Γεία χαρά σε όλους, μπαίνοντας στην τελική ευθεία στην Σούπερ Λιγκ, τα πάντα είναι ανοικτά και πλέον κάθε ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός. Όλες οι αγωνιστικές από εδώ και πέρα, θα είναι σημαντικές και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Σήμερα, στο Κραϊσκάκη διεξάγεται ο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις προτάσεις στο στοιχημα Ολυμπιακος – ΑΕΚ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ένα ένα μεγάλο ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Η αγωνιστική περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, που θα κρίνει ποία ομάδα θα μείνει κοντά στην πρώτη θέση και θα συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο στην Σούπερ Λιγκ. Την ερχόμενη Τετάρτη οι δύο ομάδες θα συναντηθούν πάλι στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό του 0-0, για μία θέση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 42 βαθμούς, έναν πάνω από την αντίπαλο του και έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ, που παίζει νωρίς στα Γιάννενα. Μπορεί να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 47 γκολ, αμυντικά όμως πάσχει και έχει δεχτεί επτά περισσότερα από την ΑΕΚ. Στο Καραϊσκάκη, μετράει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με γκολ 22 υπέρ και έξι κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του, στα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ συνολικά. Την προηγούμενη αγωνιστική, στην Τρίπολη διακόπηκε το σερί νικών του, αφού δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Αστέρα, κάνοντας μία μετριότατη εμφάνιση.
Ο Όσκαρ Γκαρθία άφησε εκτός για ακόμη μία φορά τους Ίγκορ και Μάρτινς, δύο ποδοσφαιριστές που είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζονται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Κανονικά είναι στη διάθεση του Γκαρθία οι Κούτρης και Ομάρ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Αναλυτικά η 22άδα του Ολυμπιακού είναι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.
Η ΑΕΚ μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα, έχοντας σκοράρει δέκα φορές και δεχτεί πέντε τέρματα. Έχει να ηττηθεί από τον Οκτώβριο με τον Ατρόμητο, ενώ άφησε άμεσα πίσω της την ισοπαλία με την Λάρισα και την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας. Συνολικά έχει 13 στα 19 under 2,5 και no goal, ενώ εκτός έχει μόνο ένα ματς με πάνω από τρία γκολ και έξι no goal. Σε περίπτωση ήττας, θα χάσει σημαντικό έδαφος για την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλήματος.
Δεν έκρυβαν απολύτως καμία έκπληξη οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την αποστολή του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ήταν αναμενόμενο να αφήσει εκτός ο Ισπανός τεχνικός τον Νίκλας Χουλτ.
Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.
Στοιχημα Ολυμπαικός – ΑΕΚ: Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την γνωστή σφικτή αμυντική της προσέγγιση, κλείνοντας τους χώρους και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, ο Ολυμπιακός θα έχει την δυναμική του γηπέδου, δεν περιμένω ανοικτό ματς, θα γίνουν λίγες φάσεις και θα υπάρχουν λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ολυμπιακός – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Διπλό τίτλου για τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα
Στα Γιάννενα πηγαίνει ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βάλει επιπλέον πίεση σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα, με 22 βαθμούς, έχει απόσταση οχτώ βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει στο τέλος. Στα Γιάννενα παραμένει αήττητος, όμως έχει δύο νίκες και επτά ισοπαλίες, με γκολ 11 υπέρ και οχτώ κατά. Ενώ έχει περισσότερα under 2,5 παράλληλα έχει περισσότερα γκολ γκολ, εντός έδρας έχει επτά στα εννιά γκολ γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική, μετά από καιρό επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με γκολ στις καθυστερήσεις τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Με αυτή την νίκη, πήρε άλλη μία βαθμολογική ανάσα.
Με τρεις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ καθώς ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στους Σολτάνι, Λίλα και Μπουκουβάλα οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
Η αποστολή είναι η παρακάτω: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπετρά, Σολτάνι, Γιάκος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Βιντάλ, Μανθάτης, Ντόλοβατς, Κόντε.
Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Ολυμπιακού και κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση, από και πέρα τα πάντα είναι στο χέρι του. Στην Τούμπα έχει το απόλυτο, εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 11 υπέρ και πέντε κατά. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με επτά γκολ παθητικό. Προέρχεται από επτά συνεχείς νίκες, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με πέναλτι από το Αγρίνιο. Εκτός έδρας έχει οχτώ στα δέκα no goal.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της απουσίας του Ελ Καντουρί, αφού κι ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέντο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.
Στοιχημα Ολυμπιακος – ΑΕΚ: Σημαντική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, με νίκη θα πάρει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο και θα βάλει πίεση στους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και αναμένω να περάσει έστω και δύσκολα από τα Γιάννενα, το διπλό είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες
ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,50
Ένα ακόμα βήμα παραμονής για τον Λεβαδειακό
Στην Βοιωτία ο Λεβαδειακός υποδέχεται την προτελευταία Κέρκυρα, σε μία σημαντική μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός με 21 βαθμούς, απέχει επτά βαθμούς από την αντίπαλο του και με νίκη σήμερα, θα κάνει μεγάλο βήμα παραμονής. Στο γήπεδο του, έχει μόνο μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες και νίκες, με γκολ δέκα υπέρ και οχτώ κατά. Συνολικά έχει 13 στα 19 under 2,5 και έξι στα εννιά εντός έδρας. Προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες, από Πλατανιά και Ξάνθη. Την προηγούμενη αγωνιστική ενώ προηγήθηκε στην Ξάνθη, δεν μπόρεσε τελικά να κρατήσει το αποτέλεσμα και τελικά να ηττηθεί με 2-1.
Η Κέρκυρα, ισοβαθμεί με τον Απόλλων Σμύρνης στους 14 βαθμούς, υστερεί όμως στην ισοβαθμία και κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι σημαντικός. Μακριά από το νησί, χάνεται, σε εννιά ματς έχει έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Μετά από σερί ηττών, την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε τον ουραγό Πλατανιά με 2-0, αποκτώντας επιπλέον ελπίδες.
Εκτός είναι οι τραυματίες Γκομές, Νούνες, Βάργκας και Κόντος. Ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμος ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος εκτός το κέντρο της άμυνας μπορεί να παίξει και δεξί μπακ.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ματζουράκης είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Ανστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης.
Στοιχημα Ολυμπιακος – ΑΕΚ: Μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μία μάχη παραμονής, η Κέρκυρα χάνει δυναμική εκτός έδρας, ενώ ο Λεβαδειακός βασίζεται στην έδρα του, θα πάω με τον άσσο σε απόδοση 1,85 στις στοιχηματικες εταιριες
Λεβαδειακός – Κέρκυρα @@ 1 σε απόδοση 1,85
Μένει αήττητος στην Λαμία ο Ατρόμητος
Στην Λαμία δοκιμάζεται ο Ατρόμητος με στόχο να μείνει όσο το δυνατόν κοντά στις πρώτες θέσεις και να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση.
Η Λαμία έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς, πέντε πόντους περισσότερους από τις δύο από κάτω θέσεις και για να αισθάνεται ασφαλείς χρειάζεται να παλέψει για κάθε βαθμό. Εντός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και εννιά κατά. Συνολικά μετράει 15 στα 19 under 2,5 με 13 no goal, εντός έδρας έχει μόνο ένα over 2,5 σε δέκα ματς. Η νίκη επί του Αστέρα, δεν είχε συνέχεια, αφού την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στα πέντε πρόσφατα έχει τέσσερις ήττες.
Στην αποστολή των Φθιωτών για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Βιτάλι Πριντέτα, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έχει τεθεί ο Δημήτρης Κουτρουμάνος.
Την αποστολή απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Πριντετα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Ορτέγκα, Τσούκαλος, Βάντερσον και Μπούτνικ.
Ο Ατρόμητος συνεχίζει να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πρώτη τριάδα, απέχει τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ και έξι από την πρώτη θέση. Έχει μόλις δύο ήττες, μέχρι τώρα, έχοντας μόλις 11 γκολ παθητικό. Μακριά από το Περιστέρι έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 18 υπέρ και οχτώ κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, κερδίζοντας την Λάρισα με τελικό σκορ 1-0.
Χωρίς τον τιμωρημένο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Ρισβάνη θα παραταχθεί σήμερα ο Ατρόμητος. Εκτός έμειναν, επίσης, οι Μανούσος, Λαζαρίδης και Κωτσόπουλος. Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Στρούγγης.
Οι επιλογές του Κάναντι για τον αγώνα της 20ής αγωνιστικής είναι οι εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Μπρούνο, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Ουάρντα.
Στοιχημα Ολυμπιακος – ΑΕΚ: Οι δυνατότητες της Λαμίας είναι περιορισμένες, βασίζεται κυρίως στην άμυνα, αν δεχτεί γκολ δεν μπορεί να αντιδράσει, ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα με αρετές, μπορεί να φύγει αήττητος από την Λαμία, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,85 στις στοιχηματικες εταιριες, όποιος πιστεύει στο διπλό, έχει αξία ο συνδυασμός με το under 2,5 σε αποδόσεις πάνω από 4,30.
Λαμία – Ατρόμητος @@ 2 DNB σε απόδοση 1,85
Στοιχημα Ολυμπιακος – ΑΕΚ Σούπερ Λιγκ Κυριακής 04 Φεβρουαρίου 2018
Ολυμπιακός – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,50
Λεβαδειακός – Κέρκυρα @@ 1 σε απόδοση 1,85
Λαμία – Ατρόμητος @@ 2 DNB σε απόδοση 1,85
 Καλημέρα σε όλους σας, άλλη μία γεμάτη Κυριακή έχουμε μπροστά μας, με φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα και ποιο αξιόπιστες επιλογές. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει πολλά ντέρμπι και παιχνίδια με μεγάλη βαθμολογική σημασία, οπότε μας δίνει την δυνατότητα να αντλήσουμε επιλογές στο πάμε στοίχημα. Ας δούμε τα σημερινα προγνωστικα στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Γκολ εκατέρωθεν στο Λίβερπουλ
Για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ, στο σημαντικό παιχνίδι για την αγωνιστική στην Αγγλία.
Η Λίβερπουλ ισοβαθμεί με την Τσέλσι στους 50, δύο βαθμούς πάνω από την σημερινή αντίπαλο της και έξι από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, που αγωνίστηκε χτες. Στο γήπεδο της παραμένει αήττητη, με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες, με γκολ 25 υπέρ και επτά κατά. Συνολικά έχει 17 στα 25 over 2,5 και ένα παραπάνω γκολ γκολ από ότι όχι γκολ. Άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση και ήττα από την Σουόνσι και την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε εύκολα από την έδρα της Χάντερσφίλντ με τελικό σκορ 0-3.
Η Τότεναμ παλεύει να μπει στην πρώτη τετράδα, και μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακριά από το γήπεδο της, μετράει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 21 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο είναι σχεδόν μοιρασμένα. Είναι αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, με δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία μεστή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.
Σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Λίβερπουλ – Τότεναμ: Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, περιμένω πολύ ανοικτό ματς, με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Λίβερπουλ – Τότεναμ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Τρύπια δίχτυα στο Πριγκιπάτο
Η αγωνιστική στην Λιγκ 1 Γαλλίας ολοκληρώνεται στο Πριγκιπάτο του Μονακό, όπου η Μονακό υποδέχεται την Λυών, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την δεύτερη θέση, αφού η πρώτη είναι καπαρωμένη από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Μονακό, είναι τέταρτη θέση με 47 βαθμούς, έναν πόντο πίσω από την Λυών και τέσσερις από την Μαρσεϊγ, που κέρδισε την Παρασκεύη την Μετς. Μπροστά στο κοινό της, έχει εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, έχοντας πετύχει 33 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Συνολικά έχει 15 στα 23 over 2,5 και εννιά στα 12 εντός έδρας. Είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της, όμως μετράει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τον βαθμό της ισοπαλία στην Μαρσεϊγ με σκορ 2-2.
Η Λυών, ενώ εντός έχει έξι νίκες, μακριά από αυτή έχει οχτώ νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες. Συνολικά έχει 16 στα 23 over 2,5 και εννιά στα 12 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική διακόπηκε το αήττητο σερί της, αφού ηττήθηκε με 3-1 στο Μπορντό, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος.
Σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Μονακό – Λυών: Η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, οι δύο ομάδες θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, σκοράρουν κατά βούληση και μπορούν να μας προσφέρουν ένα παραγωγικό ματς με πολλά τέρματα, το over 2,5 δίνεται σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες
Μονακό – Λυών @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60
Σε αγωνιστικό άνοδο η Μίλαν
Στην Σέριε Α η Ουντινέζε υποδέχεται την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.
Η Ουντινέζε έχει 32 βαθμούς και απέχει πέντε βαθμούς από την έκτη θέση. Έχει ίδια αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας συνολικά γκολ 34 υπέρ και 27 κατά. Μετράει 14 στα 22 over 2,5 και δύο παραπάνω γκολ, εντός είναι σχεδόν μοιρασμένα. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Τζένοα με 0-1, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες για πάνω από 20 λεπτά. Πριν από το ματς, είχε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας μόνο ένα δύσκολο ματς.
Η Μίλαν έχει 34 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από την έκτη Σαμπντόρια. Μακριά από το Μιλάνο έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 18 υπέρ και 19 κατά. Μεσοβδόμαδα, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Λάτσιο για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς ήττες και τρεις συνεχόμενες νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο, κερδίζοντας την δυνατή Λάτσιο με τελικό σκορ 2-1.
Σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Ουντινέζε – Μίλαν: Σημαντικό ματς, που μπορεί να δείξει ποία ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, η Μίλαν είναι σε άνοδο, έχει ποιοτικό ρόστερ, και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ουντινέζε και να φύγει αήττητη από το Ούντινε, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας προσφέρεται σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες
Ουντινέζε- Μίλαν @@ 2 DNB σε απόδοση 1,60
Σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Κυριακής 04 Φεβρουαρίου 2018
Λίβερπουλ – Τότεναμ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Μονακό – Λυών @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60
Ουντινέζε- Μίλαν @@ 2 DNB σε απόδοση 1,60

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση