Γειά χαρά σε όλους σας, ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Πάλι σήμερα, υπάρχουν δύο ματς στο πρόγραμμα, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και στην Ουκρανία η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Ρόμα, σε δύο αμφίρροπα ζευγάρια, που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά τις σημερινές προβλεψεις στοιχημα Champions League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δεν θα πάρει κανείς προβάδισμα στο πρώτο ματς
Στην Σεβίλλη η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για να δούμε αν θα μπορέσει κάποια ομάδα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του θεσμού.
Η Σεβίλλη συμμετείχε στον τρίτο όμιλο, όπου πήρε την δεύτερη θέση, πίσω από την Λίβερπουλ, σχετικά εύκολα. Μάζεψε εννιά βαθμούς, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, σκοράροντας 12 γκολ και δεχόμενη τον ίδιο αριθμό. Ευάλωτη αμυντικά, δέχτηκε γκολ ακόμα και από την Μάριμπορ, μόνο ένα παιχνίδι της έληξε με κάτω από τρία γκολ.
Στην Ισπανική Λα Λίγκα βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μακριά από την τέταρτη θέση, έχοντας νικήσει στα μισά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Μετά από μία κακή περίοδο, με κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα, κέρδισε στα δύο τελευταία ματς που έδωσε με τις αδύναμες Χιρόνα και Λας Πάλμας, αποκτώντας μερική ηρεμία, για το σημερινό.
Από την άλλη η Μάντσεστερ Γουνάϊτεντ δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας πίσω της την Βασιλεία. Έκανε πέντε νίκες και μία ήττα από την Βασιλεία, όταν όλα είχαν κριθεί. Πέτυχε δέκα γκολ και η εστία της παραβιάστηκε μόλις μία φορά. Μοιρασμένα τα under – over 2,5 στα έξι παιχνίδια του ομίλου.
Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι στην δεύτερη θέση, 16 βαθμούς πίσω από την Σίτι και δίνει μάχη για την δεύτερη θέση, με τις υπόλοιπες ομάδες. Στην Αγγλία διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό σε 27 ματς. Δεν είναι σε φουλ φόρμα, στα τρία τελευταία, μετράει δύο ήττες, χάνοντας εκτός έδρας από Τότεναμ και Νιουκάστλ.
Προβλεψεις στοιχημα Champions League Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Καμία ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις τους, για αυτό το λόγο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, αναμένω παιχνίδι υπομονής, να κλείσουν τους χώρους και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, ο Μουρίνιο θα παρατάξει την ομάδα του, να μην δεχτεί γκολ και στον επαναληπτικό να πάρει την πρόκριση, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,73 στις εταιρίες στοιχημάτων, που προσφέρει αυτά τα παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73
Όλα ανοικτά στο Σαχτάρ – Ρόμα
Στην Ουκρανία για την πρώτη αναμέτρηση αυτού του ζευγαριού η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Ρόμα, με τα πάντα να είναι ανοικτά τόσο σήμερα, όσο και στον επαναληπτικό.
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε εύκολα την δεύτερη θέση, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και μπροστά από την Νάπολι. Συνολικά έκανε τέσσερις νίκες και δύο ήττες, σκοράροντας και δεχόμενη εννιά τέρματα. Στην έδρα της έκανε τρεις νίκες με συνδυασμό over 2,5 και γκολ γκολ, ενώ εκτός έδρας ηττήθηκε στο Μάντσεστερ και στην Νάπολι. Μόνο ένα παιχνίδι της έληξε με κάτω από τρία γκολ.
Στην Ουκρανία είναι στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την Ντιναμό Κιέβου, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο. Μετράει 14 νίκες σε 20 ματς πρωταθλήματος. Από τον Δεκέμβριο και μετά έχει δώσει ένα επίσημο ματς, όπου επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 της Χρορνομόρετς.
Η Ρόμα ισοβάθμησε στους 11 βαθμούς στον όμιλο με την Τσέλσι, αλλά λόγω της νίκης στην Ιταλία και της ισοπαλία στην Αγγλία, κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο συνολικός απολογισμός της είναι δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ εννιά υπέρ και έξι κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ.
Στην Σέριε Α είναι στην τρίτη θέση, μακριά όμως από Νάπολι και Γιουβέντους, μετρώντας 15 νίκες σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μακριά από την Ρώμη, έχει ηττηθεί μόνο μία φορά και έχοντας δεχτεί μόλις έξι γκολ σε 12 εκτός έδρας ματς. Πέρασε μία κακή περίοδο, με έξι ματς χωρίς νίκη, την άφησε πίσω της και στα τρία πιο πρόσφατα, εκμεταλλεύτηκε το ευνοϊκό πρόγραμμα και έκανε τρεις συνεχείς νίκες.
Προβλεψεις στοιχημα Champions League Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα: Ούτε σε αυτή την αναμέτρηση έχει κάποια ομάδα προβάδισμα, η γηπεδούχος Σαχτάρ προέρχεται από διακοπή και ακόμα δεν έχει ρυθμό, η Ρόμα, από την άλλη δεν είναι στα καλύτερα και δεν θα μπορέσει να επιβληθεί εύκολα, πολύ καλή αμυντικά η Ρόμα, δεν βλέπω να ανοίγει το ματς, επιφυλακτικές θα είναι οι δύο ομάδες, διότι κάθε γκολ σε αυτή την φάση μετράει, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιρίες στοιχημάτων
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Προβλεψεις στοιχημα Champions League 21 Φεβρουαρίου 2018
Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση