Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων. Τα Κύπελλα σε όλη την Ευρώπη, έχουν μπει στην τελική ευθεία, πραγματοποιούνται παιχνίδια λίγο πριν το τελικό. Στην Ελλάδα, γίνονται τρία ματς, με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό να ξεχωρίζει. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις προβλεψεις παμε στοιχημα για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Στους ημιτελικούς μία θέση υπάρχει
Στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός προημιτελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που θα κρίνει ποία ομάδα θα κάνει ένα ακόμα βήμα για τον μεγάλο τελικό. Μετά το 0-0 του Καραϊσκάκη, τα πάντα είναι ανοικτά, στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχασε ευκαιρίες, μη μπορώντας όμως να σκοράρει, στην συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε την ορμητικότητα του αντιπάλου του, παίρνοντας τελικά το 0-0.
Η ΑΕΚ, δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στους ομίλους με τρεις νίκες, στην επόμενη φάση των 16 έκανε άλλη μία εύκολη πρόκριση με δύο νίκες επί του Παναιτωλικού. Στο πρωτάθλημα ανέβηκε στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας τον Ολυμπιακό πίσω της δύο βαθμούς. Την Κυριακή, οι δύο ομάδες, έπαιξαν πάλι, αλλά στο Καραϊσκάκη, το παιχνίδι ήταν σχεδόν μοιρασμένο, με λίγες χαμένες ευκαιρίες, λίγα λεπτά πριν την κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε με τον Ανσαριφάντ να προηγηθεί με 1-0, λίγα λεπτά αργότερα όμως η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις με μία αντεπίθεση κατάφερε να προηγηθεί με 1-2 με τον Γιακουμάκη και τελικά να πάρει την νίκη.
Στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ, είναι αρκετά δυνατή στο ΟΑΚΑ, μετράει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 21 γκολ και δεχτεί μόλις πέντε. Συνολικά έχει 13 στα 20 under 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα no goal.
Ο Ολυμπιακός ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ, στην άμυνα έχει δεχτεί 19 τέρματα, ένα δηλαδή ανά ματς μέσο όρο. Μακριά από το Καραϊσκάκη, μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 19 υπέρ και 11 κατά. Δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία, αφού πριν την ήττα της Κυριακής, δεν είχε καταφέρει να περάσει από την Τρίπολη, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλία με σκορ 1-1.
Προβλεψεις παμε στοιχημα ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Σημαντικότατη αναμέτρηση, που θα κρίνει την πρόκριση, πάντα τα μεγάλα ντέρμπι έχουν ένταση και πάθος, σήμερα, περιμένω πάλι να γίνει κλειστό ματς, με λίγες φάσεις και γκολ, άλλωστε ένα μόνο τέρμα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις στοιχηματικες εταιρίες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
ΑΕΚ – Ολυμπιακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Μπορεί την πρόκριση η Λάρισα
Νωρίτερα, στην Λάρισα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα, στον επαναληπτικό του 1-2 και θα κρίνει ποία ομάδα θα βρεθεί στην τελική τετράδα του θεσμού του κυπέλλου. Η Λάρισα, έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.
Στο πρώτο ματς, είχε ανατροπές και έντονες συγκινήσεις, ο ΠΑΣ Γιάννενα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον Πέδρο Κόντε, η Λάρισα, όμως δεκαπέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μασούρα. Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα προσωπικά του και τις ομάδας του. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με την Λάρισα να έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.
Η Λάρισα, πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλο, πίσω από τον Παναθηναϊκό, στην φάση των 16, απέκλεισε την Ξάνθη, δύσκολα παρά το 3-0 του πρώτο ματς, στον επαναληπτικό έχασε 2-0, παίζοντας με δέκα παίκτες και για λίγη ώρα με εννιά παίκτες.
Στο πρωτάθλημα, απέχει οχτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Στο ΑΕΛ Αρίνα, έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, με γκολ έξι υπέρ και έξι κατά. Δεν είναι στα καλύτερα της, μη έχοντας νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια, την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο ίδιο γήπεδο, κινδυνεύοντας κάποιες φορές κατά την διάρκεια του 90λέπτου.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα, προκρίθηκε από τους ομίλους, μαζί με τον Πανιώνιο, αφήνοντας εκτός τον πρωτοπόρο της Φούτμπολ Λιγκ Άρη, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Στην επόμενη φάση κληρώθηκε με τον Λεβαδειακό, τον απέκλεισε με μία μεγάλη εμφάνιση στον επαναληπτικό κερδίζοντας με 4-0, ανατρέποντας το 1-0 που είχε ηττηθεί στην Βοιωτία.
Στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί στους 22 βαθμούς με την Λάρισα και αυτός δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Μακριά από τα Γιάννενα έχει απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, σκοράροντας εννιά γκολ και δεχόμενη 14 τέρματα. Δεν είχε συνέχεια το διπλό στην Νέα Σμύρνη, αφού την Κυριακή ηττήθηκε εύκολα με 1-3 από τον ΠΑΟΚ.
Προβλεψεις παμε στοιχημα Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννενα: Η Λάρισα, σίγουρα, έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, ακόμα και αν ηττηθεί με 0-1, θα προκριθεί, αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννενα θέλει τουλάχιστον να σκοράρει δύο φορές, αναμένω η Λάρισα να παραταχθεί αμυντικά, όπως κάνει σχεδόν πάντα, να κλείσει τους χώρους και να βασιστεί στην άμυνα της, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο και μάλλον τον τελευταίο λόγο, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες εταιρίες, μία απόδοση με αξία.
Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Στις λεπτομέρειες ο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου
Για τον Κόπα Ντελ Ρεϊ σήμερα διεξάγεται ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λεγκανές, με την πρόκριση να είναι ακόμα ανοικτή και θα κριθεί σήμερα οριστικά.
Στο πρώτο ματς έληξε 1-1, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην Σεβίλλη, λόγω του εκτός έδρας γκολ. Η Σεβίλλη προηγήθηκε πρώτη στο πρώτο μέρος, αλλά στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο Δημήτρης Σιόβας σκόραρε, φέρνοντας το ματς στα ίσια, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος το ματς.
Η Σεβίλλη, στην φάση των 16 απέκλεισε εύκολα με δύο νίκες την αδύναμη Καντίθ, στην προημιτελική φάση κατάφερε να αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο νίκες, 12 κέρδισε στην Μαδρίτη και 3-1 στο γήπεδο της.
Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έκτη θέση, παλεύοντας για μία θέση στην επόμενη Ευρωπαϊκή σεζόν. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, έχοντας λίγα περισσότερα no goal, τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας.
Η Λεγκανές Στην φάση των 16 απέκλεισε την Βιγιαρεάλ με μία νίκη και μία ήττα, το εκτός έδρας γκολ, όμως της έδωσε την νίκη. Στην προημιτελική φάση, έκανε άλλη μία μεγάλη πρόκριση, στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 0-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στον επαναληπτικό κατάφερε να σκορ 1-2 να πάρει την θέση της στα ημιτελικά.
Στο πρωτάθλημα, είναι άνετη βαθμολογικά, απέχοντας 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά, μετράει 13 στα 21 under 2,5 με 15 no goal, εκτός έδρας έχει οχτώ στα 12 under 2,5 και εννιά no goal.
Προβλεψεις παμε στοιχημα Σεβίλλη – Λεγκάνες: Θα γίνει μία πραγματική μάχη για την θέση στον μεγάλο τελικό, οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, άλλωστε σε αυτή την φάση κάθε γκολ μετράει, οπότε τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,85 στις στοιχηματικες εταιρίες
Σεβίλλη – Λεγκανές @@ under 2,5 σε απόδοση 1,85
Προβλεψεις παμε στοιχημα κυπέλλου Τετάρτης 07 Φεβρουαρίου 2018
ΑΕΚ – Ολυμπιακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Σεβίλλη – Λεγκανές @@ under 2,5 σε απόδοση 1,85

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση