Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες για την φάση των 32, όπου θα οριστικοποιηθούν οι 16 ομάδες που θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Κίεβο, με στόχο το γκολ και την πρόκριση, στα υπόλοιπα ματς υπάρχουν πολλά που έχουν κριθεί. Ας δούμε τα σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Europa League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μοναδικό στόχος η πρόκριση για την ΑΕΚ
Στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι του Κιέβου, η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την ΑΕΚ, όπου μετά την λήξη θα μας δώσει την μία ομάδα που θα συνεχίσει στον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ.
Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1, όπου δίνει προβάδισμα στην Ντιναμό Κιέβου, λόγω του εκτός έδρας γκολ. Πριν από μία εβδομάδα, η Ντιναμό Κιέβου, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 0-1. Στην συνέχεια και στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ, η ΑΕΚ ανέβηκε αγωνιστικά και τελικά έφτασε στην ισοφάριση, δέκα λεπτά πριν την κανονική διάρκεια, με γκολ του Αϊντάρεβιτς.
Για να προκριθεί η ΑΕΚ, θέλει σίγουρα να σκοράρει, με 1-1, οδηγούμαστε στην παράταση, αν δεν κερδίσει, θέλει ισοπαλία από σκορ 2-2 και πάνω. Από την άλλη η Ντιναμό Κιέβου, αν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα θα περάσει στους 32.
Η Ντιναμό Κιέβου, έχοντας ένα ματς λιγότερο, βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Σαχτάρ. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή επιβλήθηκε με 1-0 της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, σκοράροντας νωρίς και κρατώντας το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ξάνθη, κερδίζοντας εύκολα με σκορ 4-0.
Προγνωστικα στοιχηματος Europa League Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ: Στην σημερινή αναμέτρηση δεν βλέπω να αλλάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με το πρώτο ματς, αναμένω να γίνει πάλι ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, διότι ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, θα πάω πάλι με τα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,55
Το μυαλό της Νάπολι στο πρωτάθλημα
Στην Γερμανία η Λειψία υποδέχεται την Νάπολι, όντας το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, μετά το σκορ του πρώτου ματς και την σχετική αδιαφορία της Νάπολι, λόγω του πρωταθλήματος.
Στην πρώτη αναμέτρηση, η Λειψία, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, καταφέρνοντας να κερδίσει εκτός έδρας με 1-3. Ενώ η Νάπολι, κατάφερε να προηγηθεί στις αρχές του δεύτερου μέρους, η Λειψία όμως λίγο μετά, μπόρεσε να φέρει αρχικά στα ίσια το ματς και στην συνέχεια να πάρει προβάδισμα με 1-2, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το 1-3, παίρνοντας  σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης. Για να προκριθεί η Νάπολι, θέλει καθαρή νίκη με 0-3, δεν τις κάνουν τα δύο, αφού η Λειψία έχει τρία εκτός έδρας.
Στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία αγωνίστηκε την Δευτέρα, όπου ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Αυτή η ήττα διέκοψε το σερί των δύο νικών στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη η Νάπολι, κοντράρεται με την Γιουβέντους για την πρώτη θέση της Σέριε Α, αυτή την στιγμή έχει έναν βαθμό παραπάνω, ενώ σε 25 ματς στο πρωτάθλημα έχει χάσει μόλις μία φορά. Προέρχεται από εννιά συνεχόμενες νίκες.
Προγνωστικα στοιχηματος Europa League Λειψία – Νάπολι: Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν δίνω πολλές ελπίδες στην Νάπολι και έχω την αίσθηση ότι έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, πρέπει να σκοράρει τρία γκολ, έτσι θα ανοιχτεί και η Λειψία θα βρει χώρους και θα την εμπιστευτώ, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,88 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, μία απόδοση με αξία.
Λειψία – Νάπολι @@ 1 σε απόδοση 1,88
Γκολ εκατέρωθεν στο Βιγιαρεάλ – Λυών
Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Λυών, με στόχο να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί αυτή στην επόμενη φάση.
Στο πρώτο ματς, στην Γαλλία, η Λυών, μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρας της, κερδίζοντας με τελικό σκορ 3-1. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο πεντάλεπτο, σκόραρε δύο φορές, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όμως η Λυών λίγο πριν το τέλος έκανε το 3-1 με τον Ντεπαϊ και παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Η Βιγιαρεάλ θέλει νίκη με 2-0 για να πάρει την πρόκριση.
Δεν είναι στα καλύτερα της πρόσφατα, δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία ματς, όπου μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία την προηγούμενη με την Εσπανιόλ εκτός έδρας με 1-1. Μία από τα ίδια για την Λυών, προέρχεται από τρεις ήττες και ισοπαλία το Σάββατο στην έδρα της Λιλ, όπου έμεινε στο 2-2, παρότι προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο μέρος. Όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται γκολ στην άμυνα της.
Προγνωστικα στοιχηματος Europa League Βιγιαρεάλ – Λυών: Νομίζω ότι όλα έχουν κριθεί, δεν πιστεύω η έμπειρη Λυών θα χάσει την πρόκριση, η Βιγιαρεάλ είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να βρει σκορ, αν θέλει την πρόκριση, αναμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν πάλι, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα
Βιγιαρεάλ – Λυών @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Προγνωστικα στοιχηματος Europa League 22 Φεβρουαρίου 2018
Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,55
Λειψία – Νάπολι @@ 1 σε απόδοση 1,88
Βιγιαρεάλ – Λυών @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση