» » » » » » Κρίσιμη στροφή στην Σούπερ Λιγκ την Κυριακή



Καλημέρα σας, στην Σούπερ Λιγκ υπάρχει μία κρίσιμη στροφή για το πρωτάθλημα, αλλά και τις υπόλοιπες θέσεις, πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Μετά τους προημιτελικούς του κυπέλλου, σήμερα υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο με την Λάρισα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά τα προγνωστικα Super League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία η ΑΕΚ
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού, δεν πρέπει να εφησυχαστεί και να πάρει την νίκη για να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και δύο πάνω από τον Ολυμπιακό, το οποίο απέκλεισε την Τετάρτη από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας. Στο ΟΑΚΑ έχει απολογισμό οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 21 γκολ και δεχτεί μόνο πέντε τέρματα. Λόγω της άμυνας της, έχει 13 στα 20 no goal και μόνο τρία γκολ γκολ σε δέκα εντός έδρας ματς. Έχει να ηττηθεί από το τέλος Οκτωβρίου, μάλιστα προέρχεται από δύο νίκες, επί του Ολυμπιακού, μία για το κύπελλο και την προηγούμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Την Πέμπτη παίζει με την Ντιναμο Κιέβου για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νίκλας Χουλτ. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες, οι τραυματίες Έλντερ Λόπες, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο ανέτοιμος Ούρος Τσόσιτς.
Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Ο Αστέρας Τρίπολης μετά τους βαθμούς που πήραν χτες Πανιώνιος και Ξάνθη, έπεσε στην έβδομη θέση, με νίκη σήμερα θα πιάσει στον Πανιώνιο στους 31 βαθμούς. Παρουσιάζει αδυναμίες μακριά από την Τρίπολη, έχοντας δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ μόλις 8 υπέρ και επτά κατά. Συνολικά έχει 14 στα 20 under 2,5 και επτά στα εννιά εκτός έδρας. Προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη και δύο συνεχείς ισοπαλίες εντός έδρας με Ολυμπιακό και Ξάνθη, με το ίδιο σκορ 1-1.
Χωρίς τους ανέτοιμους Κώστα Γιαννούλη και Εουχένιο Ισνάλδο θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Η αποστολή του συλλόγου της Αρκαδίας είναι: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντούντου, Τόνσο, Mουνάφο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Τζααντί, Μανιάς, Δουβίκας
Προγνωστικα Super League ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Εδώ που έχει φτάσει η ΑΕΚ, τα πάντα είναι στο χέρι της, μπορεί με νίκες να κατακτήσει όλους τους στόχους της, σήμερα δεν θα έχει εύκολο έργο, όμως στο ΟΑΚΑ είναι ισχυρή και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Αστέρα εκτός έδρας και να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,40 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης @@ 1 σε απόδοση 1,40
Δύσκολη έξοδο για τον Ολυμπιακό
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για σήμερα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο να χάσει και άλλους βαθμούς.
Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και οχτώ από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ οχτώ υπέρ και μόλις τρία κατά. Μέχρι τώρα έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές σε 20 ματς. Συνολικά έχει 13 στα 20 under 2,5, έχοντας μόνο ένα παιχνίδια εντός έδρας με πάνω από τρία γκολ. Στα πιο πρόσφατα ματς έχει ηττηθεί μόνο μία φορά, ενώ την τελευταία αγωνιστική έμεινε ισόπαλος με 1-1 στην Λαμία.
Ο Αυστριακός Κάναντι δεν υπολογίζει στον Βόσνιο αμυντικό μέσο, Μπουσούλατζιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Εκτός έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Κυριακίδης. Στην αποστοή συμμετέχει ο αμφίβολος Ρισβάνης.
Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ουάρντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης.
Ο Ολυμπαικός, δεν είναι στα καλύτερα του πρόσφατα, έχει πέσει την τρίτη θέση, δύο πόντους πίσω από την ΑΕΚ και τέσσερις πίσω από τον ΠΑΟΚ. Μακριά από το Καραϊσκάκη έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 19-11. Ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ, η άμυνα τον έχει πληγώσει πολλές φορές. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του, στα σύνολο γκολ. Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, ηττήθηκε από την ΑΕΚ και την Τετάρτη αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας, αφού ηττήθηκε με 2-0 στο ΟΑΚΑ.
Ο Μπιόρν Ένγκελς είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Πάπε Σισέ, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Εκτός έμεινε επίσης ο τιμωρημένος Αλεξί Ρομαό αλλά και ο Σεμπά για λόγους τακτικής.
Αναλυτικά, οι 20 της αποστολής του Ολυμπιακού είναι η εξής: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.
Προγνωστικα Super League Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός είναι σε δύσκολη καμπή και δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσει, θα έχει επιπλέον άγχος, γιατί αν δεν κερδίσει θα μείνει πίσω από την κούρσα του τίτλου, αναμένω ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και γκολ, όπως κάνει συνήθως ο Ατρόμητος, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (φορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ατρόμητος – Ολυμπιακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Νίκη και βαθιά ανάσα για τον Απόλλων Σμύρνης
Νωρίς το μεσημέρι στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να κάνει μία σημαντική τύχη και ένα ακόμα βήμα για την παραμονή.
Ο Απόλλων Σμύρνης ισοβαθμεί με την Κέρκυρα στους 15 βαθμούς με την Κέρκυρα, ακριβώς πάνω στην γραμμή του υποβιβασμού. Στην έδρα του έχει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει 14 στα 20 under 2,5 και επτά στα δέκα εντός έδρας. Έχει να κερδίσει εδώ και καιρό, πάντως προέρχεται από δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Πλατανιά.
Ο Γιώργος Παράσχος, δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Ισραηλινός Ελί Ελμπάζ.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής:  Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Αλίβοντιτς, Τσουκαλά, Ζησόπουλο.
Ο Λεβαδειακός με 24 βαθμούς και εννιά βαθμούς πάνω από τον αντίπαλο του, είναι πιο άνετος βαθμολογικά. Μακριά από την Βοιωτία δεν τα καταφέρνει, έχει μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες επτά ήττες, έχοντας πετύχει μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί 15 τέρματα. Μία από τα ίδια στα σύνολο γκολ, συνολικά έχει 14 στα 20 under 2,5 και επτά στα δέκα εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Κέρκυρα, εντός, κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής.
Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει.
Προγνωστικα Super League Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός: Δεν θα πώ πολλά για αυτή την αναμέτρηση, ο Λεβαδειακός χάνεται εκτός έδρας και έτσι θα ακολουθήσω την αναγκαιότητα για βαθμούς του Απόλλων και θα προτείνω τον άσσο σε απόδοση 1,75 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες
Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός @@ 1 σε απόδοση 1,75
Με την δύναμη της έδρας ο Παναιτωλικός
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πλατανιά, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, για να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Ο Παναιτωλικός έχει 20 βαθμούς, πέντε πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, μόνο η νίκη υπάρχει σήμερα. Στο γήπεδο του έχει απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Ενώ έχει περισσότερα under 2,5, τα γκολ γκολ είναι μοιρασμένα, μάλιστα στην έδρα της έχει επτά στα δέκα γκολ γκολ. Προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λεωφόρο, σε ένα ματς χωρίς τέρματα, αφού έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Βλαχοδήμο.
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Μοράρ αλλά και τον Μπράβο που αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους:Κυριακίδη, Σταματόπουλο, Κλέσιο, Βασιλούδη, Μπεχαράνο, Γιαννιώτη, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκη, Γουίλιαν, Μύγα, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνη, Ρόσα, Χαντάκια, Άργκους και Βακράκο.
Ο Πλατανιάς με δέκα βαθμούς είναι δίκαια στον πάτο της βαθμολογίας, έχει κερδίσει μόνο δύο φορές μέχρι τώρα, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση με 11 γκολ και την χειρότερη άμυνα με 38 γκολ παθητικό. Μακριά από την Κρήτη, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και οχτώ ήττες, με γκολ επτά υπέρ και 23 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, έχοντας λίγα περισσότερα under 2,5 και no goal. Την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, μένοντας στο 1-1 με τον Απόλλων, όπου έφερε το ματς στα ίσια εννιά λεπτά πριν την λήξη. Μόνο από τον Λεβαδειακό δεν έχει δεχτεί γκολ, από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.
Δίχως τον τραυματία Βάντερσον θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο Πλατανιάς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.
Αναλυτικά η αποστολή είναι η παρακάτω: Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στοΐτσεφ, Μάλσα, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασαλιτσα, Ουντόζι.
Προγνωστικα Super League Παναιτωλικός – Πλατανιάς: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Πλατανιά, νομίζω ότι θα είναι η ομάδα που θα πέσει, ο Παναιτωλικός είναι ανεβασμένος με τον Δέλλα στον πάγκο του, περιμένω να τα δώσει όλα σήμερα και με την βοήθεια της έδρας να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,55 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες στα προγνωστικα Super League.
Παναιτωλικός – Πλατανιάς @@ 1 σε απόδοση 1,55
Προγνωστικα Super League Σούπερ Λιγκ 11 Φεβρουαρίου 2018
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης @@ 1 σε απόδοση 1,40
Ατρόμητος – Ολυμπιακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός @@ 1 σε απόδοση 1,75
Παναιτωλικός – Πλατανιάς @@ 1 σε απόδοση 1,55
Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγωνιστικές σε όλη την Ευρώπη, χωρίς να υπάρχουν όμως μεγάλα παιχνίδια. Τα περισσότερα έγιναν χτες, λόγω των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που έχουν οι μεγάλες ομάδες. Σήμερα, Κυριακή, τα γκολ θα μας ξελασπώσουν για ακόμα μία φορά, αφού τρία παιχνίδια έχουν σημαντική τύχη επαλήθευσης. Τα ματς είναι της Λίβερπουλ στην Αγγλία, της Σεβίλλης και της Ίντερ στην Σέριε Α, ας δούμε τις σημερινές προτάσεις στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Άλλο ένα παιχνίδι με γκολ η Λίβερπουλ
Για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να είναι στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα και οπότε δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.
Η Σαουθάμπτον με μόνο πέντε νίκες, μέχρι τώρα, έχει 26 βαθμούς, βρισκόμενη οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Στην έδρα της έχει απολογισμό τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 19 κατά. Προέρχεται από πέντε συνεχή γκολ γκολ και νίκη μετά από καιρό. Κέρδισε την Γουεστ Μπρομ με 2-3, μετά από ένα ματς με έντονες συγκινήσεις και φάσεις. Έχει περισσότερα under 2,5 και γκολ γκολ, αφού δέχεται και σκοράρει σχετικά εύκολα.
Η Λίβερπουλ έχει 21 βαθμούς και με την χθεσινή νίκη της Τότεναμ έπεσε στην τέταρτη θέση. Μετά την Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 59 γκολ, αλλά η άμυνα της πολλές φορές την έχει πληγώσει. Μακριά από την έδρα της έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 32 υπέρ και 22 κατά. Από τον Οκτώβριο έχει ηττηθεί μόνο μία φορά, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε ισόπαλη με 2-2 με την Τότεναμ, δεχόμενη γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Συνολικά έχει 18 στα 26 over 2,5 και 11 στα 13 εκτός έδρας.
Προτάσεις στοιχημα Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ: Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τους βαθμούς, η Λίβερπουλ έχει το προβάδισμα, αναμένω ανοικτό ματς με φάσεις και γκολ και θα ποντάρω στα πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,67 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες
Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,67
Παιχνίδι με γκολ στην Σεβίλλη
Το μεσημέρι στην Λα Λίγκα η Σεβίλλη υποδέχεται την Χιρόνα, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες παλεύουν για την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκή έξοδο.
Η Σεβίλλη βρίσκεται στην έκτη θέση με 33 βαθμούς, δύο παραπάνω από την σημερινή αντίπαλο της. Στο γήπεδο της έχει απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 17 υπέρ και εννιά κατά. Δεν είναι στα καλύτερα της, μετράει μόλις μία νίκη στα πιο πρόσφατα ματς, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, διασύρθει με 5-1 από την Εϊμπαρ. Τα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ είναι σχετικά μοιρασμένα, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Την Τετάρτη προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρεϊ, αποκλείοντας την αδύναμη Λεγκανές.
Η Χιρόνα, έχει δύο βαθμούς λιγότερους, έχοντας ελπίδες ακόμα για την έκτη θέση. Μακριά από την έδρα της, έχει ρεκόρ τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 16 κατά. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έχει δύο παραπάνω γκολ γκολ συνολικά και επτά στα 11 εκτός έδρας.
Προτάσεις στοιχημα Σεβίλλη – Χιρόνα: Πολύ καλές ομάδες, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που μπορεί να κρίνει κάποια πράγματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, η Χιρόνα, αγωνίζεται ανοικτά και με σχετική αφέλεια, αναμένω να γίνει ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι σε απόδοση 1,65 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες
Σεβίλλη – Χιρόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Εκτός φόρμας η Ίντερ
Στην Ιταλική Σέριε Α η ντεφορμέ Ίντερ υποδέχεται την Μπολόνια που είναι άνετη βαθμολογικά, βρισκόμενη στην μέση της βαθμολογίας.
Η Ίντερ, είναι σε κάμψη, έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση με 45 βαθμούς, μόλις έναν πόντο από την Ρόμα. Μπροστά στο κοινό έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 23-10. Συνολικά έχει τρία παραπάνω γκολ γκολ και μοιρασμένα εντός έδρας. Είναι ντεφορμέ, εδώ και καιρό, δεν έχει κερδίσει στα οχτώ τελευταία ματς. Προέρχεται από πέντε συνεχείς ισοπαλίες, οι τέσσερις τελευταίες με τον ίδιο σκορ, το 1-1.
Η Μπολόνια, είναι στην μέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, έχοντας απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις. Εκτός έδρας ακόμα δεν έχει ισοπαλία, αλλά πέντε νίκες και έξι ήττες, έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Ούτε η Μπολόνια είναι στα καλύτερα της, μόνο την ουραγό Μπενεβέντο, έχει κερδίσει τελευταία, ενώ προέρχεται από δύο ήττες, από Φιορεντίνα και Νάπολι. Συνολικά έχει 13 στα 23 γκολ γκολ και 15 ματς με πάνω από τρία γκολ.
Προτάσεις στοιχημα Ίντερ – Μπολόνια: Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, νομίζω ότι οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο μας προσφέρετε στην εξαιρετική απόδοση 1,95 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες, μία απόδοση με αξία.
Ίντερ – Μπολόνια @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,95
Προτάσεις στοιχημα 11 Φεβρουαρίου 2018
Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,67
Σεβίλλη – Χιρόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Ίντερ – Μπολόνια @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,95

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση