» » » » » Άλλη μία ευκαιρία για διπλό ο Παναθηναϊκός


Γεία χαρά σε όλους σας, μπαίνουμε πλέον στην τελευταία δεκάδα αγώνων στην Σούπερ Λιγκ και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα σε πολλές θέσεις της βαθμολογίες. Δεν υπάρχει πολύ σημαντικό ματς σήμερα, αλλά τρία παιχνίδια που κυρίως αφορούν την πρώτη πεντάδα και τον υποβιβασμό. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στα Γιάννενα, για το πρώτο φετινό διπλό στο πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Για εκτός έδρα νίκη ο Παναθηναϊκός
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που ακόμα δεν έχει νίκη μακριά από την Λεωφόρο και επιθυμεί αυτό να αλλάξει.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην δέκατη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον σημερινή αντίπαλο του, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, αφού τα μισά παιχνίδια του έχουν λήξει ισόπαλα. Στα Γιάννενα, έχει απολογισμό δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί 11 τέρματα. Συνολικά έχει 13 στα 20 γκολ γκολ και οχτώ στα δέκα εντός έδρας. Από τον Νοέμβριο και μετά, έχει πάρει τους βαθμούς της νίκης, μόνο μία φορά, στην Νέα Σμύρνη, με γκολ στο τέλος, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη αποκλείστηκε στην παράταση, στην Λάρισα από την συνέχεια το κυπέλλου.
Χωρίς τον τραυματία Αλβανό ανασταλτικό μέσο Άντι Λίλα θα παραταχθεί σήμερα. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Κόντε, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Βιντάλ, Αποστολόπουλος, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μπετρά, Γιάκος, Γαρουφαλιά
Ο Παναθηναϊκός έχει 24 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση. Μακριά από την Λεωφόρο, αντιμετωπίζει αρκετά θέματα, δεν έχει κερδίσει ακόμα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει μόνο έξι γκολ και δεχτεί 15 γκολ. Συνολικά έχει 16 στα 20 under 2,5 και μόνο δύο εκτός έχουν λήξει με πάνω από τρία γκολ. Προέρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες με Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικό την προηγούμενη στην Λεωφόρο.
Εκτός παραμένουν οι Μουνιέ, Λουτσιάνο, Κουρμπέλης, Στάικος και Μολίνς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενδέχεται να παρατάξει για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του με σύστημα 3-5-2.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.
Σημερινά προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναϊκός: Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για διπλό ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΣ δέχεται εύκολα γκολ, αντιμετωπίζοντας πολύ συχνά αμυντικά θέματα, θα ρισκάρω και θα ποντάρω στον Παναθηναϊκό, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,91 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναϊκός @@ 2 DNB σε απόδοση 1,91
Με την δύναμη της έδρα η Ξάνθη
Νωρίς το μεσημέρι η Ξάνθη υποδέχεται την Κέρκυρα, οι γηπεδούχοι παλεύουν για την πέμπτη θέση και η Κέρκυρα να παραμείνει στην κατηγορία.
Η Ξάνθη, ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με 28 βαθμούς, μαζί με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, θα γίνει μία πραγματική μάχη για αυτή την θέση. Έχει μία περισσότερη νίκη εκτός έδρας, εντός έχει ρεκόρ τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ δέκα υπέρ και 11 κατά. Μετράει συνολικά 15 στα 20 under 2,5 και επτά στα δέκα εντός έδρας. Στα έξι τελευταία ματς, έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον πόντο της ισοπαλίας στην Τρίπολη, επί του Αστέρα.
Χωρίς τον τιμωρημένο Γάλλο μεσοαμυντικό Σαλίμο Σιλά (έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες) θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα η Ξάνθη.
Αναλυτικά οι επίλεκτοι του Σέρβου προπονητή είναι η εξής: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Τζουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μπρίτο.
Η Κέρκυρα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς, ένα πίσω από τον Απόλλων Σμύρνης και κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι σημαντικότατο. Μακριά από το νησί, δεν τα καταφέρνει, έχει τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις έξι γκολ και δεχτεί 22 τέρματα. Μετά τον Πλατανιά, έχει την χειρότερη επίθεση και άμυνα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Στα τελευταία ματς, χάνει συνεχώς, μόνο τον Πλατανιά κατάφερε να κερδίσει και να πάρει βαθμολογικό προβάδισμα. Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Γιάννης Μαατζουράκης.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ροτζέριο Τουράμ δεν περιλαμβάνεται στην αποστολή, η οποία είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γκράσι, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης.
Σημερινά προγνωστικά Ξάνθη – Κέρκυρα: Πάντα η Ξάνθη στο γήπεδο της είναι δυνατή, η Κέρκυρα, χάνεται μακριά από την έδρα της, αναμένω η Ξάνθη έστω και δύσκολα να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,60 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Ξάνθη – Κέρκυρα @@ 1 σε απόδοση 1,60
Χαμηλό σκορ στην Νέα Σμύρνη
Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται την Λαμία, που παλεύει για τη παραμονή, ενώ ο γηπεδούχος για την πέμπτη θέση. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πάλι αντίπαλες, για το κύπελλο Ελλάδας, όπου ο Πανιώνιο πήρε μία εύκολη πρόκριση.
Ο Πανιώνιος, έχει 28 βαθμούς, όσους η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης, τα αποτελέσματα του είναι μοιρασμένα, με ρεκόρ συνολικά 7-7-6 και γκολ 20-21. Στην Νέα Σμύρνη, έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 17 υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει 14 στα 20 under 2,5 και μοιρασμένα γκολ γκολ. Δεν είναι στα καλύτερα του, δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, αλλά μία ήττα και τρεις ισοπαλίες, σε Αγρίνιο, Λάρισα και Ριζούπολη.
Χωρίς τον τραυματία ανασταλτικό χαφ Μανώλη Σιώπη και τον τιμωρημένο μέσο Κυριάκο Σαββίδη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπανανά, Μπραχίμι, Γεσίλ, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσιγκτον, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Τασουλής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.
Η Λαμία, έχει 20 βαθμούς, έξι επιπλέον από την Κέρκυρα, έχοντας περισσότερες ελπίδες παραμονής. Μακριά από κοινό της έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει μόνο πέντε γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Σε 20 παιχνίδια έχει πετύχει μόνο 14 γκολ. Συνολικά έχει 16 στα 20 under 2,5 και έξι στα εννιά εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε ισόπαλη με τον Ατρόμητο με σκορ 1-1, προηγήθηκε πρώτη, έμεινε με δέκα παίκτες και τελικά δέχτηκε το τέρμα.
Ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πριντέτα, Ορτέγκα, Αναστασόπουλο και Βάντερσον, ωστόσο για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμος ο Σέρβος επιθετικός Άστσεριτς.
Αναλυτικά η αποστολή της Λαμία είναι: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Μπούτνικ και Αστσεριτς.
Σημερινά προγνωστικά Πανιώνιος – Λαμία: Η σημερινή αναμέτρηση είναι διαφορετική με αυτή την προηγούμενη εβδομάδας για το κύπελλο, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τους βαθμούς, περιμένω να γίνει ένα πολύ  κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Πανιώνιος – Λαμία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Σημερινά προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 10 Φεβρουαρίου 2018
ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναϊκός @@ 2 DNB σε απόδοση 1,91
Ξάνθη – Κέρκυρα @@ 1 σε απόδοση 1,60
Πανιώνιος – Λαμία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
 Καλημέρα σε όλους σας, κρίσιμη είναι αυτή η αγωνιστική σε όλα τα πρωταθλήματα, αφού εκτός από την τελική ευθεία, την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν Ευρωπαϊκά παιχνίδια για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα,θα ασχοληθώ με τρία ντέρμπι από την Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία, που είναι πολύ πιθανό να ε΄χουμε πολλά τέρματα. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικα ποδοσφαιρου σημερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Με γκολ στο Γουέμπλεϊ στο Τότεναμ – Άρσεναλ
Νωρίς το μεσημέρι, η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά στο Γουέμπλεϊ, με το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρώτη τετράδα.
Η Τότεναμ είναι στην πέμπτη θέση με 49 βαθμούς, έναν πίσω από Τσέλσι και δύο Λίβερπουλ. Στην έδρα της είναι πολύ καλή, έχοντας απολογισμό οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 28 γκολ και δεχτεί μόλις εννιά. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία ματς, με πέντε νίκες. Μετά την νίκη επί της Μάντσεστερ, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε ισόπαλη με την Λίβερπουλ, σε ένα τρελό ματς, η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-1, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ο Χάρι Κεϊν, έκανε το τελικό 2-2 χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Την Τρίτη πηγαίνει στο Τορίνο, για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους, στο πρώτο ματς των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ
Η Λίβερπουλ είναι μία θέση παρακάτω, με 45 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς, πίσω από την σημερινή αντίπαλο της. Ενώ στην έδρα της έχει δέκα νίκες σε 13 ματς, μακριά από την έδρα της, όμως έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 15 υπέρ και 21 κατά. Συνολικά έχει 15 στα 26 γκολ γκολ και οχτώ στα 12 γκολ γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από οχτώ συνεχόμενα γκολ γκολ στα πιο πρόσφατα ματς. Επίσης, πρόσφατα, κερδίσει εντός και χάνει εκτός. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 5-1 της Έβερτον. Την Πέμπτη δοκιμάζεται στην Σουηδία με την Έστερσουντς, για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ
Προγνωστικα ποδοσφαιρου σημερα Τότεναμ – Άρσεναλ: Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, πριν τα Ευρωπαϊκά ματς, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για μία εύκολη νίκη, χωρίς απώλειες,διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, μπορούν εύκολα να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το γκολ γκολ το οποίο είναι σε απόδοση 1,47 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Τότεναμ – Άρσεναλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,47
Ντερμπάρα με γεμάτα δίχτυα στην Νάπολι
Για την Σέριε Α η Νάπολι υποδέχεται την Λάτσιο, σε ένα δυνατό ματς, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Η Νάπολι, μετά την νίκη χθες της Γιουβέντους δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.
Η Νάπολι, έχει πέσει στην δεύτερη θέση και με νίκη θα επανέλθει, στην πρώτη θέση, έχει ηττηθεί μέχρι τώρα μόνο μία φορά, διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη αμυντική γραμμή με μόλις 14 γκολ παθητικό σε 23 παιχνίδια. Στην Νάπολη, μετράει οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την Γιουβέντους, με γκολ 25 υπέρ και εννιά κατά. Μετράει τρία παραπάνω over 2,5 συνολικά και εντός έδρας. Την Πέμπτη υποδέχεται την Γερμανική Λειψία για την πρώτη αναμέτρηση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από επτά συνεχείς νίκες, έχοντας σχετικά εύκολο πρόγραμμα. Σκοράρει λίγο πάνω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο.
Η Λάτσιο είναι στην τρίτη θέση, μακριά όμως βαθμολογικά από την αντίπαλο της και την Γιουβέντους. Διαθέτει καλύτερη επίθεση από την Νάπολι, με 58 γκολ. Μακριά από την Ρώμη, έχει περισσότερους βαθμούς, με απολογισμό οχτώ νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 29 υπέρ και 16 κατά. Κάνει μεγάλα σκορ, έχει μόνο τρία under 2,5 και ένα μόνο εκτός έδρας. Δείχνει να είναι σε κάμψη, προέρχεται από δύο ήττες από Μίλαν και Τζένοα με το ίδιο σκορ 2-1. Την Πέμπτη, πηγαίνει στο Βουκουρέστι, για να αντιμετωπίσει την Στεάουα, γαι το Γιουροπα Λιγκ.
Προγνωστικα ποδοσφαιρου σημερα Νάπολι – Λάτσιο: Η Νάπολι, δεν πρέπει να αφήσει την Γιουβέντους στην πρώτη θέση, απαιτείται να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκη και μπει πάλι μπροστά στην κούρσα του πρωταθλήματος, σήμερα αναμένω να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλές φάσεις και γκολ, κάτι που κάνουν πολύ συχνά οι δύο ομάδες, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Νάπολι – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60
Γκολ γκολ στο Μόναχο
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για σήμερα στην Μπουντεσλίγκα, η πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Σάλκε, με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποκτήσει 18 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο. Έχει 17 νίκες σε 21 ματς, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 51 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 16 γκολ παθητικό. Στο Μόναχο, έχει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, σε δέκα ματς, με γκολ 32 υπέρ και οχτώ κατά. Έχει 13 over 2,5 σε 21 ματς και οχτώ στα δέκα εντός έδρας. Προέρχεται από σερί νικών, ενώ μόνο τελευταίο ματς από τα τέσσερα τελευταία, κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Η Σάλκε, είναι στην πέμπτη θέση με 34 βαθμούς, με μόνο έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 15 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Έχει τρία παραπάνω γκολ γκολ συνολικά και μοιρασμένα εκτός έδρας. Μόνο σε έξι ματς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, αν και προηγήθηκε με 1-0, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού η Βέρντερ Βρέμης, έκανε το 1-2, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Προγνωστικα ποδοσφαιρου σημερα Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: Η Μπάγερν Μονάχου, είναι άνετη βαθμολογικά, η Σάλκε καίγεται να επανέλθει στις νίκες και να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες, θα ποντάρω στην σχετική αδιαφορία της γηπεδούχου και θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,85
Προγνωστικα ποδοσφαιρου σημερα 10 Φεβρουαρίου 2018
Τότεναμ – Άρσεναλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,47
Νάπολι – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,85

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση