κάνει είναι στο γήπεδο της, αφού μακριά από αυτό έχει μόλις τρεις βαθμούς, με τρεις βαθμούς. Σκοράρει κάτω από ένα γκολ ανά ματς.  Ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας θα κάνει ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος πήρε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Γκράσι – Μυτίδη και τον Τουράμ, που έχει να παίξει από την 1η Οκτωβρίου.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γκράσι, Σοϊλέδης, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μυτίδης, Τουράμ, Μπάουμαν.
Προτασεις στο στοιχημα Πανιώνιος – Κέρκυρα: Ο Πανιώνιος θέλει την πεντάδα, ενώ η Κέρκυρα να παραμείνει στην κατηγορία, με τον νέο κόουτς θα είναι βελτιωμένη και αρκετά σφικτή αμυντικά, περιμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Πανιώνιος – Κέρκυρα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,67
Προτασεις στο στοιχημα Σούπερ Λιγκ
Παναιτωλικός – ΑΕΚ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,12
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Πανιώνιος – Κέρκυρα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,67
 Γεία χαρά σε όλους σας, καλή φώτιση σε όλους, περίεργο το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτή την εποχή, αφού εκτός από κάποιες διακοπές πρωταθλημάτων, υπάρχουν και πολλά κύπελλα. Θα κρατήσω τον τρόπο παιχνιδιού μου και δεν θα ασχοληθώ με τον θεσμό του κυπέλλου και θα μελετήσω παιχνίδια από Σέριε Α και Λα Λίγκα, που έχουμε κανονική αγωνιστική. Τα σημερινα προγνωστικα θα είναι ένα ματς από Λα Λίγκα και ένα από την Ιταλική Σέριε Α, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Λίγα γκολ στην Μαδρίτη
Για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Λα Λίγκα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Χετάφε, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην δεύτερη θέση με 36 βαθμούς, εννιά πίσω από την Μπαρτσελόνα και πέντε πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως έχει ένα λιγότερο. Συνολικά έχει δέκα νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 25 υπέρ και οχτώ κατά. Η άμυνα της είναι η καλύτερη, μετά από αυτής της Μπαρτσελόνα. Συνολικά έχει 12 στα 17 under 2,5, με 11 no goal, στο γήπεδο της έχει μόνο ένα over 2,5. Την μοναδική της ήττα, την έκανε την τελευταία αγωνιστική, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Εσπανιόλ.
Η Χετάφε βρίσκεται στην όγδοη θέση με 23 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την έκτη θέση, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα συνολικά, έχει σκοράρει 22 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό -μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 7-9, έχοντας πέντε στα οχτώ under 2,5 και no goal. Στο πιο πρόσφατο ματς για το πρωτάθλημα, επιβλήθηκε εύκολα της Λας Πάλμας με 2-0. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενα under 2,5, φανερώνοντας ότι κάνει πολύ μικρά σκορ.
Σημερινα προγνωστικα Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε: Μετά από μία μικρή διακοπή, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, θα ακολουθήσω τις άμυνες των δύο ομάδων που είναι πολύ σκληρές και δέχονται πολύ δύσκολα γκολ και θα προτείνω τα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Μπορούν να σκοράρουν Τορίνο και Μπολόνια
Στην Ιταλία, νωρίς το μεσημέρι η Τορίνο υποδέχεται την Μπολόνια, μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μικρομεσαίες ομάδες, που είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Τορίνο είναι στην δέκατη θέση με 25 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ πέντε νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 25 υπέρ και 27 κατά. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, για αυτό το λόγο έχει πέντε σε εννιά εντός έδρας ματς. Συνολικά έχει 12 στα 19 γκολ γκολ και έξι στα εννιά εντός έδρας. Μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε εύκολα από την Γιουβέντους από τον θεσμό του κυπέλλου. Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια μετράει μία νίκη, μία ήττα και έξι ισοπαλίες.
Η Μπολόνια έχει ένα βαθμό λιγότερο, 24 βαθμούς και δύο θέσεις πιο κάτω, έχοντας απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες, έχοντας 23 γκολ υπέρ και 27 κατά. Εκτός έδρας, δεν έχει ακόμα ισοπαλία, αλλά πέντε νίκες και τέσσερις ήττες. Συνολικά έχει 11 στα 19 over 2,5 και γκολ γκολ. Δεν είναι πολύ καλά τελευταία, στα τέσσερα τελευταία έχει κερδίσει μόνο την Κίέβο ενώ έχει χάσει στα υπόλοιπα, παρότι έχει σκοράρει στα περισσότερα ματς.
Σημερινα προγνωστικα Τορίνο – Μπολόνια: Οι δύο ομάδες δεν έχουν ουσιαστικούς στόχους, ούτε θα κινδυνεύσουν ούτε θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, αναμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, άλλωστε οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν με σχετική ευκολία, το γκολ γκολ μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, και αξίζει να στα μπει στα δελτία στοιχήματος μας
Τορίνο – Μπολόνια @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80
Δεν έγινε ομάδα ακόμα η Μπενεβέντο
Στην Σέριε Α η ουραγός Μπενεβέντο υποδέχεται την πολύ καλή φέτος Σαμπντόρια, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για τους στόχους που έχουν θέσει την φετινή σεζόν.
Η ουραγός Μπενεβέντο παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας, από την αρχή της σεζόν, έχει μόλις τέσσερις βαθμούς, με μία νίκη και μία ισοπαλία μέχρι τώρα, έχοντας πετύχει μόνο δέκα γκολ και δεχτεί 41 γκολ. Αυτή την στιγμή απέχει από την σωτηρία 11 βαθμούς και απαιτείται να κάνει υπέρβαση για να παραμείνει στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη φόρμα της Κιέβο και έκανε την πρώτη της φετινή νίκη με τελικό σκορ 1-0.
Από την άλλη η Σαμπντόρια είναι στην έκτη θέση με 30 βαθμούς, μία θέση που δίνει Ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη σεζόν, συνολικά έχει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες με γκολ 34-26. Ενώ στο γήπεδο της έχει επτά νίκες σε εννιά ματς, εκτός έδρας, χάνει λίγο από την δύναμη της, έχοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Συνολικά έχει 13 στα 18 over 2,5 και 10 γκολ γκολ, ενώ εκτός έδρας έχει επτά στα εννιά over 2,5. Μετά από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων, την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Σπαλ με 2-0.
Σημερινα προγνωστικα Μπενεβέντο – Σαμπντόρια: Η Μπενεβέντο δεν έγινε ξαφνικά ομάδα, κέρδισε λόγω την αδυναμίας της αντιπάλου της, η Σαμπντόρια είναι πολύ καλή ομάδα και σκοράρει με άνεση, μπορεί να κάνει πάρει κάτι θετικό σήμερα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων
Μπενεβέντο – Σαμπντόρια @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55
Σημερινα προγνωστικα Σεριε Α και Λα Λίγκα
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Τορίνο – Μπολόνια @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Μπενεβέντο – Σαμπντόρια @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση