» » » » » Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα


Καλημέρα σε όλους σας, πολύ φτωχό είναι το μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα, τις επόμενες μέρες οι επιλογές μας θα είναι περιορισμένες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία και την Λα Λίγκα, σήμερα υπάρχουν δύο ματς, η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και η Χιρόνα την Θέλτα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικα στοιχηματος Ισπανιας για σήμερα στις εταιριες στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Έχει βρει ρυθμό η Ρεάλ Μαδρίτης
Στην Βαρκελώνη η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει βρει τον εαυτό της και επιθυμεί να συνεχίσει με νίκες.
Η Εσπανιόλ είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, απέχοντας εννιά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, αν είναι σοβαρή, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής στο τέλος. Ενώ εκτός έδρας, έχει μόνο μία νίκη, στην έδρας της είναι αρκετά καλή, με απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 12 υπέρ και κατά. Γενικότερα, διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις με 22 γκολ σε 25 παιχνίδια. Λόγω της επίθεσης, έχει 17 στα 25 under 2,5 και δέκα στα 13 εντός έδρας. Δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ισοπαλίες, όπου μόνο στην τελευταία λευκή ισοπαλία, κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι στην τρίτη θέση, επτά βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 14 πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μετά την Μπαρτσελόνα, έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ, 62 σε 25 ματς, αμυντικά όμως έχει κενά και τα έχει πληρώσει. Μακριά από την Μαδρίτη, έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 27 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Συνολικά έχει 19 στα 25 over 2,5 και δέκα στα δώδεκα εκτός έδρας. Έχει αφήσει πίσω της, τις κακές εμφανίσεις και στα επτά πιο πρόσφατα, έχει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, μάλιστα σε αυτά τα ματς έχει σκοράρει 30 τέρματα, δηλαδή πάνω από τέσσερα γκολ ανά ματς.
Προγνωστικα στοιχηματος Ισπανιας Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι δυνατότητες της Εσπανιόλ είναι περιορισμένες, δύσκολα θα αντισταθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει βρει φόρμα, σκοράρει με άνεση και παίρνει τα αποτελέσματα. Αναμένω με το έναν ή άλλο τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει άλλη μία νίκη, το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,67 στις εταιριες στοιχηματος
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,67
Ντέρμπι μικρομεσαίων στην Λα Λίγκα
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Χιρόνα υποδέχεται την Θέλτα, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά καλές και ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αναμένουμε ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Η Χιρόνα είναι στην ένατη θέση με 34 βαθμούς, έχοντας σχεδόν μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ. Στο γήπεδο της μετράει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 21 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Έχει λίγα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ τόσο συνολικά, όσο και εντός έδρας. Στα πρόσφατα παιχνίδια της, κερδίσει εντός και χάνει εκτός. Το Σάββατο, έκανε μία κάκιστη εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε με 6-1 στην Βαρκελώνη, από την εξαιρετική Μπαρτσελόνα.
Η Θέλτα, έχει έναν βαθμό παραπάνω και απέχει τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση του δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει από δέκα νίκες – ήττες και πέντε ισοπαλίες, με γκολ 43 υπέρ και 37 κατά. Συνολικά έχει 18 στα 25 over 2,5, με τα 17 να είναι με γκολ γκολ, εκτός έδρας έχει μόνο ένα under 2,5 και δέκα στα 13 γκολ γκολ. Μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα, την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και επιβλήθηκε με 2-0 της δυνατής Εϊμπαρ.
Προγνωστικα στοιχηματος Ισπανιας Χιρόνα – Θέλτα: Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι, η Θέλτα, αγωνίζεται ανοικτά και κάνει μεγάλα σκορ, μπορούν οι δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στις εταιριες στοιχηματος
Χιρόνα – Θέλτα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67
Προγνωστικα στοιχηματος Ισπανιας 27 Φεβρουαρίου 2018
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,67
Χιρόνα – Θέλτα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση