Γεία χαρά σε όλους σας, στην Σούπερ Λιγκ έχουν μείνει επτά αγωνιστικές μέχρι το φινάλε και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα Σάββατο, υπάρχουν τρία παιχνίδια για την 23η αγωνιστική, όπου τα δύο αποτελούν μάχες για την πέμπτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα δύο παιχνίδια διεξάγονται σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη, μετά το τέλος αυτών, ίσως ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα στοιχημα προγνωστικα σημερα στην Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Να αφήσει τα προβλήματα πίσω ο Παναθηναϊκός
Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία, με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην Λάρισα, ώστε να αποκτήσει ελπίδες για την πέμπτη θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στην ένατη θέση με 27 βαθμούς, αλλά απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Στην Λεωφόρο είναι ισχυρός ακόμα, μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 13 γκολ και δεχτεί μόλις τρία. Συνολικά έχει 17 στα 22 under 2,5 και οχτώ στα δέκα εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε την κακή απόδοση της Λάρισας και μπόρεσε να κάνει το πρώτο του διπλού για φέτος στο πρωτάθλημα. Παραμένουν τα προβλήματα του, έγιναν απολύσεις στην ΠΑΕ, ενώ οι παίκτες, έβγαλαν ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.
Τραυματίες είναι οι Κουρμπέλης, Μυστακίδης, Μολίνςς και Λουτσιάνο ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντκός Κουλιμπαλί. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Αλτμαν που εξέτισε την ποινή του.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδημος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Πίσπας και Δώνης.
Η Λαμία από την άλλη, βρίσκεται δύο θέσεις πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με 20 βαθμούς, με τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη προτελευταία θέση. Μετά τον Πλατανιά, διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή, με 14 γκολ σε 22 ματς. Μακριά από την Λαμία, έχει κερδίσει μόνο μία φορά, έχει έρθει ισόπαλη τέσσερις και ηττηθεί πέντε φορές, έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές και δεχτεί 15 τέρματα. Συνολικά έχει 18 στα 22 under 2,5 και 17 no goal. Έχει μία νίκη από τον Οκτώβριο και μετά, ενώ στα τέσσερα πρόσφατα, έχει πάρει μόλις έναν βαθμό.
Ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει τους Παπαδόπουλο, Ακόστα και Κουκόλη που είναι τιμωρημένοι αλλά και τον Βάντερσον που έμεινε εκτός πλάνων καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Την αποστολή αποτελούν οι: Μελίσσας, Πίτκας, Αναστασιάδης, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Μπεν Τζεμιά, Όμο, Μπλάζιτς, Αντρονίκ, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Φράγκος, Τσούκαλος, Πίτι, Μπούτνικ και Αστσεριτς.
Στοιχημα προγνωστικα σημερα Παναθηναϊκός – Λαμία: Ευκαιρία να δείξει ο Παναθηναϊκός ότι είναι σε αγωνιστική άνοδο και δεν ήταν τυχαίο το προηγούμενο διπλό, η Λαμία, θα παραταχθεί με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ ο γηπεδούχος έχει επιθετικό πρόβλημα εδώ και καιρό, αναμένω να γίνει ο άσσος, αλλά με μικρό σκορ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 180 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Παναθηναϊκός – Λαμία @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,80
Όλα για την πεντάδα στην Νέα Σμύρνη
Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με μία μονομαχία για την πρώτη πεντάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά ένα τρίποντο.
Ο Πανιώνιος είναι στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς, με μοιρασμένα αποτελέσματα συνολικά και γκολ 25 υπέρ και 21 κατά. Στην Νέα Σμύρνη έχει απολογισμό, πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 18 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Συνολικά έχει 16 στα 22 under 2,5 και μοιρασμένα εντός έδρας. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, στα έξι πρόσφατα έχει κερδίσει μόνο την Λαμία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο Καραϊσκάκη με τελικό σκορ 1-0.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τους Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλή να μην έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και έμειναν εκτός.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος, Πινιώτης, Λάμπρου, Μασούρας, Μπραχίμι, Νίλσεν, Γεσίλ, Βουκελάτος, Ουάσινγκτον, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης.
Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μία περισσότερη ήττα και είναι τρεις πόντους πίσω από τον Πανιώνιο. Μακριά από την Τρίπολη, έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και κατά. Συνολικά έχει 16 στα 22 under 2,5 και οχτώ στα δέκα εκτός έδρας, τα 14 ήταν με no goal. Δείχνει και αυτός σε κάμψη, μη έχοντας νίκη στα πέντε τελευταία, ενώ προέρχεται από δύο ήττες από ΑΕΚ και Ατρόμητο, χωρίς να σκοράρει σε αυτά τα ματς.
Ο Σάββας Παντελίδης εκτός του Ισνάλντο δεν θα έχει διαθέσιμο τον Νίκο Καλτσά που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Αναλυτικά, οι 18 της αποστολής είναι: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Τζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.
Στοιχημα προγνωστικα σημερα Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλο ματς και για τις δύο ομάδες, μπορεί να κρίνει πολλά για την συνέχεια και την πέμπτη θέση. Αναμένω να γίνει ένα πολύ κλειστό ματς, με πολλή σκοπιμότητα και επιφυλακτικότητα από τις δύο ομάδες, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις εταιριες στοιχηματων
Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Πιο κοντά στην πεντάδα ο ΠΑΣ Γιάννενα
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να συνεχίσει με νίκη, για να μείνει κοντά στην πέμπτη θέση.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει ανέβει στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς, τρεις πίσω από τον Πανιώνιο. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία και στα Γιάννενα μετράει τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, έχοντας βρει δίχτυα 14 φορές και δεχτεί 12 τέρματα. Όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται γκολ, συνολικά έχει 14 στα 22 γκολ γκολ και εννιά στα 11 εντός έδρας. Προέρχεται από δύο νίκες, επί Παναθηναϊκού και Πλατανιά, και τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, χάνοντας μόνο από τον ΠΑΟΚ.
Χωρίς τον τιμωρημένο Μιχάλη Μπουκουβάλα και τον τραυματία Θεμιστοκλή Τζημόπουλο θα παραταχθεί σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα.
H αποστολή του συλλόγου της Ηπείρου αποτελείται από τους: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Τσιράσκι, Καρανίκας, Χαλκιαδάκης, Μπετρά, Κόντε, Χέλκιστ, Μανθάτης, Νικολιάς, Βιντάλ, Γιάκος, Ντόλοβατς.
Από την άλλη ο Λεβαδειακός, πρέπει να κοιτάει προς τα κάτω, έχει 25 βαθμούς, εννιά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα χρειάζεται ακόμα κάποιους πόντους. Κάκιστος εκτός έδρας, όπου έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας πετύχει μόνο πέντε γκολ και δεχτεί 16 γκολ. Έχει περισσότερα under 2,5 και σχεδόν μοιρασμένα τα γκολ γκολ. Μόνο την Κέρκυρα έχε κερδίσει πρόσφατα, πήρε ισοπαλία στην Ριζούπολη και την προηγούμενη ηττήθηκε εύκολα με 1-2 από τον Παναιτωλικό.
Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν έχει νέα προβλήματα, με τους Γιουσούφ και Μπελγκαζουανί να μένουν εκτός αποστολής αφού παραμένουν τραυματίες, ενώ οι Επασί και Νιασέ είναι τιμωρημένοι.
Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή είναι η εξής: Δασκαλάκης, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φάβαρο, Αντιλέχου, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Μαρκόφσκι, Σουμπίνιο, Καθάριος, Ιωαννίδης, Νίκας.
Στοιχημα προγνωστικα σημερα ΠΑΣ Γιάννενα – Λεβαδειακός: Ο ΠΑΣ είναι σε άνοδο και με νίκη μπορεί να μπει στο παιχνίδι για την πέμπτη θέση, παρόλο αυτά δεν του έχω πολλή εμπιστοσύνη, αφού αμυντικά έχει πολλά κενά, εκεί θα ποντάρω και θα προτείνω το γκολ γκολ σε απόδοση 2,40 στις εταιριες στοιχηματων, μία εξαιρετική απόδοση με μεγάλη αξία.
ΠΑΣ Γιάννενα – Λεβαδειακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,40
Στοιχημα προγνωστικα σημερα 24 Φεβρουαρίου 2018
Παναθηναϊκός – Λαμία @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,80
Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
ΠΑΣ Γιάννενα – Λεβαδειακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,40
 Καλημέρα σε όλους σας, άλλο ένα σημαντικό διήμερο έχουμε μπροστά μας, γεμάτο μπάλα, γκολ και σίγουρα πάμε στοίχημα. Μετά τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που είχαμε τις προηγούμενες μέρες, επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα που έχουν μπει στην τελική ευθεία. Σήμερα, θα ασχοληθώ με δύο ματς από την Ισπανική Λίγκα και ένα από την Γαλλία, που κατά την γνώμη μου έχουν σημαντική τύχη επαλήθευσης. Ας δούμε τις σημερινες προβλεψεις στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Συνεχίζει με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης
Για την 25η αγωνιστική της Λα Λιγκα στο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αλαβές, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την αγωνιστική άνοδο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανέβει στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς, επτά πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 14 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στο γήπεδο της έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 31 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Ενώ σκοράρει με ευκολία, η άμυνα της έχει κενά και την έχει πληγώσει αρκετές φορές. Έχει αφήσει πίσω της, μία κακή περίοδο, προέρχεται από έξι ματς χωρίς ήττα, έχοντας μόνο μία βαθμολογική απώλεια, ενώ προέρχεται από τρεις νίκες, σκοράροντας το λιγότερο τρία γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 18 στα 24 over 2,5 και οχτώ στα 12 εντός έδρας.
Η Αλαβές με 28 βαθμούς, απέχει από την γραμμή του υποβιβασμού δέκα βαθμούς και αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Εκτός έδρας, δεν είναι καλή, μετράει τρεις νίκες και οχτώ ήττες, έχοντας σκοράρει εννιά γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις και για αυτό το λόγο έχει περισσότερα under 2,5 και no goal. Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες στα πιο πρόσφατα και δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος σήμερα.
Προβλεψεις στοιχηματος Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει βρει πάλι την φόρμα της, δείχνοντας να είναι σε αγωνιστική άνοδο, δεν νομίζω ότι η Αλαβές μπορεί να αντισταθεί στην Μαδρίτη, αναμένω εύκολη νίκη της Ρεάλ με πολλά γκολ, ο συνδυασμός άσσου και over 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιριες στοιχηματων
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,40
Παιχνίδι με γκολ στο Βίγκο
Στην ίδια κατηγορία στο Βίγκο η Θέλτα υποδέχεται την Εϊμπαρ, με τις δύο ομάδες να είναι πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα και να υπάρχει η δυνατότητα για ένα όμορφο ματς.
Η Θέλτα είναι στην 11η θέση με 32 βαθμούς και είναι πιο κοντά στις Ευρωπαϊκές θέσεις από ότι στις επικίνδυνες θέσεις. Έχει μία παραπάνω ήττα συνολικά, με γκολ 41 υπέρ και 37 κατά. Στην έδρα της έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 18 υπέρ και 17 κατά. Συνολικά μετράει 18 στα 24 over 2,5, με τα 17 να είναι με γκολ γκολ. Δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς, ενώ τα πέντε τελευταία ήταν με πάνω από τρία γκολ.
Η Εϊμπαρ είναι στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς, τρεις πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή αντίθετα έχει μία παραπάνω νίκη και συνολικά γκολ 32 36. Μακριά από το κοινό της έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 21 κατά. Συνολικά έχει τέσσερα παραπάνω over 2,5 και επτά στα 11 over 2,5 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε το μικρό αήττητο σερί της, αφού ηττήθηκε με 0-2 από την ανώτερη Μπαρτσελόνα.
Προβλεψεις στοιχηματος Θέλτα – Εϊμπαρ: Οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να μας προσφέρουν ένα ενδιαφέρον ματς με πολλά γκολ, σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και έτσι τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων, μία απόδοση με αξία.
Θέλτα – Εϊμπαρ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80
Μπορεί το διπλό η Μονακό
Στην Λιγκ 1 η Τουλούζ υποδέχεται την Μονακό που επιθυμεί να κερδίσει και να παραμείνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Τουλούζ με 27 βαθμούς, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη 18η θέση που οδηγεί στην Λιγκ 2 και σίγουρα δεν είναι άνετη βαθμολογικά. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση με 22 γκολ σε 26 ματς, ενώ στην άμυνα της έχει δεχτεί 33 τέρματα. Στην έδρα της έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 11 υπέρ και εννιά κατά. Συνολικά έχει 17 στα 26 under 2,5 και εννιά στα 12 εντός έδρας. Μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην έδρα της Αμιάν.
Η Μονακό, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 56 βαθμούς, ένα πάνω από την τρίτη θέση και 12 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Μακριά από το Πριγκιπάτο έχει ρεκόρ έξι νίκες και από τις τρεις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 24 υπέρ και 12 κατά. Συνολικά μετράει 18 στα 26 over 2,5 και επτά στα 12 εκτός έδρας. Έχει να ηττηθεί από τα τέλη Νοεμβρίου, προέρχεται από τρεις νίκες, όπου έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ σε αυτά τα ματς.
Προβλεψεις στοιχηματος Τουλούζ – Μονακό: Καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα η Μονακό, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί, έστω και δύσκολα να πάρει την νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματων
Τουλούζ – Μονακό @@ 2 σε απόδοση 1,85
Προβλεψεις στοιχηματος Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,40
Θέλτα – Εϊμπαρ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80
Τουλούζ – Μονακό @@ 2 σε απόδοση 1,85

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση