» » » » » Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας


Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα σε όλους, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν φαβορί με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Χτες, είχαμε πολύ σωστή προσέγγιση σχεδόν σε όλα τα προτεινόμενα σημεία, το μόνο που μας πλήγωσε ήταν τα γκολ στα Καραϊσκάκη. Σήμερα, υπάρχουν ματς από Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α, από τα οποία θα είναι τα σημερινά στοιχημα προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Επιστρέφει στις νίκες η Τσέλσι
Η 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Γουότφορντ – Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.
Η Γουότφορντ παρότι βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει 27 βαθμούς, απέχοντας μόνο τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά έχει σκοράρει 33 γκολ και δεχτεί 44 τέρματα. Έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, στο γήπεδο της μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 25 κατά. Συνολικά έχει 15 στα 25 over 2,5 και 14 γκολ γκολ. Έχει μία νίκη στα δώδεκα τελευταία ματς και πέντε στα πιο πρόσφατα. Την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην έδρα της Στόουκ.
Η Τσέλσι είναι στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς, έναν πίσω από την Λίβερπουλ και έξι από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα μαζί με την Σίτι και την καλύτερη εκτός έδρας, που έχει απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 24 υπέρ και εννιά κατά. Μετράει μόνο εννιά γκολ γκολ σε 25 ματς και οχτώ στα 12 over 2,5 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση, και δικαίως ηττήθηκε με 0-3 από την Μπόρνμουθ.
Στοιχημα προγνωστικα Γουότφορντ – Τσέλσι: Εκτός φόρμας η γηπεδούχος, δέχεται εύκολα το γκολ στην άμυνα της και το έργο της είναι πολύ δύσκολο σήμερα, η Τσέλσι θα είναι πιο συγκεντρωμένη, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, το διπλό είναι σε απόδοση 1,65 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Γουότφορντ – Τσέλσι @@ 2 σε απόδοση 1,65
Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Λάτσιο
Η αγωνιστική στην Ιταλία ολοκληρώνεται στην Ρώμη, όπου η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα, με στόχο την νίκη, πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα για την τρίτη θέση.
Η Λάτσιο είναι στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς, μόλις ένα πάνω από την Ίντερ, αλλά μακριά από Γιουβέντους και Νάπολι, οπότε καλό θα είναι να στοχεύσει την τρίτη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο γήπεδο της, έχει απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 28 υπέρ και 11 κατά. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 57 γκολ, δύο λιγότερα από την Γιουβέντους. Συνολικά έχει μόνο τρία under 2,5 και δύο εκτός έδρας, κάνοντας πολύ μεγάλα σκορ. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1 από την Μίλαν, μετά από καιρό.
Η Τζένοα απέχει από τον υποβιβασμό μόνο τέσσερις βαθμούς, κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι σημαντικός. Στην έδρα της μετράει επτά ήττες σε 11 ματς, μακριά από αυτή, όμως έχει περισσότερους πόντους, με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ μόλις 5-6. Προέρχεται από δύο ήττες, με το ίδιο σκορ, 1-0. Συνολικά έχει 17 στα 22 under 2,5 και μόνο ένα over 2,5 σε 11 ματς εκτός έδρας ματς.
Στοιχημα προγνωστικα Λάτσιο – Τζένοα: Η Τζένοα πρέπει να παλέψει για την παραμονή της, βασίζεται κυρίως στην αμυντική της συνοχή, η Λάτσιο σκοράρει εύκολα και με την βοήθεια της έδρας, έστω και δύσκολα θα πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,44 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Λάτσιο – Τζένοα @@ 1 σε απόδοση 1,44
Τελευταία ευκαιρία για Λας Πάλμας και Μάλαγα
Στην Λα Λίγκα η αγωνιστική ολοκληρώνεται σε μία σημαντικότατη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο ουραγούς του πρωταθλήματος, όπου η Λας Πάλμας υποδέχεται την Μάλαγα.
Η Λας Πάλμας έχει 14 βαθμούς, ενώ η Μάλαγα έχει 13 βαθμούς, η σωτηρία αυτή την στιγμή είναι στους 20 βαθμούς, οπότε, αν στην αναμέτρηση υπάρξει νικητής, θα ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα. Δεν είναι τυχαία τελευταίες, έχουν κάκιστη φόρμα, κάκιστες επιθέσεις και αμυντικές γραμμές. Από τα προηγούμενα, προκύπτει ότι έχουν περισσότερα over 2,5 και no goal.
Στοιχημα προγνωστικα Λας Πάλμας – Μάλαγα: Δεν έχει να πεις πολλά για αυτή την αναμέτρηση, θα γίνει αίμα και άμμος, αφού ο χαμένος χάνεται, κάθε πρόβλεψη έχει μεγάλο ρίσκο, θα ποντάρω στην έδρα και θα πάω με τον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,57 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες
Λας Πάλμας – Μάλαγα @@ 1 DNB σε απόδοση 1,57
Στοιχημα προγνωστικα Δευτέρας 05 Φεβρουαρίου 2018
Γουότφορντ – Τσέλσι @@ 2 σε απόδοση 1,65
Λάτσιο – Τζένοα @@ 1 σε απόδοση 1,44
Λας Πάλμας – Μάλαγα @@ 1 DNB σε απόδοση 1,57

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση